Kuka kukin on?

  • 24 heinäkuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 3134 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • Entinen elisalainen
  • 1635 kommenttia
Palstalla käy viikoittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Suurin osa etsii Palstalta apua kirjautumatta ikinä itse sisälle tai kysymättä enempää. Valtaosa keskusteluun Palstalla osallistuvista käyttäjistä ovat Elisan entisiä, nykyisiä tai tulevia asiakkaita, jotka etsivät ehkä apua ongelmaan tai lisätietoa jostakin asiasta :)

 

Palstan aktiivisimpia käyttäjiä olemme palkinneet lisänimellä "Palstan luottojäsen" (ent. Yhteisön luottojäsen). Luottojäsenet ovat Palstan käyttäjiä siinä missä kaikki muutkin. He eivät ole töissä Elisalla, eivät nää muiden käyttäjien sähköpostiosoitteita tai asiakastietoja, mutta heillä on pieniä lisäoikeuksia Palstalle, ja he voivat esimerkiksi merkitä ketjuihin hyväksyttyjä ratkaisuja sekä siirtää viestejä toiselle keskustelualueella.


Näiden käyttäjien lisäksi Palstalla pyörii myös iso joukko elisalaisia. Osa elisalaisista on Palstalla vain käymässä oman työnsä sivussa, he ehkä haluavat lukea vastuullaan olevan tuotealueen käyttäjien kommentteja tai tarjota vastauksia suoraan "hevosen suusta", mikäli tällaiselle vain aikaa on. Nämä Palstalla satunnaisesti pyörivät elisalaiset tunnistat sinisestä avatar-kuvasta, sinisestä nimimerkistä ja merkinnästä "elisalainen".

Osa elisalaisista pyörii työkseen Palstalla. Tämä noin kymmenen elisalaisen erityisosaajan joukko kulkee nimellä Palstatiimi (ent. moderaattorit), ja voit törmätä heihin myös muualla sosiaalisessa mediassa. Palstatiimiläiset toimivat Palstan moderaattoreina: he valvovat, että keskustelu pysyy asialinjalla, voivat tarvittaessa siirtää ja poistaa viestejä, sekä toki merkitä ratkaisuja ketjuihin. Palstatiimiläiset selvittelevät tarvittaessa vastauksia kinkkisimpiin kysymyksiin esimerkiksi suoraan tuotepäälliköiltä ja ovat tarvittaessa yhteydessä vaikkapa luonasi käyneeseen asentajaan, jos asian selvitys sitä vaatii. Palstatiimiläiset näkevät profiilistasi myös sähköpostiosoitteesi ja sinne tallentamasi asiakasnumeron. Palstatiimi on täällä auttaakseen sinua! Voit kurkistaa "naamareiden" taakse täällä.

Palstatiimiä vetää, ja Palstan ylläpidosta vastaan minä, Norris. Työhöni kuuluu paljon kaikkea sosiaalisen median asiakaspalveluun liittyvää, mutta tärkein tehtäväni on kuitenkin Palstan pystyssä pitäminen. Mikäli sinulla on jotain sydämelläsi Palstaan tai Palstatiimiin liittyen, vastaan mielelläni. Tuotteisiin, laskutukseen ja vikatilanteisiin liittyvät asiat jätän useimmiten suosiolla tiimiläisilleni 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Palstatiimin linkki ei toimi.

Pastatiimi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
 Rikkinäinen linkki on nyt korjattu!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Itselleni kävi äsken kummallinen tapaus:

Yritin lähettää kommenttia yhteen kirjoitukseen, kommentti ei ollut pitkä! Yrittäessäni lähettää sitä, sain ilmoituksen, että sanomaa ei alueelta löydy ja sitten "Sivu on vanhentunut".

Onko ulkoasun uusimisen yhteydessä laitettu myös jokin aikaraja, jonka kuluessa kirjoitelma pitää saada loppuun, vai mikä mahtoi olla syy tuollaiseen. :smileyazn:

No kirjoitin kommenttini toiseen ketjuun ja tuo onnistui 🙂
Olisiko vastattava viesti poistettu tai siirretty. "Tämä Kuka kukin on?"-blogi ei taida ollakaan oikea paikka tähän keskusteluun.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kiitos Antero huomautuksesta, oikeassa olet. Poistettiin sitten kommenttini kirjoituksen aikana?
Käyttäjätaso 2
Onko nettiyhdeyden pätkiminen aivan ihmeellistä.  Ilmoitin siitä ja sain todella rakentavia vastauksia.  Ehkäpä norris tasapainoisena ihmisenä kertoo mistä on kysymys.