Kuvaa arjen hetki ja voita Nokia 8 Sirocco omaksesi


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiMillaisia elämän makuisia arjen tilanteita sinun päivääsi sisältyy? Eikö kaikki mennyt niin sanotusti ihan putkeen? 😉 Lähetä meille itse ottamasi tilannekuva päivästäsi ja voit voittaa uuden Nokia 8 Sirocco -puhelimen omaksesi.

Nokia 8 Sirocco Android Onella on nyt ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta. Elisalta saat puhelimen ilman varaus- tai toimitusmaksua ja halutessasi voit maksaa osissa 12 - 36 kk maksuajalla, ilman korkoa tai kuluja.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Lähetä meille kilpailun teemaan sopiva itse ottamasi kuva tähän keskusteluketjuun viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Palkitsemme yhden onnekkaan voittajan uudella Nokia 8 Sirocco -puhelimella. Voittaja julkaistaan Palstalla 9.4.2018.


Kilpailun säännöt:

Kaikkien 26.3.2018 - 8.4.2018 Palstan keskustelussa kilpailuun osallistuneista valitaan yksi Nokia 8 Sirocco -puhelimen voittaja maanantaina 9.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 9.4. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 15.4.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 16.4.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

112 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Töistä palatessa lämmin lörtsy mukana ja keittimessä juuri sopivasti tilkka kahvia. Mielihyvästä hykerrellen kahvi mikroon, plim, vesi nousee jo kielelle, kunnes. Ote mukista kirpoaa, tasolle päästyään se heittää kahvin syliini, jatkaa matkaansa lattialle särkien korvansa.
No, on se siivoaminenkin melkein yhtä nautinnollista, kai...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Liesituulettimen lampun vaihto.. Hienosti meni se. Vielä hienommin olisi mennyt, jos ei olisi ote livennyt loisteputkesta.

Liesituulettimessa oli siis terävä metallinen reuna, joka leikkasi peukalon "selästä" kynnen kokoisen palan ihoa pois. Siitä sitten sormi verestä punaisena painesidettä vääntämään. Onneksi oli puoliso kotosalla jeesaamassa.
Näin alkavat mun päivät aina!

Hoitovapaalla ja lasten kanssa metsäretkellä :D

Käyttäjätaso 3
Arkinen koko perheen mäenlaskuhetki tältä aamulta.
Hankikanto, nätti ilma ja hyvä peltorinne, mukavaa yhdessäoloa 🙂
Kevät jo täällä etelässä

Loskataidetta bussin pölysuojalla.
Pääsiäismunat ja noidat molemmilla pojilla mielessä 😄
Pääsiäistä odotellessa...
Päivä alkaa tuoreilla hedelmillä...

Yritä tehdä töitä kun apulainen haluaa sanoa mielipiteensä koko ajan :)
Maailman paras etätyökaveri joka muistuttaa tauoista ja pitää huolta ettei ole tylsää.


Koirakaveri pitää huolen että meikä liikkuu.


Putkitunneliin eksynyt sähkömies 😃
Pääsiäis tipuset löytyivät jälleen, kevään merkiksi myös kukko on noussut kurkistamaan menoa päivänokosiltaan.

Simba viihtyy sylissä joka päivä
Katsoin työpäivän jälkeen elokuvaa ja pentu tuli viereen. Vilkaisin vähän ajan päästä sivulle kun sivusilmällä näin jalat. Oli naurussa pitelemistä kun toinen ottaa rennosti ja katsoo leffaa mun kanssa 😂Puhelimeni muisti on täynnä tämäntyyppisiä kuvia - kuvia kahdesta kissastamme, Kisusta ja Nekosta. He tuovat iloa jokaiseen päivään, niin huonompiin kuin parempiinkin. Kuvassa pojat nukkuvat vierekkäin sohvalla, niinkuin joka päivä.
Arjen "iloja"... :8

arkeen kuuluu Kleini Brun

o.
Doggy bag
Ei menny niinku strömsöössä 😂😂 tippu pelti vähän käsistä ja tadaaaa tässä mun sämpylät sit on 😂😂

Koko perhe tallennettu askarrellen omiksi persoonikseen.

Aurinko paistaa kipsikasaan. Kyllä hymyilyttää, kun 6viikkoa takana ja lapsi sai tänään kipsin pois 😊
Kevättä rinnassa. Parasta mitä lapset voi keväällä tehdä 🙂
Parsakausi alkanut meillä! 😃😋