Kuvaa arjen hetki ja voita Nokia 8 Sirocco omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

112 kommenttia

Peuran paistia...
Käyttäjätaso 3
Heikki alias Hessu ottaa rennosti näin pääsiäisen aikaan. Ei muuta kuin: ota löysin rantein, älä jännitä.Kuten Veikko Lavikin aikonaan lauloi :)Huomaa hänen varpaansa, on ns.laivakissa.

Hankikantohihdolla koirien kanssa ja yksi koirista arveli kuulleensa myyrän samalla kun otin maisemakuvaa. Hankikanto kestänyt jo 3 viikkoa.
Toisen pääsiäispäivän makuja... 😜
Sitähän se kaikki on
Rakkautta, rakkautta vaan...

Rakastuin näihin oransseihin ale-lappuihin ensisilmäyksellä. Rakkautemme syvenee entisestään, kun S-ryhmän myymälöissä tuon ihanan oranssin lapun lupaama 30 %:n alennus muuttuu viimeisen aukiolotunnin alettua 60 %:ksi.

Kyllä pienen ihmisen arki voikin olla ihanaa!Millaisia elämän makuisia arjen tilanteita sinun päivääsi sisältyy? Eikö kaikki mennyt niin sanotusti ihan putkeen? 😉 Lähetä meille itse ottamasi tilannekuva päivästäsi ja voit voittaa uuden Nokia 8 Sirocco -puhelimen omaksesi.

Nokia 8 Sirocco Android Onella on nyt ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta. Elisalta saat puhelimen ilman varaus- tai toimitusmaksua ja halutessasi voit maksaa osissa 12 - 36 kk maksuajalla, ilman korkoa tai kuluja.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Lähetä meille kilpailun teemaan sopiva itse ottamasi kuva tähän keskusteluketjuun viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Palkitsemme yhden onnekkaan voittajan uudella Nokia 8 Sirocco -puhelimella. Voittaja julkaistaan Palstalla 9.4.2018.


Kilpailun säännöt:

Kaikkien 22.3.2018 - 8.4.2018 Palstan keskustelussa kilpailuun osallistuneista valitaan yksi Nokia 8 Sirocco -puhelimen voittaja maanantaina 9.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 9.4. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 15.4.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 16.4.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.
Pitäisikö jo vaihtaa ihan kännykkämalliin? Pari armeijan miestä kertoi, että heillä on töissä vielä lähes samanlaiset, kuuluu just niin pitkälle kuin jaksaa huutaa.
Pikkasen nousi itelläkin tukka pystyyn kun pääsiäisenä tuttavaperheen luona vierailin😂
Hups - työmatkatörmäilyä - en kummiskaan ollut minä ....
Pääaiäishulinan jälkeinen hiljainen hetki ihan yksin. Kellojen tikitys, jääkaapin hurina..
Mielessä ihania muistoja kaikista rakkaista, jotka piristivät pääsiäistämme.
On huhtikuun 2. Ja reilusti yli metri lunta ja tässä jäälläkin niin ettei oo kiva, vuh vuh!
On huhtikuun 2. reilusti yli metri lunta ja jäälläkin niin ettei oo kivaa vuh vuh!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Perusarkea, tiskit odottaa.
Lapset leikkimässä ennen keittiöremonttia, uudella tasolla. Hyvä leikkialusta.
Olivat tosin vähän "pastajäykkiä" kuvaa ottaessa 😃 =D

Edit // Kirosana -Patomiäs
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2Siinäpä se!
Paras Tapa irtautua arjesta, Ja Rentoutua. 🆒

Arki täällä näyttää hyvin vahvasti tältä. Pari tietokonetta ja termarillinen kahvia että jaksaa oppia
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Vapaapäivän asumus

Häh, mikä maa mikä planeetta. Tässä tämä muoree ihmettelee nykyaikaa ja yrittää opetella älypuhelimen käyttöä. Poika käski osallistumaan tähän.


Sirkkeli soimaan.
Sunnuntai. Heräät vapaapäivänä, aurinko paistaa ja ajattelet - tästä tulee hyvä päivä. Mikään ei voi mennä pieleen. Nouset sängystä. Puoliso on lähtenyt aamuvuoroon ja olet kahdestaan pojan kanssa koko aamun. Laitat aamukahvin tippumaan. Tänään mikään ei voi mennä pieleen. Ah tätä rauhaa. 🙂 Vanhemmuus on parasta.
Nurtsi kasvaa. Kesä tulee:8Bassolla ja kahvilla päivä käyntiin 👍
Käyttäjätaso 1
Iltapesulla.

Opiskelijatytär lähetti kämppänsä pesutuvasta kuvan ja kysymyksen: "Mihin koloon pesuaine tulee??" 😚