Mikä on suosikkisi Nokia-puhelimista kautta aikojen? Osallistu kisaan ja voita Nokian uutuusmalliNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

257 kommenttia

Nokia N900
Käytin sitä läppärin korvikkeena liikkeellä ollessa. Ja on se vielä nykyäänkin satunnaisesti käytössä.


Ehdottomasti samaa mieltä, paranneltuna versiona N910. Nokialla loistavia puhelimia vuodesta toiseen. Kohdalleni ei osunut yhtään maanantaikappaletta. Ensimmäinen puhelimeni oli Nokia 1001 heti verkon avautuessa n. 1993. Sen jälkeen noin parikymmentä uudempaa. Mieleeni jäi myös liukukannellinen N95, joka löytyy vieläkin "varalla". Nyt käytössä N6.

N900 (N910) oli aikansa ihme, kaikki tarvittava mukana.
Paras puhelin oli 3330.
Olin aika pitkään puhelimien suhteen Nokia-uskollinen. Ensimmäisen puhelimeni hankin aikana, jolloin "banaani" oli kova hitti. Suosikikseni on pakko valita ensimmäinen puhelimeni Nokia 2110i - ihan vain nostalgian vuoksi :)

Viimeisin Nokialaiseni oli Lumia 625, joka oli loistava puhelin myös kestävyyden osalta. En saanut sitä mitenkään hajoamaan, vaikka se koki kovia monta kertaa. Pidin puhelimesta muuten tosi paljon, mutta kaipailin parin minulle hyödyllisen sovelluksen perään, jotka sain kun ostin Android-käyttöjärjestelmällä olevan puhelimen. Onneksi Nokia on myös siirtynyt Androidiin ja olenkin jo päättänyt, että seuraava puhelimeni on ehdottomasti taas Nokia.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kaksi eri Nokialaista klassikkoa on erittäin lähellä sydäntäni.

Nokia 2110, jollainen minulla oli ensimmäisenä puhelimena, sekä Nokia 6210. Suosikkini näistä kahdesta on kuitenkin tuo 6210, joka vain yksinkertaisesti oli erinomainen puhelin aikanaan. Tyylikäs, hillitty, toimiva, luotettava, huikea akkukesto... Hyviä ominaisuuksia on monia, ja monia hyvä puhelimia olen omistanut, mutta juuri tuo puhelin teki minuun kyllä lähtemättömän vaikutuksen ja on jäänyt suosikikseni 🙂
Kyllähän minun suosikkini on Nokia 1100 - kun ei ole mitään muuta Nokian puhelinta ollut. 😛
Vuonna 2006 nuorena opiskelijatyttönä Oulussa marssin kesätyöpaikastani erään työpäivän jälkeen näyteikkunaostoksille. Siihen aikaan kännyköitä myytiin liikkeissä käytettynäkin, koska ensimmäiset luurit olivat todella kalliita ainakin opiskelijan kukkarolle. Silloisella sulhasellani, joka oli Nokialla töissä, oli Nokia 2110i, ja kyllä tuntui hienolta soittaa sillä vaikka keskeltä Oulun Rotuaaria jollekin tuttavalle.

.
Niin siis vuosi oli tietenkin 1996 eikä 2006 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Hurjat kiitokset kaikille Palstalla ja Twitterissä kisaan osallistuneille 🙂 Olemme nyt valinneet onnekkaat voittajamme sekä arponeet puhelimet voittajien kesken. Palstalla kisasta voitti Nokia 6:n Erpetter ja Nokia 5 lähtee puolestaan jellona37n:lle. Twitterin puolelta kisaan osallistuneista palkitsemme Nokia 3:lla Jounin ja Nokia 8:lla Sarin.

Onnea kaikille voittajille! Otan teihin yhteyttä yksityisviestillä täällä Palstalla ja Twitterissä palkintojen toimittamiseksi. Pääsemme lukemaan voittajien käyttöarvosteluita nokialaisista marraskuun aikana täällä Palstalla 🙂