Minne OnePlus 5 pääsisi kesäreissuun matkassasi? Osallistu kilpailuun!


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiOnePlus 5 saa maailman ensi-iltansa 20.6. Voit seurata julkaisua livenä osoitteessa: elisa.fi/oneplus5. Nyt sinulla on myös tilaisuus voittaa omaksesi tämä odotettu uutuusmalli ensimmäisten joukossa! 🆒

Pääsisikö OnePlus 5 tänä kesänä matkassasi kenties Mallorcan auringon alle vai viettämään juhannusta keskelle kauneinta Lapin kesää? Etsimme kahta innokasta kesäloman viettäjää, jotka ovat valmiita myös jakamaan käyttökokemuksensa OnePlus 5:sta muulle asiakasyhteisölle. Kisaan pääset mukaan kommentoimalla tähän julkaisuun, minne sinä suuntaat tänä kesänä.

Arvomme kaikkien kilpailuun viimeistään 19.6.2017 Palstalla ja Facebookissa osallistuneiden kesken 2 kpl OnePlus 5 -puhelimia. Voittajat sitoutuvat jakamaan käyttökokemuksensa uudesta puhelimesta Palsta-yhteisössä. Kesämatkan ja arvosteluiden toivomme sijoittuvan kesä-elokuulle 2017 🙂

Voittajat saavat pitää OnePlus 5 -puhelimet omanaan, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 7.6.2017 - 19.6.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/minne-oneplus-5-paasisi-kesareissuun-matkassasi-osallistu-kilpailuun-506189/) ja Facebookissa erikseen julkaistussa kilpailupostauksessa osallistuneiden kesken arvotaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 5 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan vähintään 300 sanan mittaisen tai tekemään vähintään 5 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta ja jakamaan käyttökokemuksesta kesä-elokuun aikana Palsta-yhteisöön. Arvosteluiden julkaisun yksityiskohdat sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 5 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat arvotaan 20.6.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 25.6.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 26.6.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Osta uusi OnePlus 5 heti julkaisua seuraavana päivänä Elisalta!

Mikäli haluat varmistaa, että saat OnePlus 5:n heti ensimmäisten joukossa, niin puhelin on saatavilla nopeimmille heti maailman ensi-iltansa jälkeen keskiviikkona 21.6. klo 17.00 seuraavissa OnePlus Pop Up -pisteissä:

Helsinki: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19
Turku: Elisa myymälä, Kauppakeskus Hansa, Eerikinkatu 15
Tampere: Elisa myymälä, Hallituskatu, Hallituskatu 8
Oulu: Elisa myymälä, Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25

Laitteita on Pop Up -pisteissä saatavilla rajattu määrä. Ilmoitamme varsinaisen ennakkomyynnin alkamisesta erikseen. Tilaa muistutus myynnin alkamisesta täältä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

615 kommenttia

Kuusamoon Kitkajoelle käy tie juhannunksen jäkeisellä viikolla. Sielläpä sillä olisi hyvä kuvailla maisemia ja suuria kalasaaliita. Ja ettei jäisi siihen, niin Prahaan käy tie heinäkuun alussa 🙂
Tällaisia reissusuunnitelmia täällä:

Olen heinäkuun puolestavälistä alkaen vajaat kaksi viikkoa reissussa Skotlannissa. Nähdyksi tulee niin urbaania meininkiä Invernessissä kuin Ulko-Hebridien karunkauniita rantoja, vuoria ja muuta luontoa. Valokuvausharrastajana suuri osa reissuajasta menee geneerisen turisteilun lisäksi valokuvauksellisten paikkojen etsimiseen, joten jos arpaonnea on, niin kattavan järkkärikaluston lisäksi myös OP5 kyllä saa huomiota myöskin kuvauskäytössä vertailun vuoksi. 🙂
Tarkoitus olisi mennä lasten kanssa Tukholmaan ja siellä huvipuistoon Grönalundiin. Tunnetusti liikkuvista lapsista on vaikea saada hyvää kuvaa, joten siellä olisi hyvä testailla. miten tämä puhelin suoriutuu hommasta. Tukholmaan voisi mennä heinäkuun loppupuolella, jolloin illan alkavat jo pimentyä, joten puhelimen hämäräkuvaus-ominaisuuksia voisi myös testata. Nehän ovat vaikeimpia tilanteita puhelimen kameralle: liike ja vähäinen valo.
Puhelin pääsisi koko kesän töihin. Vapaata ei ole eikä tule. Milloin sammutusasuun tahikka päivystysvormuun. Mutta lomalle ei lähtisi
Palsankoskelle kalaan, Qstockiin sekä PowerPark Horse Show Suomi 100 v. esteratsastuksen juhlakilpailuihin
Kesällä olisi tarkoitus ajella moottoripyörällä ympäri Suomea, mökkeillä ja käydä blockfesteillä. Siinä sivussa myös tehdä töitä.
Kesäloma reissu on ainakin kuopioon päin suunniteilla ja ehkä.sitä ennen toinenkin ei ihan varmaa viel
Käyttäjätaso 3
Tie vie mökkeilemään Keski-Suomeen.Siellä kalavesiä kolutessa kuvia olisi mukava napsia.Sekä aurinkoiseen lomareissuun Montenegroon olisi passeli otettavaksi mukaan.
Kiertämään suomen upeampia kaupunkeja, Turku, Tampere, Vaajakoski, ja ehkä myös Saimaan vesistö alueet:)
OnePlus 5 pääsisi kokemaan heinäkuun alussa rokkaavaa meininkiä Guns N' Rosesin keikalla sekä pirteää tunnelmaa viikko tämän jälkeen legendaarisessa Ruisrockissa! Näiden lisäksi käyttökokemuksia tulisi jakoon perinteisistä mökkimaisemista sekä kesän lopulla vielä Hollannin tulppaani loistosta! 🙂
Pitkin Suomea, teatterissa, festivaaleilla, kesätapahtumissa - jopa itse esiintymislavalla. Tulisi muuten melkosia kuvia kerrankin yleisön suuntaan...
Puhelin pääsisi tutustumaan Berliinin kulttuurinähtävyyksiin ja Turun saaristoon. Airistolle.
Sohvalle 2-viikkoisen pojan imetyshetkiin. Jos hurjaksi ruvetaan, niin lähdetään 20km päähän mökille lomailemaan.
Kuuma Madrid kutsuu heinäkuussa, missä uusi puhelin olisi varmasti jatkuvassa käytössä!
Kypros 7 yötä kolmen viikon päästä.
Käyttäjätaso 2
Puhelin pääsee Kangasalle Roineen rannoille ja kukaties ehkä myös Tukholmaan Siljan kyydissä.
Puhelin olisi tehokäytössä instagram- tilini postauksissa, joita tulvii mm. juhannuksena Säkylän Pyhjärven rannalla, Ahvenanmaalla viikon matkalla lasten kanssa, Päijänteen rannalla kuvankauniissa maisemissa sekä Turussa kotikaupungin kesämeininkejä aktiivisesti kuvatessa. Kuvaaminen on rakas harrastus ja reissatessa puhelimen ominaisuudet tulevat testatuiksi tositoimissa.
Oneplus 5 pääsisi mun mukaan kiertelemään ympäri Helsinkiä, kun kesätyöksi pyöräilen ympäri kaupunkia ja juhannuksena se näkisi hiljaisen kaupungin!
Särkänniemeen laitteisiin pyörimään ja Mäntyharjulle mökille kauniisiin rantamaisemiin! 😊
Laivareissulle teinien kanssa, Ranualle savusaunaan, kesäfestareille alkaen Iskelmä Kesästä 🙂
Loma alkaa sopivasti Ruisrockilla, jatkuu siskon rippijuhlilla ja sitten perään omat isot kesäjuhlat "Pihapaardit". Kaikkiin näihin kaivataan erinomaista puhelinta, jossa pettämätön kamera muistojen tallentamiseen.

Toki myös ajoreissu Suomen halki on suunnitteilla, joten navigaattoria kaivataan, ja jos Ranua Zoo:hon asti päästään niin jääkarhupentu huutaa somettamista!🌞
No kyllä uusi puhelin pääsisi tallentamaan Kalajoen hiekkarantoja, merta ja auringonlaskuja - suomalaista kesää! :8
Puhelin pääsisi 6 henkisen perheeni kanssa kesälomanviettoon mökille keskisuomeen.Siellä ottaisin kuvia lapsistani leikkimässä sekä uimassa.
Ensin Tallinnaan ja loppukesästä Barcelona.. jtn kotimaan reissuja tulee varmasti tehty, kunhan ilmat sallii esim. Naantali jne..
Kreetalle Kreikkaan matkani käy. Olen valokuvaaja, ja tällä hetkellä omistan OnePlus3 puhelimen jota olen ahkerasti käyttänyt järjestelmäkamerani ohella joten luuri on tuttu ja olisi enemmän kuin mielenkiintoista päästä tutustumaan uuteen OnePlus5:een.