Minne OnePlus 5 pääsisi kesäreissuun matkassasi? Osallistu kilpailuun!Näytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

615 kommenttia

Kuopion kautta Kuhmon Kamarimusiikkiin.OnePlus 5 saa maailman ensi-iltansa 20.6. Voit seurata julkaisua livenä osoitteessa: elisa.fi/oneplus5. Nyt sinulla on myös tilaisuus voittaa omaksesi tämä odotettu uutuusmalli ensimmäisten joukossa! 🆒

Pääsisikö OnePlus 5 tänä kesänä matkassasi kenties Mallorcan auringon alle vai viettämään juhannusta keskelle kauneinta Lapin kesää? Etsimme kahta innokasta kesäloman viettäjää, jotka ovat valmiita myös jakamaan käyttökokemuksensa OnePlus 5:sta muulle asiakasyhteisölle. Kisaan pääset mukaan kommentoimalla tähän julkaisuun, minne sinä suuntaat tänä kesänä.

Arvomme kaikkien kilpailuun viimeistään 19.6.2017 Palstalla ja Facebookissa osallistuneiden kesken 2 kpl OnePlus 5 -puhelimia. Voittajat sitoutuvat jakamaan käyttökokemuksensa uudesta puhelimesta Palsta-yhteisössä. Kesämatkan ja arvosteluiden toivomme sijoittuvan kesä-elokuulle 2017 🙂

Voittajat saavat pitää OnePlus 5 -puhelimet omanaan, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 7.6.2017 - 19.6.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/minne-oneplus-5-paasisi-kesareissuun-matkassasi-osallistu-kilpailuun-506189/) ja Facebookissa erikseen julkaistussa kilpailupostauksessa osallistuneiden kesken arvotaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 5 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan vähintään 300 sanan mittaisen tai tekemään vähintään 5 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta ja jakamaan käyttökokemuksesta kesä-elokuun aikana Palsta-yhteisöön. Arvosteluiden julkaisun yksityiskohdat sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 5 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat arvotaan 20.6.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 25.6.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 26.6.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Osta uusi OnePlus 5 heti julkaisua seuraavana päivänä Elisalta!

Mikäli haluat varmistaa, että saat OnePlus 5:n heti ensimmäisten joukossa, niin puhelin on saatavilla nopeimmille heti maailman ensi-iltansa jälkeen keskiviikkona 21.6. klo 17.00 seuraavissa OnePlus Pop Up -pisteissä:

Helsinki: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19
Turku: Elisa myymälä, Kauppakeskus Hansa, Eerikinkatu 15
Tampere: Elisa myymälä, Hallituskatu, Hallituskatu 8
Oulu: Elisa myymälä, Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25

Laitteita on Pop Up -pisteissä saatavilla rajattu määrä. Ilmoitamme varsinaisen ennakkomyynnin alkamisesta erikseen. Tilaa muistutus myynnin alkamisesta täältä.
[b]

Minä haluaisin Greece, aurinkoseen paikka. ✌️✌️😕
OnePlus 5 pääsisi ehdottomasti Lapin tuntureihin kiertelemään uskomattoman hienoja maisemia ja ennenkaikkea kokemaan hienoja kokemuksia! :8 🙂
Torniojoen kalareissulla voisi ottaa kuvia isoista lohista, joita tuleekin varmaan runsaasti.
Sinne missä aurinko sattuu milloinkin paistamaan 😊
Kroatiaan matka käy vaimon täyttäessä tasavuosia. OnePlus5 toimittaa onnittelut perille.
Heinäkuussa aion kiertää useita musiikkitapahtumia, joissa varmasti tulee otettua kuvia ja videota, sekä päivitettyä sosiaalisia medioita ahkeraan. Ensiksi Tangomarkkinat, sitten Miljoonarock, sen jälkeen RaceCoast Rockin Fest Kangasalan Kisarannassa. Tämän jälkeen Brian Setzer supporteineen OmaSp Stadionilla Seinäjoella.

Elokuussa aion yrittää pysytellä vähän kotonakin, ja suunnitelmissa on ainoastaan Rockabilly Rocks! - festivaali Järvenpäässä, tai reissu Ouluun kavereita moikkaamaan. Todennäköisesti vain jompi kumpi, koska rahat ei riitä kaikkeen.

Syyskuussa sitten mun varsinainen lomareissu; viikko Espanjan Calafellissa, High Rockabilly - festivaaleilla. Festarit kestää keskiviikosta sunnuntaihin, mutta aikaa jää myös rannalla rentoutumiseen.
Kesän aikana tulee liikuttua lähinnä harrastusten parissa erilaisissa maastoissa Suomessa. Puhelimesta tulisi päivittäisten "viestintä- ja yhteydenpitosovellusten" lisäksi käytettyä runsaasti kameraa. Kuvauskohteina eläimet (koiraharrastusta maastossa ja kentällä), luontokuvaus/maisemat ja ehkä tärkeimpänä frisbeegolf (hidastuskuvaus/videokuvaus/heittotekniikan analysointi, omien kilpailujen tallennus/reaaliaikainen nettivideo, hämäräkuvausta ledikiekolla heittelystä = kauniita valokuvioita, SM-kisojen huippuheittäjien videokuvaaminen). Lisäksi parille festarille (Ilosaarirock, Kuopiorock...) tulee mentyä eli sielläkin kameraa tulisi käytettyä (sekä kuvia että videota, mukana toivottavasti myös ääni 🙂. Maastossa liikkuessa voisi jälleen kokeilla geokätkeilyä, samalla puhelimen GPS- ym. paikannusominaisuuksia testailla, toki puhelin toimisi kesäreissuilla myös navigaattorina 🙂...
Kohteena Pärnu ja tietenkin Titinallen talo Ikaalisissa
Unkarin GP, Budapestiin. Olisi hienoa saada tallentaa F1 kisan tilanteita, ja parhaimmillaan suomalaisten kaksoisvoitto!
OnePlus pääsisi kanssani berliiniin kuvaamaan hienoja nähtävyyksiä, viettämään rauhallista aikaa mökillä, veneilemään saaristossa, sekä tietenkin kiertämään suomea pääkaupunkia ja huvipuistoja unohtamatta! Kesälomalla on aikaa vaikka mihin
Vietnamiin, vietän kesällä viisi viikkoa Pohjois-Vietnamissa ja kuvia saattaa kasaantua..
Tallinnaan.
Lontooseen veisin ja Pielavedelle juhannuksen viettoon! Tällä hetkellä OP3T ja tykkään mahdottomasti. London Eyen korkeimmasta kohdasta ottaisin kuvan ja lähettäisin joka paikkaan oikeilla hashtageilla 😃
Viikon päästä tallinnaan pyöräilemään ja muutenkin kiertelemään viikonlopuksi. Varsinaisella lomalla käy tieKuusamoon. Mökkeilyä ym. muuta mukavaa luvassa. Loman lopuksi moottoripyörillä suuntana baltia, kaikkea ennen näkemätöntä luvassa. Uusi puhelin tulisi tarpeen niin sais kaikki sattumat ja tapahtumat ikuistettua ja jaettua muillekkin.
Heinäkuussa kolmeksi viikoksi Espanjaan avopuolison kotisijoille Madridiin viettämään kesää suurkaupungin vilinässä. Tapaamme monia puolisoni syntysijan kavereita ja tietenkin myös appivanhemmat ja muuta sukua 😃. Suunnitelmissa matkalla myös reissailla pienempiä reissuja mm. Pohjois-Espanjaan, ehkä rehevälle Bilbaon alueelle tai Galiciaan kallioiselle Atlantin rannikolle sekä Etelä-Espanjaan lähes aavikkomaiseen Almerian provinssiin. Kuvausta varmasti tulee tehtyä. Ehkä jopa vloggaustakin kun sellaisen aloittamista olen miettinyt. Pilottisisällölle hyvät edellytykset startata olisi ainakin.
Naantali on kyllä aivan upea kesäkaupunki. Ainakin kerran kesässä siellä olisi kiva käydä.
Outo puhelin, ois kiva testata minkälainen käyttää. Paljon pääsis puhelin ulkoilemaan, ja varmaan vähän kosteuttakin sen pitäis sietää. Saattais puhelin päästä luontoryhmän kanssa vaikka suolle, tai lintutorniin. 🙂
Käyttäjätaso 1
Katoan erämaahan.
Ylläkselle asti pääsis puhelin käymään mökillä ja patikoimassa. Festivaaleista vähintään Ilosaarirockissa tulee käytyä ja siellä tottakai luuri mukana.
Uusi puhelin pääsisi tallentamaan tunnelmia Tallinnan Õllesummer festivaaleille.
Oneplus 5 pääsisi retkeilemään rinkan kanssa eripuolille Suomea. Matkaan tarttuisi paljon kuvia ja kokemuksia.
Saattashan se päästä Ouluun. Vaikkapa Rotuaarille. 🆒
Luvassa on kotimaan matkailua Suomessa 5-vuotiaan lapsen kanssa! Särkänniemeen ollaan ainakin menossa ja mahdollisesti luvassa on risteilyä, kotieläinpuisto(ja) sekä monenmoisia leikkipuistoja. Sadesään yllättäessä Hoploppia tms. Reissuilla tulisi kuvattua erilaisissa valaistusolosuhteissa. Olemmekin jo kuvanneet monenlaisia videoita yhteiselle YouTube-kanavallemme (https://www.youtube.com/channel/UCabC3uYLYMP55SZwC9oDfVw) eli videon teko onnistuisi helposti 🙂
Minä menen juhannuksena niin syvälle korpeen, että saas nähä toimiiko OnePlus 5 siellä:)