Mitä sinä odotat tulevalta kesältä? Voita uusi OnePlus 6 Silk White omaksesi


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiOnePlussan 6:nen tuulettaa älypuhelinmarkkinoita tuoreella ja kekseliäillä ominaisuuksillaan ja tekee sen keskittyen olennaiseen - nopeaan ja fiksuun käyttökokemukseen. Tehoa piisaa enemmän kuin koskaan ja uudistunut 16 ja 20 megapikselin kaksoiskamera f/1,7-aukoilla mahdollistaa pienten ja isojen hetkien tallentamisen laadukkaasti, ja varmistaa että värikylläisyys ja tyylikeinot kuten taustasumennus, ovat tilanteen tasalla täydellistä valokuvaa tai selfietä varten.

OnePlus 6 nousi kärkipaikalle Elisan myydyimpien puhelimien listalla toukokuussa 2018. OnePlus 6 128 Gt -mallin uusi värivaihtoehto Silk White on nyt myynnissä Elisan verkkokaupassa.

Nyt sinulla olisi tilaisuus voittaa OnePlus 6 Silk White -värissä omaksesi! 😃 Etsimme kahta sanavalmista testaajaa jakamaan kokemuksensa uudesta OnePlus 6:sta Elisan asiakasyhteisölle.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kerro meille, mitä sinä odotat erityisesti tulevalta kesältä. 🆒
  • Voit osallistua kilpailuun, joko kommentoimalla tätä kisakeskustelua tai Twitterin puolella vastaamalla @Elisa_aspa-tililtä julkaistuun kisatwiittiin hashtagilla #elisasome viimeistään maanantaina 11.6.2018.

Arvomme kaikkien kilpailuun viimeistään 11.6.2018 Palstalla ja Twitterissä osallistuneiden kesken 2 kpl OnePlus 6 128 Gt Silk White -puhelimia. Voittajat sitoutuvat jakamaan käyttökokemuksensa uudesta puhelimesta Elisa Palsta -yhteisössä. Voittajat saavat pitää palkintopuhelimet omanaan, kun arvostelu on julkaistu Elisa Palstalla. Arvostelun voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:
Kaikkien 5.6.2018 - 11.6.2018 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-71/mitae-sinae-odotat-tulevalta-kesaeltae-voita-uusi-oneplus-6-silk-white-omaksesi-511007#post579959) ja Twitterissä osallistuneiden keskuudesta arvotaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 6 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan vähintään 300 sanan mittaisen tai tekemään vähintään 5 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta. Arvosteluiden julkaisun yksityiskohdat sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 6 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat arvotaan 12.6.2018 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 17.6.2018, valitaan tilalle uusi voittaja 18.6.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

261 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Auringonpaistetta, sitä odotetaan viimevuoden vähäisten terassikelien jälkeen. Viimevuonna ei ollut yhtään hellepäivää, ainakaan täällä Helsingissssä, joten aurinkoisia päiviä odotellaan.
Käyttäjätaso 4
Vesisadetta, öisin. Päivät saisivat olla yhtä upeita mitä toukokuu oli tulvillaan. Aamuisiin saisi herätä raikkaisiin kesän tuoksuihin ja lintujen liverrykseen. Kiireettömiä aamuja ja päiviä ilman yhtään kalenterimerkintää. Perhosia, sudenkorentoja ja sisiliskoja. Neliapiloita ja puutarhan kukoistusta.
Satokauden odotusta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Loppukesän reissua Krakovaan ja Auswitchiin sekä niitä (toivottavasti) lukuisia kalastusreissuja, joista ainakin osa eräjormailun merkeissä.
Käyttäjätaso 1
Odotan voittavani OnePlus 6 Silk White -puhelimen 🆒
Uusia tuulia työelämässä - ajattelin karistaa hieman stressiä harteilta. Nykyinen puhelin on työnantajan omaisuutta ja pitäisi luovuttaa loppukesästä pois, joten olisipa kiva voittaa tästä huippuluuri tilalle.
Odotan pienempiä puhelimia, Samsung Galaxy A3 2017 on aivan turhan suuri.
Toki meilläkin on 6, 7 10 tuuman puhelimia, mutta ne ovat vain erikoiskäyttöön.

Odotan pientä puhelinta.
Toiveena olisi saada lämmin kesä ikuistettua laadukkaina kuvina joita sitten pimeinä talvi-iltoina voi ihastella.
Käyttäjätaso 3
Odotan sitä,että ihmiset olisivat toisiaan kohtaa iloisia,kohteliaita eikä aina menisi suu mutrussa tuolla kaupungilla.
Jokanen voisi ottaa itsestään hymyselfien ja lähettää se parhaille kamuilleen,jakaa näin iloa eteenpäin.Tai vaikka joku hassu kuva esim.lemmikistään.Kuvia,jotka saavat hyvälle tuulelle.
Mun tavoitteena olis kesällä täyttää 100 tilaajaa tubessa, jos mä käyn jollakin festareilla tai muualla, niin mä saisin lisää seuraajia. Tämmönen OnePlus tekis jotakin mahdollisuuksia ja toiveita.
Käyttäjätaso 2
Poutakelejä ja lämpimiä ilmoja ilman paarmoja ja hyttysiä.
Odotan kesältä hyviä ilmoja ja jos voittaisi vielä uuden puhelimen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Näillä näkymin eräs hyvistä ystävistäni on palaamassa suomeen vierailulle. Viime tapaamisesta onkin vierähtänyt jo 3 ja puoli vuotta. Tätä odotan ehkä eniten!
Työskentelen Kreetalla, joten odotan hyviä kelejä ja parempaa puhelinta jolla voi ikuistaa kaikki upeat maisemat!
Tulevien ylppäristressien ohella matkaa Kiinan koillisrannikkolle 🆒
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Löhöilyä hyvässä säässä 🆒
Aurinkoa ja uutta luuria!
Lämpöä ja auringon paistetta. Ja uusi puhelin. 😉
Aurinkoa, lämpöä ja välillä vähän sateita. Saa ottaa rennosti.
Kesä 2018 tulee olemaan täynnä aurinkoa ja ystäviä! Lisäksi odotan sitä, että saan kuvata kesäreissullani Vallettaan upeita kuvia uudella Oneplussallani, jonka voitan juuri ennen matkaan lähtöä 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Odotan kesältä enemmän elämää ja useampia sattumuksia.

Tällä hetkellä metsässä liikkuminen kiinnostaa eniten, mutta harmittaa puhelimen hitaus.

Puhelimeni on jo kaksi vuotta vanha, ja se alkaa näkyä - joskus sovelluksen avausta saa odottaa pitkäänkin. Palkintopuhelimessa kamerakin varmaan tuhannesti parempi.

One Plussassa tuskin tätä hitaus- tai kameraongelmaa ole...

Nyt soi Toneshifterz - What You Got (Edit).

Tätäkin olisi kiva kuunnella paremmalla puhelimella!
Lomaa!
Odotan kesälomaa ja reissuja perheen kanssa. Olisi kiva myös joskus voittaa jotakin😉
Lomaa venailen, mutta ku ei näy eikä kuulu
Ehdottomasti kesän polkupyöräreissuja! Teltta ja makkari tarakalle ja fillarilla maata kiertämään. Monia hienoja kuvia on vastaavilta reissuilta tallessa ja uudella luurilla kuvat paranisivat entisestään. 🆒
Rentoa meininkiä frendien kaa 😃