Mitä sinä odotat tulevalta kesältä? Voita uusi OnePlus 6 Silk White omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

261 kommenttia

Odotan Ruisrockia, jossa pääsee pitämään hauskaa kavereiden kanssa ja uusi puhelin auttaisi näiden hauskojen hetkien tallentamisessa. Myös toki odotan lämpimiä kelejä ja mukavaa kesää uudessa kesätyöpaikassa.😎
Odotan hyviä ilmoja ja auringonpaistetta.
Odotan myös tulevaa kesälomaristeilyä Ahvenanmaalle. Lisäksi toiveissa olisi parempi kamera mukaan 😁
Lämpöä, vastaleikatun nurmikon tuoksua. 😍 Kesälomareissuja, kun ei ole kiire mihinkään ja voi vain nauttia perheestä ❤️ uusi puhelin olisi todella mahtava siihen, saisi kesälomareissulta napattua mahtavia kuvia, joita voi sitten muistella. 😎
Kesälomaa tietenkin odotetaan, sekä kalastusreissua Norjan tunturijärville. Reissulta taas odotetaan hyvää saalista. :)
Kalareissulla olisi mukava olla uusi ja hyvä kamera mukana, jolla voisi tallentaa sekä matkamuistoja että todistusaineistoa saaliista.
Lämpimiä kelejä ja reissailua puolison kanssa. Kesän tapahtumia olisi hieno päästä kuvailemaan uudella luurilla 😎
Käyttäjätaso 3
On neljä asiaa mitä odotan: L, O, M ja A
Asepalveluksen päättyminen, kavereiden tapaaminen, kesätyöt ja uuteen opiskelukaupunkiin muuttaminen... Tätä odotan kesältä 2018.

Kesä on toki muutakin kuin suuria muutoksia elämässä ja kavereiden kanssa hengailua. Se on kävelylenkkejä metsässä hyttysten ininän soidessa korvissa. Se on kiireettömiä aamuja omassa sängyssä auringon valaistessa huonetta sälekaihtimien välistä. Joinakin päivinä se on sateen ropinaa ja ukonilman valoshown ihailemista pimennetyn huoneen ikkunasta.

Aion nauttia kesästä ja vapaa-ajastani kaikin keinoin. Ihailen auringon nousua aamulla, annan sen lämmittää ja ruskettaa ihoani ja illalla katson ikkunastani kun aurinko jatkaa matkaansa ja jättää minut yksin hämärään asuntooni lepäämään ja valmistautumaan uuteen päivään. Jos päivä on sateinen, aion nauttia siitä. Astun ulos ja annan sateen ropista päälleni. Vaatteeni kastuvat ja annan niiden kastua. Tunnen sateen virkistävän itseäni lämpimien kesäpäivien välissä. Kun palaan sisään, laitan itselleni lämmintä juotavaa ja vaihdan kuivat vaatteet ylle.

Odotan siis tulevalta kesältä paljon. Toivoisin myös pystyväni jakamaan nämä hetket ystävieni kanssa juuri sellaisina kuin ne itse koen. Tähän OnePlus 6 olisi paras mahdollinen väline. Puhelimen kameralla saisin tarkkoja kauniita kuvia auringon laskiessa taivaanrannan taa. Parannetun vedenkestävyyden turvin puhelinta voi käyttää kovassakin vesisateessa entistä huolettomammin. Myös videokuvauksen hidastusominaisuutta olisi kiva päästä kokeilemaan ukonilmalla. Olisi kiva nähdä, pystyykö salamaa ikuistamaan videolle hidastettuna. Nykyinen laitteeni ei siihen kykene.

Kuten sanoin, aion todella nauttia kesästä 2018 ja toivon muidenkin tekevän samoin. Oli taskussa sitten OnePlus6 tai mikä mikä muu laite tahansa 😃
Ensisijassa Swamsocceria, silloin kelille ihan sama mutta kesälomalla olis kiva päästä viettämään aikaa hyvässä säässä paljon ulkona 🙂
Venaan tätä uutta puhelinta tää oma one3 ei enää pelaa
Hyviä kelejä,ei sadetta, lomamatkoja Suomeen ja ulkomaille.OnePlussan 6:nen tuulettaa älypuhelinmarkkinoita tuoreella ja kekseliäillä ominaisuuksillaan ja tekee sen keskittyen olennaiseen - nopeaan ja fiksuun käyttökokemukseen. Tehoa piisaa enemmän kuin koskaan ja uudistunut 16 ja 20 megapikselin kaksoiskamera f/1,7-aukoilla mahdollistaa pienten ja isojen hetkien tallentamisen laadukkaasti, ja varmistaa että värikylläisyys ja tyylikeinot kuten taustasumennus, ovat tilanteen tasalla täydellistä valokuvaa tai selfietä varten.

OnePlus 6 nousi kärkipaikalle Elisan myydyimpien puhelimien listalla toukokuussa 2018. OnePlus 6 128 Gt -mallin uusi värivaihtoehto Silk White on nyt myynnissä Elisan verkkokaupassa.

Nyt sinulla olisi tilaisuus voittaa OnePlus 6 Silk White -värissä omaksesi! 😃 Etsimme kahta sanavalmista testaajaa jakamaan kokemuksensa uudesta OnePlus 6:sta Elisan asiakasyhteisölle.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kerro meille, mitä sinä odotat erityisesti tulevalta kesältä. 🆒
  • Voit osallistua kilpailuun, joko kommentoimalla tätä kisakeskustelua tai Twitterin puolella vastaamalla @Elisa_aspa-tililtä julkaistuun kisatwiittiin hashtagilla #elisasome viimeistään maanantaina 11.6.2018.

Arvomme kaikkien kilpailuun viimeistään 11.6.2018 Palstalla ja Twitterissä osallistuneiden kesken 2 kpl OnePlus 6 128 Gt Silk White -puhelimia. Voittajat sitoutuvat jakamaan käyttökokemuksensa uudesta puhelimesta Elisa Palsta -yhteisössä. Voittajat saavat pitää palkintopuhelimet omanaan, kun arvostelu on julkaistu Elisa Palstalla. Arvostelun voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 5.6.2018 - 11.6.2018 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-71/mitae-sinae-odotat-tulevalta-kesaeltae-voita-uusi-oneplus-6-silk-white-omaksesi-511007#post579959) ja Twitterissä osallistuneiden keskuudesta arvotaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 6 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan vähintään 300 sanan mittaisen tai tekemään vähintään 5 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta. Arvosteluiden julkaisun yksityiskohdat sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 6 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat arvotaan 12.6.2018 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 17.6.2018, valitaan tilalle uusi voittaja 18.6.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Odotan lämmintä ilmaa ja uintireissuja
Odotan kesältä mukavia retkiä luontokohteisiin
Kalastusta, ja oneplus 6 olisi mukavasti testissä myös veden kestävyytensä puolesta
Töitä ja uuden puhelimen näyttö viallisen OnePlus3 tilalle.
Sopivia ulkoilukelejä.Muutamia hellepäiviä tietty menettelee.Jalkapallon mm-kisat sekä kotimainen jalkapallon pääsarja ovat seurannassa.Mökkeilyä muutamia päiviä.Fillarilla voisi pääsääntöisenä lenkkeilijänä ajaa nostalgia-retken.Muutamana kesänä tuli ajettua arkimatkat 45km/päivä.Hauskaa kesänaikaa kaikille.:)
Ekan yhen käden leuan vetämistä
Lomaa ja lämpöä
Kesä livahtaa töissä, joten odotukset eivät ole kovinkaan mahtavat. Palkkapäivän kiikarissa siintää kuitenkin uusi luuri, mutta mikäs sen parempaa jos se nappaisikin onkeen jo tämän kisan kautta!
Mökkiaamuja kun usva leijuu peltojen yllä
Lämpimiä ilmoja ja vähän onnettomuuksia niin vesillä kuin maissa ja ilmassa.
Odotuksissa ovat loma ja jalkapallon MM-kisat.
Odotan yhdessäåloa läheisyen kanssa ja hyvää unta.🤗
vielä 3 viikkoa yli 25C
Ei turhan lämmintä kesää, mutta hyviä säitä ja kivoja sateisia päiviä. Vaimon kanssa yhteisiä hetkiä 🙂