Mitä sinä odotat tulevalta kesältä? Voita uusi OnePlus 6 Silk White omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

261 kommenttia

Uusia kokemuksia uudesta työpaikasta. 😃
Eniten tulevalta kesältä odotan lämpimiä ja auringontäytteisiä päiviä, yhdessäoloa ja retkeilyä lähimmäisten kanssa, jotka olis mahtava ikuistaa voiton myötä napatulla uudella huippupuhelimella ! 🙂
Juhannukselta alkaa kesäloma sitä odotan oikein innolla pääsee lasten kanssa lomailemaan ja uiskentelemaan 😎😎
Veljen lapsen ristiäisiä 😍 pääsee uutta pienokaista ihastelemaan ja kuvailemaan ja samalla näkee perheen jota ei juuri koskaan näe.
Eniten odotan Vaellusreissuja Suomessa, erityisesti Kolin reissua! Ja lämmintä kesäistä säätä. Uudella puhelimella saisi hienoja reissukuvia!
Kesältä odotan että lomat alkavat ja voi ottaa suuntaa kohti lentokenttää ja matka Aasiaan voi alkaa, ja tietenkin matkan saisi ihanasti ikuistettua uudella puhelimella 😎🤩
Odotan syyskuussa tulevia häitämme ja lämpimiä kesäpäiviä.😎

Odotan palautumista ja akkujen latausta. Kännykkä kulkee mukana dokumentointivälineenä kesän käänteissä. Isoja suunnitelmia en ole tehnyt, vaan tykkään pienistä asioista. Antaa mukavien asioiden tapahtua ja aikaa huomata ja nauttia niistä:$:Hyggeilyä?
Veneilyä 😎😎
Odotan ensimmäistä täyttä kesälomaa. Tähän mennessä ollut aina kesät töissä. Sekä tietenkin festareita ja mökkeilyä. Yökukkuminen on myös mahtavaa!
Kalareissut ja maaseutu. Kaupungin syke ja juuri leikattu nurmikko. Savustettu itse nappaama kuha, ja raikas salaatti siinä sivussa. Uudet perunat ja silli. Pellot ja rannat. Jäätelö ja kylmä huurteinen helteisen päivän päätteeksi. Aikaisen aamun raikkaat tuoksut, ja paljain jaloin nurmella juoksu. Metsäretket koirien kanssa, ja rentoa hengailua parhaassa seurassa. Kauppareissuja pyörällä, menomatka alamäkeä ja kotimatka ylämäkeä.
Kesäjuttuja ja juttuja kesästä.

Näistä varsin perusjutuista syntyy mun kesä.😊
Odotan kesäsateita, koska niissä vaan on sitä jotain.
Odotan:
Aurinkoa, joka lämmittää varpaita rantahiekassa ja häikäisee horisontissa. Sadetta, joka saa metsän tuoksumaan ja marjat maistumaan. Molemmat, erikseen tai yhtä aikaa, tuovat sopivaa haastetta kuvaamiseen! Ja sitten odotan myös kavereiden naurua, sulan jäätelön valumista sormille ja telttaan kömpimistä aamuyöllä festaritanssien jälkeen 😳
Pesää...
Odotan aurinkoisia, lämpimiä kesäpäiviä, jolloin voimme nautiskella leppoisista tuulista purjeveneessä katsellen upeaa saaristoamme.
Aurinkoista säätä ja suotuisia tuulia.
Toivon että saisin joko rahaa, että voisin ostaa tämän puhelimen tai sitten vielä mieluummin voittaisin sen tästä kisasta 😄 toivon myös kaikille hyvää kesää, sekä toivon että tänä juhannuksena kukaan ei hukkuisi.
Lämpöä, roadtrippejä ja rakkautta.
Lämpimiä kesäpäiviä ja vähän viileämpiä öitä.
lomaa ja lepoa töistä vuoden jälkeen. ja sen verran hyvää keliä sekaan, että pääsee 2-pyöräisellä välillä kurvaileen 😉
Rakastunut OP luureihin. Tällä hetkellä käytössä OP5 64Gb ja OP luureissa on meikäläisen arkeen sopivat oninaisuudet. Ennen OP5:sta köytössä oli OP2. Aktiivisena luonnossa liikkujana arvostan hyvää kameraa sekä akunkestoa. OP6:lta odotan näitä kahta ominaisuutta äärimmäisyyksissään.
Ehdottomasti ex tempore -juttuja kavereitten kanssa! Viime kesänä tehtiin paljon juttuja ihan pienestä mielijohteesta ja se oli kyllä ihan parasta! Hyvät muistot jäi 😍
Ihanan lämpimiä päiviä, jolloin voisi käydä opiskelun lomassa uimassa läheisessä järvessä ja paluumatkalla piipahtaa jätskikiskalla herkuttelemassa. Myös kesän mökkireissua, mummon 80v. juhlia ja Viron reissua odotan innolla. Kesän kohokohtana tai oikeastaan sen päättäjäisiksi olisi puolison valmistujaiset, jonne Oneplus6 olisi täydellinen lahjaidea 👌
Odotan lämmintä ja tapahtumarikasta kesää koko perheelle! Lapset olisi tarkoitus viedä Ähtäriin tai Korkeasaareen katsomaan eläimiä ja niistähä saisi otettua uudella Onella mahtavia kuvia muistoksi lapsille!!
Perheen ja ystävien kanssa loman viettoa. Satoi tai paistoi, niin aina hyvä mieli kesästä!