Muutos ylläpitäjistössä

 • 9 joulukuu 2015
 • 14 kommenttia
 • 3835 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
 • Entinen elisalainen
 • 1635 kommenttia
Toivottakaa tervetulleeksi uusi ylläpitäjämme: Suvi!

Poistun itse Palstan muonavahvuudesta tammikuun alkupuolella, ja Suvi tulee ottamaan Palstan ylläpitovastuun. Varsinainen seuraaja tehtävääni valitaan mahdollisimman pian, Suvin lisäksi seuraanne liittyy siis alkuvuodesta toinenkin uusi henkilö!

Jättäydyn itse nyt joulukuun aikana sivummalle Suvin ottaessa hommia hoitaakseen. Viimeiset työpäivänä ajoittuvat loppiaisen jälkeiselle ajalle, paljon siis ehdimme vielä näkemään ja kokemaan kimpassakin 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Moi kaikille!

Olen Suvi, elisalainen jo vuodesta 2007. Tulin aikanaan töihin Saunalahden aspaan, aikomuksenani kirjoitella opinnäytetyö ja lähteä oikeisiin töihin. No sen jälkeen tässä on tullut tehtyä vaikka ja mitä, ja viimeisimpinä juttuina pääasiassa online-juttuja, eli olen ollut mukana asiakastukisivujen ja OmaElisan kehityksessä. Erityisosaaminen näiden lisäksi on ns. esihistorialliset Saunalahti-jutut ja mobiilijutut.

Vapaa-aika kuluu pääasiassa duplo-hommissa pienen tyttäreni kanssa, pysyy elämä tasapainossa :)

Terveisin,

Suvi,  joka tunnetaan myös nimellä Suppo
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Teretulemast Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tervetuloa ruoriin Suvi:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tervetuloa kärsimään ainaista valitusta ;)

@Norris Hylkäätkö meidät ihan totaalisesti?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tervetuloa vaativaan yllipitäjän tehtävään. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
 • ? kuulostaa niin karulta, kun puet sen noin, mutta kyllä, lähtöni on lopullinen. Tiedän, että aina sanotaan näin, mutta ei tähän mitään draamaa liity 🙂 Siirryn vain toisentyyppisiin hommiin, elämässä eteenpäin, ja vaihdan niin alaa kuin kaupunkiakin.

  Pitäkää Suvista ja toisistanne hyvää huolta, eikös? :smileyazn:
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  @Norris

  Onnea ja menetystä uuteen elämääsi, uuteen duuniisi. Olet saanut paljon positiivista aikaan palstalla ja reippaasti myös omassa elämässäsi, siispä toivotan aurinkoisia aamuja 365/365.

  Ja kyllä Suvistahan tulee meídän uusi hmmmm... huollettava :p
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Kiitos, 
 • ?! On ollut ilo pyöriä kanssanne nämä vuodet :)

  Olen varma, että koulitte Suvista vielä minuakin ehtoisamman emännän tänne 😉
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Tervetuloa Palstalle Suvi!

  @Norris: Onnea ja menestystä valitsemallesi tielle!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Kiitos vielä kaikille palstalaisille yhteisistä vuosistamme! Viimeinen työpäivä on koittanut (vihdoin tai jo, en osaa päättää) ja hommat alkavat olemaan paketissa :)

  Olkaa toisillenne ihmisiä, ja "nähdään" taas jossain internetin syövereissä :smileyazn:
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki
  Tervehdys kaikille! Näin Palstan uudistuksen siivellä ajattelin, että olisi sopiva hetki "virallisesti" esittäytyä teille palstalaisille. Olen Riina, Palstalla Rinsku ja aloitin Palstatiimin uutena vetäjänä ja Palsta-yhteisön yhteisömanagerina nyt maaliskuun alussa Elisalla.

  Olen työskennellyt viimeiset kymmenisen vuotta monenlaisten nettiyhteisöjen parissa erilaisissa asiakaspalvelun ja yhteisömanageroinnin tehtävissä. Elisalaisena olen kuitenkin ihan uusi. Onneksi minulla on täällä kuitenkin muu Palstatiimi tukenani, joten jos johonkin kysymykseen en teille vastausta osaa suoraan kertoa, niin sen varmasti saamme yhdessä selvitettyä! :)

  Harrastuksiini kuuluuvat verkko- ja lautapelit, jooga, hiihto Etelä-Suomen kelien sen salliessa ja viihdyn myös hyvin kirjojen parissa. Elisan palveluista minulle tutuimpia ovatkin Elisa Kirja ja Elisa Viihde.

  Norriksen tuuraajana Palstan ylläpitoa hoitaneelle Suville kiitokset tässä kohtaa myös hyvin hoidetusta hommasta! Suvi tulee joka tapauksessa jatkossakin piipahtamaan aina välillä Palstalla, joten ei huolta, hyvästejä ei tarvitse Suville tässä yhteydessä suinkaan sanoa.

  Nämä ensimmäiset pari viikkoani Elisalla ovat viuhahtaneet nopeasti työhön, toimintatapoihin ja tiimiini tutustuessa, sekä Suvia tässä Palstan uudistuksessa autellessa. Nyt kuitenkin viimein pääsen aloittamaan myös täällä itse Palstalla. Erityisesti tietenkin tässä vaiheessa kuulen mielelläni, mitä mieltä olette Palstan uudistuksesta? :)

  Jos ette vielä ole tutustuneet, mitä kaikkea Palstalla uudistui, niin käykää tutustumassa uudistuksiin ja osallistumassa keskusteluun täällä.