Osallistu joulukisaan ja voit voittaa toivelaitteesi pukinkonttiin


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiJos voisit toivoa mitä vain Elisan verkkokaupasta, niin mitä sinun lahjatoivelistallesi päätyisi? Osallistu Palsta-yhteisön joulukisaan ja toiveesi voi toteutua ;)

Näin osallistut Palstan joulukilpailuun:

  1. Kerro meille kommentoimalla tätä kisajulkaisua viimeistään sunnuntaina 18. joulukuuta 2016, minkä tuotteen sinä haluaisit omaksesi Elisan verkkokaupan valikoimasta.
  2. Lisää kommenttiisi mukaan myös linkki toivomaasi tuotteeseen Elisan verkkokaupassa, sekä perustelut, miksi toivot juuri kyseistä tuotetta. Perustelut voit kirjoittaa suoraan kommenttina tai kuvata vaikkapa YouTube-videona.

Palsta-yhteisön ylläpitotontut valitsevat maanantaina 19.12. kisaan osallistuneiden joukosta yhden onnekkaan voittajan, jolle kiikutamme hänen toivomansa laitteen.

Voit toivoa kisassa mitä tahansa tuotetta Elisan verkkokaupan Puhelimet, Tabletit, Tietokoneet, Verkkolaitteet, TV:t ja Pelikonsolit tai Muut laitteet -kategorioista. Puhelin- ja nettiliittymät eivät ole mukana kisassa. Saat näppärästi linkin toivomaasi tuotteeseen kopioimalla sen selaimen osoiteriviltä ja liittämällä kisaosallistumiseesi mukaan.

Kilpailu on käynnissä to 1.12. – su 18.12.2016. Kisaan voi osallistua vain tähän kisajulkaisuun kommentoimalla. Tarkemmat kisasäännöt löydät alta.


Kilpailun säännöt:

Kaikista 1.12.2016 - 18.12.2016 Palstan keskusteluun (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/osallistu-joulukisaan-ja-voit-voittaa-toivelaitteesi-pukinkonttiin-503696) kisaan osallistuneista valitaan 1 voittaja, joka voittaa palkinnoksi kisassa Elisan verkkokaupan valikoimasta toivomansa tuotepalkinnon. Kisaosallistumisen tulee perusteluiden lisäksi sisältää linkki toivottuun laitteeseen Elisan verkkokaupassa (https://elisa.fi/kauppa/).

Kilpailun voittaja valitaan 19.12.2016 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 22.12.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 23.12.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


Muokattu 19.12.2016 Voittajat on nyt julkaistu! Paljon onnea tapiiri ja Huopa 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

467 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
TV pitäisi uusia ja joulupukki jättänyt usean joulun meillä väliin, joten valitsen rekeen kalleimman tuotteen ;)

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
Honor 8 32 Gt
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Honor-8-32-Gt

Nykyinen puhelin on vetänyt viimeisiään jo kohta vuoden. Kaveri boottailee yksinään, välillä näyttö ei meinaa lähteä päälle, nettiselain kaatuilee.. Välillä ei voi soittaa ennen kuin joku soittaa, koska näyttö ei reagoi muuhun kuin tulevaan puheluun. Kahden pienen tytön isänä, olisi hyvä että olisi toimiva puhelin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Ehdottomasti LG:n TV. Vanha vetelee jo viimeisiään :)

https://elisa.fi/kauppa/?_ga=1.195388588.1640655087.1476336124#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Apple-Macbook-Air-13

Minulla ja paremmalla puoliskolla tuli juuri viisi vuotta täyteen ja haluaisin hienolla läppärillä osoittaa kiitokseni kuluneista vuosista.

Hyvää joulun odotusta kaikille!
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6505-Kaareva-UHD-Smart-TV-65

moi,

vanhalle ukolle vähän isompi töllö
Sony playstation 4 1tb. Kiitos!. 😳
Tällästä mä oooooon aina halunnu tai ainaki julkaisusta lähtien 🆒

https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/OnePlus-3T-128-Gt
LG B6V OLED UHD Smart TV
Vanha LG alkaa jo tulla tiensä päähän! Veronpalautukset menivät remonttiin ja jouluun uppoaa muutenkin loputkin pennoset! Viisihenkisellä perheellämme on tapana katsella ohjelmia yhdessä, silloin kun yrittäjävanhemmilla suinkin aikaa riittää! Pekut kaikilla pystyssä arvonnassa! Hyvää joulua kaikille!
Tyttö on vuosia kinunnut applen konetta. Ikinä ei ole niin paljon rahaa että sellaisen voisin hänelle hankkia (edes käytettynä, saati sitten uutena).
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Apple-Macbook-Air-13
Olis kyllä aivan mahtavaa yllättää tytär.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Toiveena olisi uusi kannettava, ja valintani olisi Dell XPS 13.

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Dell-XPS-13

Pelkona on että minä päivänä tahansa voi vanha nykyinen koneeni hajota, ja tiukkaa tekisi juuri nyt ostaa uutta konetta.
Innokkaana valokuvauksen harrastajana tarvitsisin kipeästi tehokasta kannettavaa valokuvien editointiin ja säilytykseen. Työni vie minua ympäri Suomen ja työreissuilla olisi mukava, kun kuvia voisi reissun päälläkin editoida ja jakaa myös muiden nautittavaksi.
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Pavilion-Notebook--15-bc003no
Mukavaa Joulun odotusta!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
TV pitäisi uusia ja joulupukki jättänyt usean joulun meillä väliin, joten valitsen rekeen kalleimman tuotteen ;)

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV


No tämähän se kelpaisi tuon vanhan 42" tilalle. Saattaisin jopa tyytyä tuohon pienempään versioon.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
maksaako elisa voitosta verot vai joutuuko voittaja maksaan verot "voitostaan "
sitä ei mainita arvonnan säännöissä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
maksaako elisa voitosta verot vai joutuuko voittaja maksaan verot "voitostaan "
sitä ei mainita arvonnan säännöissä


Elisa vastaa arpajaisverosta. 🙂 Maininta mukana nyt myös säännöissä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Toivoisin televisioista tätä laitetta https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KS7005-SUHD-Smart-TV-55

Perustelen toiveeni toisen ilahduttamisella. Jo vuosia äitini on käyttänyt minun "ylijäämä" televisioita sekä muita elektroniikkalaitteita, nyt viimeeksi kun hankin uuden television jouduin tekemään sen pakon edessä, eli edellinen laite hajosi. Tästä johtuen en voinut lahjoittaa edellistä televisioani äitini käyttöön. Tästä johtuen hän käyttää nyt n. 7 vuotta vanhaa Sonyn televisiota jossa ei ole edes HD-viritintä, saatika Full HD resoluutiota. Hän ansaitsee jotain täysin uutta.
Pakko investointi edessä ja taloudellisesti tiukkaa, joten todellakin tarpeeseen tulisi Samsung Galaxy Tab S2 9.7 New Edition.
Leppoisaa joulun odotusta 🙂
Käyttäjätaso 1
Olisi tarvetta uudelle puhelimelle isommalla näytöllä, että pystyisi lukemaan e-kirjoja helpommin. Nykyinen on vanha ja kulunut samsung galaxy s5.

https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-Mate-9-Pro
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jimu olisi kiva kaveri lapsenlapsille (3v-5v-9v), kun he tulevat viikottain katsomaan meitä isovanhempia.
Olis heillä Jimun kans muutakin tekemistä täällä, kuin aina vaan tapletilla ja läppärillä, vaikkapa pieni jumppa tuokio:8
Hukavaa Joulun odotusta kaikille.
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/muut-laitteet/Jimu-Alpha-1-Pro
https://elisa.fi/kauppa/?_ga=1.195388588.1640655087.1476336124#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV

Tuotahan minä kainosti toivoisin olohuoneeseen. Vanha sais siirtyä makuuhuoneeseen, jos samalla sais virtaa tehdä remonttikin makkariin valmiiksi- se kun on odottanut jo pari vuotta inspiraatiota ja aikaa...

Ps. Puhelinnumeronkin lisäsin, ihan vaan varmuuden välttämiseksi :8
Pps. 65´´ mieluummin, nyt 60´´ Tohtisko kiittää jo etukäteen;)
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Samsung-Galaxy-TabPro-S

Vanha samsung vetelee jo viimeisiään.
Toi 10-vuotias, pienen voimalan verran sähköä imevä tv:n tekele, kaipaa ei-niin-pientä päivitystä. Eli tollanen isommanpuoleinen töllö olis todellakin enemmän kuin tervetullut tähän jouluun!!
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Honor-8-64-Gt

Hei!
Olen neljä vuotta elännyt puhelimella, joka tällä hetkellä toimii just ja just. Näytössä on tummia mustia raitoja, värit ovat sekaisin ja pienikin väärä kosketus sammuttaa puhelimen, välillä pelkään että se pamahtaa käteen. Minulla ei ole varaa ostaa uutta puhelinta (opiskelija), varsinkaan kuukausittain vanhan maksuhäiriön takia (joka on kyllä maksettu pois ja siitä opittu). Olen viimeiset pari kuukautta ihaillut Honor 8, lukenut kaikki arvostelut ja katsonut arvostelu videoita Youtubessa niin paljon että muistan ne ulkoa 😃 toiveiden täyttymys olisi saada Honor8! Olen lukenut muidenkin kilpailijoiden arvosteluja ja kaikilla on ihana syy miksi voittaa kisa 🙂 mukavaa että olette antaneet tällaisen tilaisuuden antaa jollekin onnekaalle yllätys joululahja Elisa!
Kyllä tällä mennään...
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-70UH700V--4K-UHD-Smart-TV

Nyt kun on pari pientä lasta ja satsannu kaikki niihin, niin eikö ois jo isinkin aika saada pukilta jotain?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Merkkiuskollisena ihmisenä, tahtoisin kovasti joululahjaksi HP Pavilion Notebook 15-bc003no -kannettavan tietokoneen. Linkki: https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Pavilion-Notebook--15-bc003no

Nykyinen HP:n kannettava alkaa olla jo iäkäs ja vähitellen elinkaarensa päässä. Uutta konetta on tutkailtu jo hetken aikaa ja samalla pidetty käsiä ristissä, että nykyinen jaksaisi porskuttaa uuden koneen saapumiseen asti. Monipuolisena koneen käyttäjänä tahdon laitteen, joka tarvittaessa kykenee raskaampaankin käyttöön. 15-bc003 täyttää nämä vaatimukset laitteiston puolesta.

PS. Lupaan olla kiltisti myös ensi vuonna.
Oneplus 3T 128Gt

https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/OnePlus-3T-128-Gt

Tuolla voisin alkaa kuvailemaan ahkerasti ja myös voisin aloittaa tekemään Android peliarvosteluja kunnolla! Muutenkin nykyinen oneplus one vetelee viimeisiä, kun hidastelee välillä siellä sun täällä ja ei oikein jaksa kaikkea pyörittää sulavasti.

Myös voisin ahkerasti auttaa muita saman puhelimen omistajia täällä palstalla, koska löytyy paljon kokemusta Androidista ja tietoa miten asiat hoidetaan oneplussalla.

Toivotaan että tänä vuonna onni olisi myötä ja tulisi iloinen joulu kaikille tasapuolisesti!