Osallistu joulukisaan ja voit voittaa toivelaitteesi pukinkonttiinNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

467 kommenttia

Nykyisestä puhelimesta on koko ajan tila loppu, joten uutta kaipaan ja uusi OnePlussa vaikuttaisi mielenkiintoiselta https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/OnePlus-3T-128-Gt
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Asus-ZenBook-UX305CA-PURE5

Tämä Asus olisi aivan unelmien joululahja itselleni! Entinen koneeni alkaa olla siinä pisteessä, että sain odotella ikuisuuden että pääsin tänne kirjoittelemaan, sillä se vain latasi, latasi ja latasi sivuja... Tarvitsen paljon konetta vapaa-ajalla ja töidenkin vuoksi, joten se on todella ahkerassa käytössä joka ikinen päivä. Uusi olisi hankintalistalla heti kun tilanne sallii, mutta olisi kyllä uskomattoman ihanaa ja ikimuistoista, jos joulupukki uuden koneen toisi
Olishan se mukava saada uusi puhelin kun nykyinen meinaa sanoa yhteistyösopimuksen irti. Ei merkillä väliä kunhan on kestävä ja toimii. Joululahjat ovat aina iloisia yllätyksiä. 🙂
Jotta voisi nauttia Elisan palveluista täysillä, tarvitaan

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Olisi kiva saada joululahjaksi Samsung Galaxy S7 Edge kullan värisenä 🙂

https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Samsung-Galaxy-S7-Edge

Nykyinen puhelin alkaa olla hajoamis pisteessä ja ajoittain puhelin menee jumiin siten että ei reagoi yhtään mihinkään (edes näyttöön ei tule mitään) jolloin siihen yleensä auttaa vain se että puhelimen pakottaa käynnistymään uudestaan painamalla virtanäppäintä niin kauan että käynnistyy uudestaan, joskus sen saa reagoimaan esim 5 minuutissa kun jaksaa painella virtanäppäintä joten tuo pakotettu uudelleen käynnistys on nopeampi. Yhdellä kertaa noin kuukausi sitten tämän jumituksen myötä puhelin tuhosi micro sd-kortin siten ettei siltä pystynyt lukemaan joten se oli pakko formatoida uudestaan ja kaikki sd-kortilla ollut data hävisi siinä samalla ja kaikki ohjelmat jotka oli asennettu sd-kortille. Joskus myös puhelin saattaa vetäistä muutamissa tunneissa akun tyhjäksi. Kerran kun olin soittamassa yhteen numeroon jossa ei vastattu ja meni vastaajaan niin just silloin puhelin päätti jumittaa eikä reagoinut mihinkään, ei ollut kiva jättää viestiä tahtomattaan vastaajaan. Kieltämättä tällä nykyisellä puhelimella meinaa välistä mennä hermot. Olisi kiva jos Joulupukki muistaisi tällä uudella puhelimella niin kännykän käyttö sujuisi ongelmitta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Laitetaanpa nyt virallinen ehdot täyttävä osallistuminen.

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
Pienempi malli riittää.

Ja tämähän tarvitaan, koska tenava 3v haluaa television Paw patrolin katsomiseen, niin voidaan kierrättää vanha olohuoneen televisio tenavalle ja saadaan mukula ehkä joskus pysymään omassakin huoneessa, jolloin minäkin voisin edes joskus katsoa televisiota olohuoneessa ennen ilta kymmentä. Samaisesta syystä johtuen vaimolla on salkkareiden tallenteita katsomatta 11.9.2015 lähtien:P
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tällainen olisi kiva:
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6475-UHD-Smart-TV

49-tuumainen versio riittää, koska en tarvitse Suomen suurinta TV:tä, joka tuodaan rekalla ja joka ei mahdu sisään ovista, kuten laulussa sanotaan. 🙂
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Microsoft-Xbox-One-S-500GB---FIFA-17-Edition

Mun pojalle XBOX one. ♥️ Tää joulu tulee olemaan varsin lahjaton täällä meillä. Oon nimittäin lahjani jo saanut. Nimittäin suku maksoi kaksi mun erääntynyttä laskua pois. En siis mitään enää odota ja tiiän, ettei kellään ole varaa ihmeitä mun pojallekaan enää hankkia.

Tämä olisi niin upea yllätys hänelle. Mun rakas kuusvee. ♥️ Vaikken mä näistä ite mitään ymmärräkään, niin varmasti mun poika osaisi mua opettaa. Ihanaa yhteistä puuhaa meille. Pelikonsoli ois magee. Sitähän tuo on toivonut jo iäisyyden. Mutta kun ei ole varaa, niin ei ole...
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV

Jos nyt, pukinkonttiin tuollainen.
Se vaan on niin, aina kun päivittää yhden laitteen nykyään.
Alkaa laitteiden päivitys, kierto kulku.
Juuri tuli hankittua, PS VR-lasit.
Eiköhän Pleikka hajonnut, joten nyt uusinta PS4 PRO tilalle.
Eihän sitten taas tuo, vanha 50tuumainen Sampsukka tue kaikkia ominaisuuksia.
Joten pukki saapi, tuoda töllöttimen tänne.
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Apple-Macbook-Pro-13-Touch-Bar Käytöstä löytyy jo iPhone 6 ja iPad, jotka "keskustelevat" toistensa kanssa helposti mutta läppärillä olisi helpompi tehdä mahdollisia uusia työjuttuja. Eikä käytössäni ole ollut kannettavaa lähes 10 vuoteen, pitänyt aina käydä hoitamassa asioitaan aina muiden koneilla.
Kisajulkaisu tuotti oikein päänvaivaa tällaiselle vähän vanhemmalle epänörtille, mutta ei paha.

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV

Ikä heikentää mm sekä kuuloa että näköä, jospa tämä aparaatti auttaisi siihen että näkisi ja kuulisi vähän paremmin tv-ohjelmia.
Olen jo monta vuotta peräkkäin maininnut kirjeissäni joulupukille ainoastaan yhden toiveen: valtavan telkkarin. Valitettavasti joko kirjeeni eivät ole koskaan saapuneet perille, pukki on hukannut lasinsa tai olen ihan ansaitsemattomasti päässyt pukin tuhma-listalle. Joka tapaukset kaikki jouluaatot ovat olleet valtavat pettymykset. Tänä vuonna luotan siihen, että Elisan avulle pukin konttista löytyy LG B6V OLED UHD Smart TV 65".

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
ASUS GL552VW Harmaa - https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Asus-GL552VW-Harmaa

Meidän perheessä on aina vedetty yhtä köyttä. Asiat on jaettu ja toisia on autettu mahdollisuuksien mukaan. Vaikeista ajoista on selvitty aina jotenkuten, yleensä ojan kautta mutta kuitenkin. Valitettavasti vaan raha ei aina kasva puussa, ja mitään ei saa ilmaiseksi. Toki vähempitehoinen tietokonekin riittäisi, mutta paremmasta koneesta on aina iloa pidemmäksi aikaa. Ei meillä ole vapaata pöytätilaa, johon sijoittaa pöytäkonetta (ellei sitten halua istua pakkasessa) ja toisaalta taas ei ole tarpeeksi koneita koko poppoolle. Pystyisinpä tekemään enemmän.

Jalkapalloa pelatessa ihaninta on se tunne, kun pääset täydelliseen paikkaan maalia varten... tähtäät... potkaiset... HUTI. Kerran toisensa jälkeen. Näin sen takia, koska tietokone ei jaksa vaan lagittaa ja pelit menevät pieleen - eikä kyse edes ole jalkapallosta. Ei voi keskustella kaukana asuvien kaverien kanssa, koska kone ei jaksa pyörittää pelin lisäksi mitään muuta - ja peliäkin hädin tuskin. Entä se hetki kun edessä on miltei täydellinen valokuva, jota saa säädettyä juuri sen himppasen että kuvasta tulee täydellinen... mutta ei, tietokone lagittaa, ohjelma kaatuu, mikään ei tallennu eikä samaa tulosta vaan enää saa onnistumaan. Tämän takia, ja monen muunkin asian vuoksi, perheemme ilahtuisi kovasti uudesta koneesta. Toki minäkin ilahtuisin, mutta ensisijaisesti haluaisin jakaa perheen kanssa jotakin hyvää. Minulla ei ole varaa ostaa heille mitään arvokasta, mutta perheeni kyllä ansaitsisi kaikkein parasta.

Haluaisin siis joululahjaksi ilahduttaa perhettäni uudella koneella, jolla jokainen voi tehdä haluamiaan asioita: kuvankäsittelyä, pelaamista, kirjoittamista ja tietysti perusselailua. Perheellä on ollut vaikeaa isän poismenon jälkeen - ja vaikkei tietokone tuo muistoja takaisin, saa sillä ainakin kuvia katseltua. Monella on toki asiat huonommin kuin meillä, mutta toivoahan aina saa. Kiitos tästä mahdollisuudesta.
Oisko Saunalahti missionaries käyneet meijänkin ikkunan takana ja nähneet sen kiltin pojan joka nukkuu sängyssään pieni rahapussi tyynyn alla? Se poika on säästänyt nyt oikeasti kuukausia rahaa pussukassaan että ostaa pikku-siskolleen ihka ensimmäisen joululahjan.Hammaskeijunkin tuomat kolikot on visusti edelleen säästöpussissa tallessa.Pukki ei kuulemma kaikkia tämän pojan lahjatoiveita pysty toteuttaa, mutta poika ymmärtää.Auttaisko missionarit vähän pukkia ja yllätettäis poika jouluna? Jos tää antamisen ilo olisi tarttunut heihinkin?

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/ZTE-W105-Windows
Lenovo Ideapad Y910

Vaimoni kovasti on vimmoissaan aika-ajoin vanhan Lenovolaisen (Ibm) Thinpadinsa kanssa, kun se on niin hidas ja tiimalasittaa vaan aina. Ei saa mitään tehtyä, kun aika menee odotteluun. Ja tämä kaikkihan on tietenkin minun syytäni :)
Nyt, kun tällaisen tehotykin saisi, niin alkaisi mieli leppymään ja hommat luistamaan. Mahtaisiko myös odottelulta jäävää aikaa saada itsenikin hyödyksi? Voisin keksiä jotain kivaa puuhastelua... ;)

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Lenovo-Ideapad-Y910
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Asus-ROG-G701V
Uusi ja laadukas kannettava tietokone tulisi tarpeeseen. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstan ylläpitotontut kiittävät runsaasta osallistumisesta kisaan! Lahjatoiveita ehtikin tulla hurja määrä parissa viikossa :)

Kilpailun voittaja on nyt valittu ja kisapalkintona lähtee joulupostissa matkaan kipeästi uutta konetta kaipaavalle tapiirille tehokas pelikannettava Acer Predator G9-793.

Joulun hengessä halusimme jakaa kisasta myös yhden ylimääräisen yllätyspalkinnon. Huopan lapsenlapset pääsevät oppimaan Jimu Alpha Pro 1-robotin kanssa ohjelmoinnin saloja.

Onnea kummallekin voittajalle ja iloista joulua koko Palsta-yhteisölle! Katso vielä alta ainakin sekä meitä elisalaisia että Acerin tonttuja kovasti ilahduttanut tapiirin jouluinen lahjatoivevideo ;)Ps. Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä palkintojen toimittamiseksi.