Osallistu joulukisaan ja voit voittaa toivelaitteesi pukinkonttiin



Näytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

467 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tuo olisi mahtava vanhan LG:n tilalle https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
Vanha läppäri vedelllyt viimeisiään jo pidemmän aikaa. Hermot ja tupakkaa palaa käynnistymistä odotellessa. Akkukin aivan kaput, sammuu aina kesken hommien. Se on myös niin iso painava, että eihän sitä kehtaa edes mukana kantaa. Nuoriso naureskelee. Näppikselle kaatunut vähän jotain tahmeata juomaakin, nappulat jumittuu pohjaan silloin tällöin, ja eihän siitä kirjoittamisesta tule mitään kun saa nappuloita pinseteillä ylös vedellä kesken kirjoittamisen. Alkaa pikku hiljaa kiristämään hermoja tuo vekotin. Verenpainettahan tuon aparaatin käyttämien selvästi nostaa, nytkin tätä kirjoittaessa huidellaan turvarajan tuolla puolen. Varmaan noutaja tulee kohta, siis itselleni. Kone jää. Olishihan se hyvä jos tuosta kammotuksesta joskus pääsis eroon, vaikka tälläisellä :

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Spectre-Notebook-13

Hieman helpotusta pitäsi saada joulupukin toimesta.
Haluaisin Huawei Mate 9 Pro, sillä nykyinen puhelimeni on jo parhaat päivänsä nähnyt ja minulle on tärkeää että kännykässä on hyvä kamera, mikä löytyy kyseisestä kännykästä :)

https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-Mate-9-Pro
Yrittäjä tarvitsee tehokkaan ja loistavilla kamera ominaisuuksilla toimivan mobiili laitteen: https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-Mate-9
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-P9-Plus

Oma samsung lähentelee jo 2,5 vuoden ikää ja alkaa vetelemään viimeisiä. Tolla pääsis taas hyvin naputtelemaan viestejä ja kuvia.
Ei löytynyt verkkokaupasta perinteisen pöytäkoneen näyttöä, joten toivon pukinkonttiin Acerin Revo Buildia johon tietysti pitää pyytää tontuilta lisäksi uutta näyttöä vanhan ja risan SyncMaster 920N tilalle (tipahtanut pari kertaa lattialle).

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Acer-Revo-Build
PS4 Pro kameralla varustettuna olisi muksujen(kin) mieleen. Mutta haastavan saatavuuden takia, myös PS4 1TB, kameralla varustettuna, kelpaisi vallan mainiosti 🙂
Pöytäkone vanhenee ja vie liikaa tilaa, Dell Inspiron olisi sopivan kompakti meidän kulmaukseen:$
Olis tarvetta.Enkä takuulla myy sitä.


https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Pavilion-Notebook--15-bc003no
Sony Xperia puhelimia kompaktikoossa on ollut jo kaksi (P ja Z1). Nyt tarjolla vain yksi kompakti malli, johon voisin uusia luurini https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Sony-Xperia-X-Compact. Puhelimiin olen ollut oikein tyytyväinen, kameraan varsinkin. Uskon X:n olevan samaa tasoa.
Honor 8 64 Gt,

Vuoden parhaimpiin luureihin kuuluva Honor 8 ois hyvä joululahja, sekä tuplat RAM:ia mitä omassa Sony:ssa joka ylitäyttää ittensä päivityksillä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Onko tämäkin "kilpailu" nyt jossain markkinointimediassa ja kilpailun aikana rekisteröityy 10K uusia jäseniä joista ei sittemmin kuulu mitään. Palkinto toki menee jollekkin näistä parhaalla itkuvirrellä vaikka palavasta talosta, kun ei ole puhelintakaan palokunnan soittamiseen.

Tarvinnee tehdä itsekkin ilmaisposteilla ja vpn:nnällä muutama tunnus:@
Honor 8.
Antaisin isälle lahjaksi.
Ukko on kumminkin raatanut töitä jo jonkin aikaa ja olisi kivaa antaa nyt lahja millä oikeasti on käyttöä.
Ainahan tietokonetta tarvitaan, vanha on hidastunut.
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Pavilion-Notebook--15-bc003no
Nykyisen puhelimeni näyttö on täysin halki ja puhelin sammuilee itsekseen. Tarvetta olisi uudelle luurille.
https://elisa.fi/kauppa/?gclid=CPizsr-01dACFUZlGQodYs4NBw#!/puhelimet/Apple-iPhone-7-Plus-32-Gt
Hauskaa Joulua Elisan väelle !

Toivoisin Joulupukilta uutta televisiota rikkinäisen tilalle vaikkapa tällaisen:

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6405-UHD-Smart-TV-65

Yt. Jyrki
Uus läppäri nykyinen on jo entinen
Töllötin
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KS7505-Kaareva-SUHD-Smart-TV

Voihan änkeröinen - tuosta näkisi muutakin kuin lumisadetta... 😃
Tietokone temppuilee ihan kympillä eikä oikein onnistu asioiden hoito netissä, uudella laitteella olisi kaikki helpompaa 🙂
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/Apple-iPad-Pro-9.7
Hyvät Palstan Pukki ja Tontut,
tietokoneeni on vanha ja virttynyt HooPee - ainut lahjatoiveeni on saada uusi laite. Hinnalla ei oikeastaan ole väliä, kunhan toimii. Tämmöisen löysin kaupasta, kun kerrankin voi toivoa:

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/HP-Pavilion-Notebook--15-bc003no
Pitäisi siirtyä sähköisiin lehtiin ja siihen hommaan sopivaan lukulaitteeseen. Vaihtoehtoni on tämä: https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/Apple-iPad-Pro-9.7



Jos voisit toivoa mitä vain Elisan verkkokaupasta, niin mitä sinun lahjatoivelistallesi päätyisi? Osallistu Palsta-yhteisön joulukisaan ja toiveesi voi toteutua ;)

Näin osallistut Palstan joulukilpailuun:

  1. Kerro meille kommentoimalla tätä kisajulkaisua viimeistään sunnuntaina 18. joulukuuta 2016, minkä tuotteen sinä haluaisit omaksesi Elisan verkkokaupan valikoimasta.
  2. Lisää kommenttiisi mukaan myös linkki toivomaasi tuotteeseen Elisan verkkokaupassa, sekä perustelut, miksi toivot juuri kyseistä tuotetta. Perustelut voit kirjoittaa suoraan kommenttina tai kuvata vaikkapa YouTube-videona.

Palsta-yhteisön ylläpitotontut valitsevat maanantaina 19.12. kisaan osallistuneiden joukosta yhden onnekkaan voittajan, jolle kiikutamme hänen toivomansa laitteen.

Voit toivoa kisassa mitä tahansa tuotetta Elisan verkkokaupan Puhelimet, Tabletit, Tietokoneet, Verkkolaitteet, TV:t ja Pelikonsolit tai Muut laitteet -kategorioista. Puhelin- ja nettiliittymät eivät ole mukana kisassa. Saat näppärästi linkin toivomaasi tuotteeseen kopioimalla sen selaimen osoiteriviltä ja liittämällä kisaosallistumiseesi mukaan.

Kilpailu on käynnissä to 1.12. – su 18.12.2016. Kisaan voi osallistua vain tähän kisajulkaisuun kommentoimalla. Tarkemmat kisasäännöt löydät alta.


Kilpailun säännöt:

Kaikista 1.12.2016 - 18.12.2016 Palstan keskusteluun (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/osallistu-joulukisaan-ja-voit-voittaa-toivelaitteesi-pukinkonttiin-503696) kisaan osallistuneista valitaan 1 voittaja, joka voittaa palkinnoksi kisassa Elisan verkkokaupan valikoimasta toivomansa tuotepalkinnon. Kisaosallistumisen tulee perusteluiden lisäksi sisältää linkki toivottuun laitteeseen Elisan verkkokaupassa (https://elisa.fi/kauppa/).

Kilpailun voittaja valitaan 19.12.2016 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 22.12.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 23.12.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.
Tv pitäisi vaihtaa isompaan, kun näkö heikkenee..Niin silloin olisi aina vaihtoehto linkissä oleva samppa.
.https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-K6375-Kaareva-FHD-Smart-TV
Yritän osallistua kisaan, mutta linkin laittaminen siihen Polar m200 -sykemittariin on ylivoimaisen vaikeaa. Sille olisi nyt käyttöä, kun tuore eläkeläinen ei tarvitse kelloa.
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/apple

iPhone 7 Plussa suurimmalla muistimäärällä ois kyllä kova joululahja! Ittellä ku ei oikee rahat veny yli tonnin arvosii luureihin mut Apple on paras ja peilimusta ois hieno nähdä. Kiitos jo etukäteen 🆒