Osallistu joulukisaan ja voit voittaa toivelaitteesi pukinkonttiinNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

467 kommenttia

Asus pelikannettava olisi oiva htpc:n korvaaja... Tehokas mediakeskus olkkariin korvaamaan useampia laitteita ja voisi jopa raahata mukana 🙂

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Asus-ROG-G752VY
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6505-Kaareva-UHD-Smart-TV-65

Telkkari on jo vanha ja alkanut osoittaa vanhuuden merkkejä myös! Äkkiä uutta tilalle! Suurperheen yhteiseen ajanviettoon liittyy oleellisesti sohva, leffa, herkut ja teevee
Tietokonetta olisin vailla, pöydällä möllöttää Mac vuodelta kakstuhattakuus, se ei ole enää uus ja toiminta on parhaimmillaankin hieman epävarma. Kierrätykseen sen aika olis jo, mutta korvaavaa yksilöä ei oo. Mac Book Air 13 toiveena olis, mutta joulupukin lahjalistalle taida jo liian vanha olla.
Nykyinen televisio vetelee viimeisiään, sillä vain yksi kolmesta hdmi-portista toimii enää. Tekee eri pelikonsoleiden ja chromecastin käytön ärsyttävän hankalaksi. Pukinkonttiin siis tämä Samsungin tv:

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KS7005-SUHD-Smart-TV-55
Olis ihan kiva ku sais äitille joulu-lahjaksi TV:n. LG B6V OLED UHD SMART TV, 55 TUUMAINEN. 🙂
Toivon Iphone7 32gt koska tarvitsen uuden tehokkaamman puhelimen ja Iphone täyttäisi kaikki kriteerini.
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Apple-iPhone-7-32-Gt
Acer Predator G9-793

Kaivattaisiin kovasti pojalle ja itselleni näppärää, hyvää pelikonetta. Vähätuloisina ei ole varaa ollut hankkia minkään näköistä vempelettä. Lapsi olisi ikionnellinen kun pääsisi Minecraftia pelailemaan koneella ja äiti voisi pitkästä aikaa "hakata" vähän Diabloa esimerkiksi.


https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Acer-Predator-G9-793Jos voisit toivoa mitä vain Elisan verkkokaupasta, niin mitä sinun lahjatoivelistallesi päätyisi? Osallistu Palsta-yhteisön joulukisaan ja toiveesi voi toteutua ;)

Näin osallistut Palstan joulukilpailuun:

  1. Kerro meille kommentoimalla tätä kisajulkaisua viimeistään sunnuntaina 18. joulukuuta 2016, minkä tuotteen sinä haluaisit omaksesi Elisan verkkokaupan valikoimasta.
  2. Lisää kommenttiisi mukaan myös linkki toivomaasi tuotteeseen Elisan verkkokaupassa, sekä perustelut, miksi toivot juuri kyseistä tuotetta. Perustelut voit kirjoittaa suoraan kommenttina tai kuvata vaikkapa YouTube-videona.

Palsta-yhteisön ylläpitotontut valitsevat maanantaina 19.12. kisaan osallistuneiden joukosta yhden onnekkaan voittajan, jolle kiikutamme hänen toivomansa laitteen.

Voit toivoa kisassa mitä tahansa tuotetta Elisan verkkokaupan Puhelimet, Tabletit, Tietokoneet, Verkkolaitteet, TV:t ja Pelikonsolit tai Muut laitteet -kategorioista. Puhelin- ja nettiliittymät eivät ole mukana kisassa. Saat näppärästi linkin toivomaasi tuotteeseen kopioimalla sen selaimen osoiteriviltä ja liittämällä kisaosallistumiseesi mukaan.

Kilpailu on käynnissä to 1.12. – su 18.12.2016. Kisaan voi osallistua vain tähän kisajulkaisuun kommentoimalla. Tarkemmat kisasäännöt löydät alta.


Kilpailun säännöt:

Kaikista 1.12.2016 - 18.12.2016 Palstan keskusteluun (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/osallistu-joulukisaan-ja-voit-voittaa-toivelaitteesi-pukinkonttiin-503696) kisaan osallistuneista valitaan 1 voittaja, joka voittaa palkinnoksi kisassa Elisan verkkokaupan valikoimasta toivomansa tuotepalkinnon. Kisaosallistumisen tulee perusteluiden lisäksi sisältää linkki toivottuun laitteeseen Elisan verkkokaupassa (https://elisa.fi/kauppa/).

Kilpailun voittaja valitaan 19.12.2016 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 22.12.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 23.12.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.Alkaa olemaan ensimmäinen vuonna 2007 ostettu taulu-tv ehtoon puolella ja ehdottomasti ottasin palkinnoksi tämän :


https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KS9005-Kaareva-SUHD-Smart-TV-55
Rakas Elisa -pukki.

Tänä vuonna toivon vain yhtä lahjaa, tätä; https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-Mate-9

Olen ollut koko vuoden erityisen kiltti ja en ole rikkonut nykyistä puhelintani edellisvuoden tapaan heittämällä sitä seinään. Puolisokin on tästä tyytyväinen, ettei ylimääräisiä menoja ole syntynyt minun turhautumisen seurauksena. Syy miksi toivon uutta puhelinta on se, että nykyinen puhelimeni alkaa olemaan eläkeiässä. Laturin johto ei meinaa pysyä puhelimessa kiinni ja siellä sun täällä on pieniä naarmuja, lohkeamia ynnä muuta kaikkea pientä. Ominaisuuksiltaan se vielä pelittää, mutta alkaa se valitettavasti olemaan ajastaan jäljessä.

Jos tällainen löytyy tänä vuonna kuusen alta, lupaan ostaa sille heti näytönsuojakalvon sekä suojakotelon. Käytän sitä kuin kukkaa kämmenellä, enkä anna sille tapahtua mitään. Otan sillä paljon valokuvia ja jaan niitä muiden nähtäväksi. Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä; lupaan lahjoittaa kaikki ylimääräiset tavarani, mitä en käytä - hyväntekeväisyyteen.
Hyvät ylläpitotontut,

Toivoisin tietenkin https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV tv:n. Ei kai tuota toivetta tarvi sen kummemmin perustella, varmaan jokaisen toivelahja!

Rehellisyyden nimissä en ole ollut aivan kiltti tänä vuonna: toissapäivänä jäi iltapala syömättä ja hampaat pesemättä. Nukkumassa kyllä olin jo 19 jälkeen. Ja olen ehkä pari kertaa äkäillyt rouvalle turhasta. Muuten ollut suhteellisen kiltisti.

Toivoopi,

Kaitsu
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Acer-Aspire-VN7 tämän haluaisin, koska oma kone vetelee viimeisiään ja tarttis hyvän koneen. Äänimaailma ja suorituskyky pitäis olla hyvä ja tässä ilmeisesti on.
Olisi varmaan aika jo saada HD -tv. Valitsin 49-tuumaisen:

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-UH650V-4K-UHD-Smart-TV
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6475-UHD-Smart-TV

Nykyinen telkkari on niin pieni että saa istua naama kiinni ruudussa jos jonkun kanssa pelailee jotain peliä.
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/Apple-iPad-Pro-9.7 Tämä tabletti olisi ihana saada koko perheelle lahjaksi, koska sellaista meillä ei ole.
Voih..:( vanha ipadi vetelee viimeisiään ja pienimuotoinen yritykseni kaipaisi lisäapua, joten kiltti Joulupukki toiveeni olisi Apple iPad Pro 9.7
Puhelin olisi nyt toivelistalla. Niistä meillä huutava pula koko ajan. https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Huawei-Mate-9-Pro
Jos vaikka uutta televisiota.

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/LG-B6V-OLED-UHD-Smart-TV
https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/pelikonsolit/Samsung-KU6505-Kaareva-UHD-Smart-TV-65

Pukki voisi tuoda uuden tv.n kun vanha vetelee viimeisiään
Vävypoika kävi kylässä ja piti 3 vuorokauden myyntipuheen tällaisesta
Samsungin tv.stä
Ja lisäksi sanoi ettei museoissakaan enää ole noin vanhaa tv.tä kuin meillä.
Lupasin että kirjoitan joulupukille ja toivon tällaista meille.
Lisäksi sanoin että kun saan uuden tv.n ja vävy tulee seuraavan kerran kylään
niin siirrän uuden varastoon ja tuon vanhan tv.n tilalle :-)
Siitä se riemu repeää 😉
Toivoisin Joulupukilta Applen iPad Pro 9.7 256GT tablettia (värillä ei ole niinkään väliä ;))

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/Apple-iPad-Pro-9.7

Rakas Joulupukki, olen nyt vihdoin kuuden välivuoden jälkeen saanut opiskelupaikan koulusta, johon olen yrittänyt vimmatusti hakea. Tuntuu oudolta alkaa opiskelijaksi ja jättää kokopäivätyöt. Viimeksi kun olin koulussa, niin siellä pärjäsi hyvin muutamalla kynällä, kumilla sekä vihkoilla, nyt opiskelu tapahtuu ilmeisesti verkossa ja erilaisilla tietokone ohjelmilla? Vanha Acerin läppärini painaa varmaan 10 kiloa, joten tuollainen pieni näppärä tabletti sujahtaisi näppärämmin koulureppuun ja siivittäisi minut kevyemmin opintojen tielle 🙂
En kaipaa kuuta taivaalta, mutta kännykäksi kelpaisi OnePlus 3T 128 Gt.
Heipparalla ja tontut laulaa 🙂 Minä toivoisin uuden puhelimen lahjaksi. Silloin vanhan puhelimeni antaisin äidilleni. Hänellä on todella vanha luuri. Joten taitan sormet ja varpaat ristiin. Ja uskallan sanoa ääneen IPhone7
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Apple-iPhone-7-256-Gt
Käyttäjätaso 1
Toivoisin saavani Acer Predator G9-793 -tietokoneen. ( https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet/Acer-Predator-G9-793 )

Perheessämme on viisi henkilöä, mutta vain yksi pöytäkone, joka sopii edes auttavasti pelailuun. Koen lähes jokapäiväistä suurta tuskaa ja murhetta, kun muut perheenjäsenet varaavat tämän koneen, enkä pääse käyttämään sitä. Joudun itsekseni itkeskelemään sohvalla ja räpläämään puhelimella nettiä, mikä on useimmiten paljon hitaampaa ja hankalampaa, eikä puhelimella voi tehdä edes kunnon videoeditointia tai kuvankäsittelyä. Kun sitten vihdoin pääsen tälle koneelle ja käynnistän pelin, ilahdukseni koneelle pääsemisestä vaihtuupi jälleen synkkyyteen, sillä peli pyörii alhaisella fps:llä tehojen puutteen vuoksi. Uusimpia pelejä koneella ei voi varmaan edes pelata – ehkä ne toimisivat alhaisimmilla grafiikka-asetuksilla, mutta se tekisi peleistä 10 vuotta vanhemman näköisiä, joten sellaista ei viitsi edes miettiä. Lisäksi aina silloin, kun on olen koneella, joku perheenjäsen haluaa tulla katsomaan jotain tietokoneelta, ja joudun keskeyttämään koneen käytön. Nämä kaikki ovat omiaan aiheuttamaan minulle masentavan olotilan.

Näiden syiden vuoksi ehdottomasti tarvitsisin ylle linkittämäni kannettavan tietokoneen. Jos sen saisin, elämäni taas hymyilisi, kun pääsisin pelailemaan täysillä grafiikka-asetuksilla vaikka metsässä kannon nokassa ilman, että joudun odottamaan vuoroani koneelle tai että joku keskeyttäisi. Uusi kone toisi iloisen hymyn kasvoilleni.
https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Sony-Xperia-E5 Toivoisin tämän pojalleni. Pojan oma kännykkä rikkoutui kun auttoi naapurin pappaa haravoimaan enkä ole saanut aikaiseksi uutta ostaa vaikka toinen sitä hartaasti odottaa. Kova odottaminen ja kärsivällisyys palkittaisiin tällä. 🙂
Lenovo YOGA BOOK android

https://elisa.fi/kauppa/#!/laitteet/tabletit/Lenovo-YOGA-BOOK-android

Tablettini on alkanut vähän takkuilemaan, eikä läppärini ole enää entisensä (akku kosahti, hidastelee käyttöjärjestelmän uudelleen asennuksesta huolimatta...) joten olisi mukava saada jokin kannettava akullinen laite, jolla voisin kirjoittaa myös kodin ulkopuolella.
iPhone 7 128 Gt PEILIMUSTA

----------https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelimet/Apple-iPhone-7-128-Gt-----------
Tarvitsisin uuden puhelimen koska tällä hetkellä käytössä n. 3 vuotta vanha iPhone 4s 8Gt, jossa liian vähän muistia ja pätkii niin kuin viimeistä päivää, ja haluaisin pysyä samassa käyttöjärjestelemässä.:8