Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Huawei P20 Pron omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

448 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kamerat ja kaiketi laadukas näyttö
Kamera
Kaikki puhuu triplakamerasta ja onhan se hieno ja ottaa hyviä kuvia, mutta itse en suuremmin puhelimella kuvaile. Lähtisin siis parhaaksi ominaisuudeksi terävän oled-näytön lisäksi nostamaan P20 pron muista puhelimista erottavan värin; twilight tai revontuli kuten se elisan verkkokaupassa on käännetty.
Kyllä se kamera ehdottomasti on paras ominaisuus
No kamera ja sen ominaisuudet
Kamera
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
valo- ja videokuvaus
Kamera
Kamera on kuin "three rocks from the sun".
Kamera kiinnostaa !
Kamera.
Suoritin.
Kirin 970 -tekoälyprosessori (4 x Cortex A73 2.36 GHz + 4 x Cortex A53 1.8 GHz).
Nopeuttaa kaikkia puhelimen toimintoja ja mahdollistaa moniajon.
Kyllähän tuo puhelin vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä kaikki ominaisuudet huomioon otttaen. Kamera varmasti tuo houkuttelevin ominaisuus, koska oman puhelimeni kamerankin pitäisi olla hyvä, mutta ei vaan saa hyviä kuvia vaikka kuinka yritän. Jos olisin tuon puhelimen omistaja joskus, niin ois se ikimuistoinen elämys:8:8:D
Revontulinen ulkonäkö ehdottomasti!
Käyttäjätaso 1
Vesitiivis ja iso akku.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Kamera ehdottomasti. 🙂Käy tutustumassa Huawei P20 Prohon Elisan verkkokaupassa ja kerro meille, mikä sinun mielestäsi on P20 Pron paras ominaisuus. Arvomme yhden onnekkaan kilpailuun osallistuneen, joka voittaa Huawei P20 Pron haluamassaan värissä (musta, sininen tai revontuli) omaksi. :)

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kommentoi viimeistään sunnuntaina 22.4.2018 tähän keskusteluun, mikä sinun mielestäsi on Huawei P20 Pron paras ominaisuus ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 10.4.2018 - 22.4.2018 Palstan keskustelussa kilpailuun osallistuneista arvotaan yksi Huawei P20 Pro -puhelimen voittaja maanantaina 23.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 23.4. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 29.4.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 30.4.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.
Kamera ehdottomasti!
Parhain ominaisuus on ehdottomasti kamera :)
Kaunis ulkomuoto säväyttää silmää, sillä twilight on väriltää sellainen jota ei helposti vastaan tule! Akunkesto auttaa reissaajan mieltäkin mukavasti.
Nopeasta prosessorista tykkään ! Ja kamerasta !
Käyttäjätaso 3
Kyllähän se on tämä upouusi kolmoiskamera sekä IP67-luokitus.
Kamera, kamera ja kamera. En vierasta hyvää näyttöä, koska näköni hiljakseen heikkenee. Akunkesto on aina plussaa ja tuo ip-luokitus auttaa vaikkapa salamoiden kuvauksessa. Yleensä uhkonilmalla sataa 🙂 ... Kuvailen nykyään puhelimella kuvani. Kameran kanniskelu ei vain luonnistu, puhelin on kuitenkin aina mukana.
Kamera, ehdottomasti!
Paras ominaisuus on kamera ilman muuta, mutta myös ulkonäkö on revontuli-värisenä massasta erottuva.
Parasta on huippukamera! 😊