Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Huawei P20 Pron omaksesi


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiKäy tutustumassa Huawei P20 Prohon Elisan verkkokaupassa ja kerro meille, mikä sinun mielestäsi on P20 Pron paras ominaisuus. Arvomme yhden onnekkaan kilpailuun osallistuneen, joka voittaa Huawei P20 Pron haluamassaan värissä (musta, sininen tai revontuli) omaksi. :)

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kommentoi viimeistään sunnuntaina 22.4.2018 tähän keskusteluun, mikä sinun mielestäsi on Huawei P20 Pron paras ominaisuus ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 10.4.2018 - 22.4.2018 Palstan keskustelussa kilpailuun osallistuneista arvotaan yksi Huawei P20 Pro -puhelimen voittaja maanantaina 23.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 23.4. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 29.4.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 30.4.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

448 kommenttia

Pöly- ja vesitiivis ja kamera ja monia muita ominaisuksia.
Kamera
Kamera.
Kamera.
Kyllä se on kamera, joka kiehtoo!
Ehdottomasti tämän mallin riittävän iso akku! Ominaisuuksista voi nauttia pidempiäkin aikoja.
Hyvin vaikea valita parasta ominaisuutta, kun ensimmäisenä mieleen tulee kirjoittaa tähän joka ikinen puhelimen ominaisuus ja kaikki specsit. Mutta jos saan valita kolme itselleni tärkeintä, valitsen kameran, kameran ja kameran 😉
Kamera ja muotoilu
Kamera ilman muuta!
Paras ominaisuus on kun se sopii oikein hyvin minun taskuuni 😃
Muisti ja kamera 🆒
Muisti.
Kamera
Akkuhan se tuossa parasta on. 😛
Puhelimen paras ominaisuus on se, että se on Huawei. 🙂 Niin ja onhan se kamerakin ihan kiva.
Kamera sen on pakko olla 😊
Paras ominaisuus on kamera.
IP67-luokitus
Kyllähän se arvatenkin tuo kamera on joka eniten kiinnostaa! Toki myöskin pakko mainita erittäinkin paljon itseä miellyttävä ulkonäkö. Tehoa ei taida olla aivan yhtä paljoa kuin joissakin muissa lippulaivoissa, mutta omaan käyttöön varmasti enemmän kuin tarpeeksi 😃. Väreistä sininen on todella magee! Kokonaisuudessaan älyttömän houkutteleva puhelin!
Prossu ja IP-luokka
Suojaus, kamera on varmaan parasta, mutta kokonaisuutena olis varmaan hieno tuote. 👍💪
Eiköhän se tuo kamera ole
Kamera
Ehdottomasti kyky tuoda edes jotain uutta ja poikkeavaa "puhelimiin", esim. tekoäly, värit, kamera(t)...
Varmaankin kamera ja muutekin hyvä laatu.