Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Huawei P20 Pron omaksesi


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiKäy tutustumassa Huawei P20 Prohon Elisan verkkokaupassa ja kerro meille, mikä sinun mielestäsi on P20 Pron paras ominaisuus. Arvomme yhden onnekkaan kilpailuun osallistuneen, joka voittaa Huawei P20 Pron haluamassaan värissä (musta, sininen tai revontuli) omaksi. :)

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kommentoi viimeistään sunnuntaina 22.4.2018 tähän keskusteluun, mikä sinun mielestäsi on Huawei P20 Pron paras ominaisuus ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 10.4.2018 - 22.4.2018 Palstan keskustelussa kilpailuun osallistuneista arvotaan yksi Huawei P20 Pro -puhelimen voittaja maanantaina 23.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 23.4. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 29.4.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 30.4.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

448 kommenttia

Akku ja kamera.
Omasta mielestäni Kirin 970 -tekoälyprosessori on puhelimen paras ominaisuus. :8
Vesi- ja pölytiiviys ehdottomasti näin urheiluhullun perheen huoltajana 🙂
Kamera, ehottomasti.
Parasta on hyvä kamera ja lisänä pöly- ja vesitiivis.
Eiköhän tuo kolmoiskamera hurjilla pixelimäärillä olisi ainoa syy tän hankintaan
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Edullinen hinta. Muut ominaisuudet eivät erityisemmin säväyttäneet.
P20 Pron paras ominaisuus on sen tarjoama kokonaisuus, unohtamatta (ainakin omasta mielestäni) järkevää hinnoittelua! Yksittäisenä ominaisuutena itseäni kiinnostaa eniten kamera, siitä ei ole epäilystäkään 😳
Kamera pn kiinnostava
Minunkin mielestä Huawei P20 Pron paras ominaisuus on kolmoiskamera Leican optiikalla.
Tallennustila ja keskusmuistin määrät ovat riittävät. Pöly- ja vesitiivis ominaisuus on myös tosi hyvä.
Näytön resoluutio huippuluokkaa . . .
Huisi kamera!
Kyllä se on kamera
Puhelimessa on kiinnostavinta hyvä kamera ja IP67 tiiveys.
Kamera, ihana! Näen jo itseni ottamassa sillä kuvia!
Riittävästi muistia ja vesitiiviys parhaita puolia.
Kamera on WAU 🙂
Puhelin, jossa on Leican loistava kamera, jolla voi kuvata melkeinpä missä vain, se kun on vielä pöly- ja vesitiiviskin 🙂

Kamera!!!! 😄
Kamera ehdottomasti vai pitäisikö sanoa kamerat. Rammia ja rommia riittävästi. Iso näyttö, prossu ja vesitiiviys. Hienon näköinen kokonaisuus. Leica-sana merkitsee paljon.
Kamera!!
Kamera, joka takaa varmasti onnistuneet kuvat tilanteessa kuin tilanteessa!
Kyllä parasta on kolmoiskamera!👏👏
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitokset kaikille runsaasta osallistumisesta kilpailuun! Kamera vaikutti olevan ylivoimaisesti odotetuin ominaisuus uudessa Huawei P20 Pro:ssa 😉 Onnetar arpoi voittajaksi kisasta tällä kertaa kematsuikkelin, onnea! 🙂