Osallistu kilpailuun ja voita lippupaketti Tubeconiin

  • 10 elokuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 4443 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiNyt olisi hyvä mahdollisuus päästä vierailemaan Tubeconissa kavereiden tai perheen kanssa! Osallistu kisaan tänä viikonloppuna ja voit voittaa 3 lipun lippupaketin Helsingin Messukeskuksessa 17.-18.8. järjestettävään Pohjoismaiden suurimpaan YouTube-tapahtumaan Tubeconiin. 😃

Näin osallistut

  • Osallistu kisaan kommentoimalla tähän julkaisuun, kenet sinä haluaisit tavata tai mitä nähdä Tubeconissa. Vaihtoehtoisesti voit osallistua myös jakamalla ja kommentoimalla kisatwiittiä Twitterin puolella.
Arvomme kaikkien OmaYhteisössä ja Twitterissä viimeistään sunnuntaina 12.8.2018 kisaan osallistuneiden kesken 3 kpl 3 lipun lippupaketteja Tubeconiin.

Tubeconin suora lähetys näkyy Elisa Viihteessä sekä Elisan kaapeli-tv-verkossa maksutta tapahtuman aikana 17.‒18.8., ja lähetyksen taltioinnit ovat katsottavissa Elisa Viihteen Aitiossa tapahtuman jälkeen.

Elisa Viihde järjestää yhteistyössä Acerin ja OnePlusin kanssa Tubeconin pelialueella ohjelmaa kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Lauantaina 18.8. järjestettävä Fortnite-turnaus lähetetään Elisa Viihde Sport 1 ja Twitch-kanavilta yhteistyössä Acerin ja OnePlusin kanssa.

Tutustu Tubecon-ohjemaan

Kilpailun säännöt:
Kaikkien 10.8.2018 - 12.8.2018 OmaYhteisön keskustelussa (https://yhteiso.elisa.fi/ajankohtaista-omayhteisoessae-71/osallistu-kilpailuun-ja-voita-lippupaketti-tubeconiin-511780) ja Twitterissä osallistuneiden keskuudesta arvotaan 3 voittajaa, jotka 3 lipun lippupaketin Tubecon 2018 -tapahtumaan. Kilpailussa huomioidaan vain yksi osallistuminen per osallistuja.

Kilpailun voittajat arvotaan 13.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön tai Twitterin yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 14.8.2018, valitaan tilalle uusi voittaja 15.8.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Tubecon 2018. Lippuja ei vielä ole ole mutta 3 hengen porukalle olisi just tarpeen!! Itse menisin fiilistelemään tunnelmaa mutta 2 tytön kanssa joilla jo huomattavasti parempi tietämys koko lajista 😅. Eli jos ei ole muita lähtijöitä niin liput tulisi täällä ainakin käytetyksi 👍🏻
No olisi kiva nähdä mitä kaikkea kyseinen tapahtuma pitää sisällään, sillä tuntuu olevan suosittu 😊 Sisko varmaan ainakin olis heti lähdössä messiin!
poika varmaan tykkäisi ja ehkä hänelle kaveri mukaan
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
No tämähän meni tasan tämän pikakisan osalta 😁 Laittaisitteko mulle @pianis @mmaria ja @dinosaur yksityisviestillä täältä https://yhteiso.elisa.fi/members/rinsku-95390 teidän osoitteet, niin pistän lippupaketit pikimimiten postin matkaan, jotta ne ehtisivät viikonlopuksi teille perille!