Osallistu kisaan ja voita Samsung Galaxy Note8 testikäyttöön


Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiOletko sinä odottanut Samsungin uutta lippulaivapuhelinta kuin kuuta nousevaa? Niin mekin! Nyt sinulla on tilaisuus saada Samsung Galaxy Note8 hyppysiisi ensimmäisten joukossa osallistumalla kilpailuun Palstalla tai Elisan Facebook-sivulla.

6,3 tuuman Infinity-näytöllä varusteltu Samsung Galaxy Note8 on vedenkestävä ja pölytiivis. Kaksoiskameralla saat napsittua kirkkaita kuvia myös hämärässä ja mukana tulevalla S Penillä voit tehdä vaikkapa muistiinpanoja näyttöä avaamatta.

Ennakkomyynti on startannut Elisan verkkokaupassa ja etsimme nyt kahta innokasta ja sanavalmista testaajaa, jotka ovat valmiita pistämään Galaxy Note8:n ominaisuudet tosi koitokseen ja jakamaan käyttökokemuksensa Elisan Palsta-yhteisössä.

Kisaan pääset mukaan kommentoimalla tai julkaisemalla videon tähän julkaisuun. Kerro meille, miten sinä haluaisit testata uutta Samsung Galaxy Note8 -puhelinta.

Valitsemme kaikkien kilpailuun viimeistään 7.9.2017 Palstalla ja Facebookissa osallistuneiden keskuudesta kaksi voittajaa, jotka saavat Samsung Galaxy Note8 -puhelimet testikäyttöön. Voittajat sitoutuvat jakamaan käyttökokemuksensa uudesta puhelimesta Palsta-yhteisössä.

Voittajat saavat pitää Samsung Galaxy Note8 -puhelimet omanaan, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 23.8.2017 - 7.9.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/) ja Facebookissa erikseen julkaistussa kilpailupostauksessa osallistuneiden kesken valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Samsung Galaxy Note8 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan 3 kpl arvosteluita, jotka ovat vähintään 300 sanan mittaisen tai tekemään 3 kpl vähintään 5 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta. Arvosteluiden julkaisun tarkempi aikataulu Palstalla sovitaan yhdessä voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Samsung Galaxy Note8 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 8.9.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Facebookissa Elisa kommentoi voittajan kommenttiin ja pyytää lähettämään yhteystiedot yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 13.9.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 14.9.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Tutustu Samsung Galaxy Note8 -puhelimen tarkempiin spekseihin Elisan verkkokaupassa. Ennakkomyynti on käynnissä 14.9.2017 saakka!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

136 kommenttia

Tahtoisin saada testata Samsung 8 note.hyvin monenlaisessa ja Monipuolisella käytöllä,joka on tehokas puhelin ihmiselle joka haluaa olla ajan hengessä tekniikan edelläkävijöitä.
Vihdoin ja viimein voisin päivittää note 2 uuteen versioon,kyllä sitä on jo odotettu.7 jäi saamatta ja korvaavat puhelimet on ollut mitä on nyt ollu,joten olis kiva päästä tutustumaan tuttuun ja turvslliseen ja uudistettuuun versioon.
Voisin testata kasinotea hyvin arkisin kotona (lapsiperhe- kuvia paljon ja vedenpitävyys) matkalla (musiikin ja äänikirjojen kuuntelu) ja työssäkin (ensohoito, kirjoitamme paljon muistilappuja, nyt käytössä note 3)
Odotan tätä innolla, mielellään kirjoittaisin teille käyttökokemuksista
Olisi kiva verrata uutta lippulaivaa omaan samsung galaxy s7 edgeen on ko mitä eroja ja miten toimii päivittäisessä käytössä mukana töissä työpäivän pituus vaihtelee minulla 8-10h päivässä että miten akku kestää käyttö ja miten prosessori pyörittää kaikki käyttämiä sovelluksia ja onko kamereaan tullut suuria muutoksia vai ei kuva tulee otettua aika paljon myös on hyvä vertailun kohde ja olisi kiva saada päivitystä jo puhelimeen
Käyttäjätaso 1
olis hienoa testata varmaan paras puhelin ikinä
Voishan tuota kokeilla olisiko siitä mihinkään työkäytössä.
Testaisin Note8 työmaaympäristössä. Työmaalla pitää ottaa tarkkoja kuvia asennuksista ja kynällä olisi helppo tehdä tarvittavia muistiinpanoja mittauksista yms. Pölytiiviys ja vedenkestävyys olisi omiaan työolosuhteissa.
Olisi hienoa testata uutta laitetta, ei tarvisi enää tablettia kuljettaa mukana. Hieman kuvaamista harrastaneena voisi nauttia enemmän laitteen monipuolisuudesta yhdessä paketissa. Loppuisi muistilappusten käyttäminen :8 tämänhetkisen puhelimen olisi aika siirtyä syrjään
Mä oon ollu mun Note 1 puhelimesta saakka vannoutunut Note-fani. Ensimmäisen Noten jälkeen hankin Note 4 ja kun tuo laite hajosi, olisin halunnut ostaa uuden Noten, mutta Note 7 oli poistettu jo myynnistä. Jouduin siis ostamaan ihan vaan Samsung Galaxyn ):

Note 8 haluaisin päästä testaamaan sekä sen valokuvausominaisuuksiltaan että muistiinpanovälineenä. Töissäni otan paljon kuvia kahvista joten vedenkestävyys on tärkeää. (Rapatessa roiskuu XD) Lisäksi kannan puhelinta aina mukanani ja pikaiset muistiinpanot koulusta, kauppalista, sateinen koiranulkoilutuslenkki tai juhlailta on kaikki erittäin tärkeitä saada toimimaan puhelimella! Ja haluan tietysti myös testata Note 8 sen takia että se on Note ❤
Nyt käytössä Galaxy S7 Edge ja kyseessä aivan loistava kännykkä kaikin puolin ominaisuuksien osalta. Huippu kamera. Tosin työkäytössä kaipaisin enemmän näyttöä, jotta voisi olla lisää tilaa työskentelyyn ja tehostaisi käyttöä. Myös paljon kuvaavana olisi hienoa vertailla Noten 8:n parannettua kameraa.
Olisi jännä käyttää noin suurta puhelinta ja nähdä kuinka hyvin se soveltuu arkikäyttöön 1-puhelimena?
Puhelin kelpaisi loistavasti meikäläiselle testiin ja omaksi koska nykyinen Honor 7 on lahoamassa käsiin.
Ehdottomasti käytössäni Galaxy Note 8 tulisi käymään rankan testin ainakin seuraavissa kategorioissa:

Valokuvaus ja kuvien muokkaus
- Maisemakuvaus
- Henkilökuvaus
- Lähikuvaus
- Automatiikka ja manuaalinen käyttö
- Värien oikeellisuus
- Nopeus
Videoiden nauhoitus ja editointi
- Laatu
- Tärähtäminen
- Laitteen tehojen riittävyys
Sosiaalinen media
Musiikin kuuntelu ja editointi
- Äänen laatu kaiuttimessa
- Tehot editointiin
Kynä
- Toiminta
- Laatu
- Käyttäytyminen näytöllä
Muistiinpanojen merkitseminen
- Ohjelmat
Pienoisohjelmien käyttö
- Kalenteri
- Uutiset
- Pikalinkit
- Taskulamppu
- Kello
- Sijainti näytöllä
Puhelut ja viestit
- Toimivuus
- Nopeus
- Toiminnot
- Kustomointi viestien ulkoasu
Verkkosivujen selailu
- Firefox
- Chrome
- Laitteen oma selain
Infinity -näyttö
- Helppous
- Tarpeellisuus
- Toiminnot
- Tehot
- Värit
Muisti
- Sisäisen muistin riittävyys
- Toiminta ulkoisella muistikortilla

Käytössäni tällä hetkellä Galaxy Note 3 ja on palvellut tähän mennessä erinomaisesti. Odotukset ovat korkealla uuden version kanssa ja siksi olisi hyvä saada laite testiin. 🙂
Nyt käytössä Samsung Galaxy S4, ollut uudesta lähtien. Toimii edelleen vaikka kolhuja saanut. Note ollut haaveissa kauan ja oli vaihtoehtona aikoinaan tämän nykyisen puhelimen kanssa. Upeeta ja mahtavaa olisi päästä katsomaan elokuvia ja valokuvia isommalta näytöltä sekä kokeilemaan kameraa, riittävän kauan tullut "tihrustettua pieneltä" näytöltä. :8
Olen jo vuosia katsellut sillä silmällä Note-sarjan puhelimia, mutta aina on jokin este tullut ostamisen tielle. Katson paljon Youtube-videoita ja etsiskelen netistä jotain, välillä jopa samaan aikaan. Samsung S6 näytöllä se on aikas ahdasta, joten siinäkin mielessä Note8 olisi huomattava parannus. Vedenkestävyys on toooodella suuri plussa myös, sen verran monta kertaa on meinannut käydä nykyiselle luurille köpelösti. S-Pen'iä tulisi käytettyä tottakai, olisi ihanaa pystyä vetämään puhelin taskusta ja kirjoittaa suoraan ruudulle vaikka ostoslistan tai mitä muuta muistettavaa nyt olisikaan. Yleensä paperia ja kynää ei ole silloin mailla eikä halmeilla. On varmaan käynyt jo selväksi, että tässä olisi yksi innokas testaaja vuoden superluurille. 😃
Taksikuskina käytän nykyisin 8 tuuman tablettia navigointiin, spotifyna, netflixin ja Elisa Viihteen katsomiseen, lehtien lukemiseen ja ei kirjojen lukemiseen. Koko on muuten hyvä, mutta laitetaan toimii myös auton puhelimena. Ilman handsfreetä puhuminen on aika mahdotonta. Tuon kokoinen puhelin varmasti täyttäisi em tarpeet ja sen voi kuitenkin ottaa taskuun mukaan ja käyttää normaalisti puhelimena
Puhelinta testaisin lähinnä kuvauksiin, luonto kuvaukset harrastus, sekä kaikenlainen muukin kuvaus . Syksyn värit, muuttolinnut, ne olisi ajankohtainen aihe. RUSKAN kokeminen Lapissa on toivelistalla, siitä en ole varma toteutuuko se, jos toteutuu, kuvat olisivat todella värikkäitä. Puhelinta ei minkäänlaista olekaan nyt, tuskin mahdollisuuksia saadakaan.
Käyttäjätaso 4
Eihän tuo mikään Sony ole, mutta :8
Olen henkeen ja vereen ollut Apple-mies. Olisi kiva kokeilla uutta Samsungia siitä näkökulmasta, että voiko iPhone-mies tykästyä ja oppia uutta.
Käyttäjätaso 2
Moi
Haluaisin testata note 8 puhelinta tosi laaja-alaisesti kuten hää/lapsikuvauksissa tai muissa Itseäni kanssa kiinnostaa tuo dexstation ja muutenkin samsungin puhelinten teho ja kamera. ja itselläni on juuri teidän kaupastanne sansung galaxy tab a 10,1" ja note 8 kävisi nämä listasta kategoriat läpi.

Valokuvaus ja kuvien muokkaus
- Maisemakuvaus
- Henkilökuvaus
- Lähikuvaus
- Automatiikka ja manuaalinen käyttö
- Värien oikeellisuus
- Nopeus
- Värien muokkaus
- Luontokuvaus
Videoiden nauhoitus ja editointi
- Laatu
- Tärähtäminen
- Laitteen tehojen riittävyys
- Videon editointi Adoben premiere clipillä
Sosiaalinen media
-Facebookin sivujen luonti ja hallinto
-Snapchatin päivittäminen joka päivä
-Instagram kuvien ottaminen koirista ja luonnosta
Kuvien muokkaus ja editointi
-Adoben photoshop
-Adoben premiere clip
-Youtubeen videoiden teko
Kynä
- Toiminta
- Laatu
- Käyttäytyminen näytöllä
Pienoisohjelmien käyttö
- Kalenteri
- Uutiset
- Pikalinkit
- Taskulamppu
- Kello
- Sijainti näytöllä
Verkkosivujen selailu
- Chrome
Infinity -näyttö
- Helppous
- Tarpeellisuus
- Toiminnot
- Tehot
- Värit
Muisti
- Sisäisen muistin riittävyys
- Toiminta ulkoisella muistikortilla

Arvostelun toteutus Youtubeen ja elisa palstalle.
viimeisin Samsung oli Note3, laite oli oikein hyvä, mutta olen nyt pari vuotta ollut iPhonen käyttäjä ja kokemukset sinne ovat olleet paremmat. Oli kiva testata tätä uutta Notea. Puhelin on minulla työ ja siviilikäytössä.
Oma puhelin on vanha (samsung J5 (se ensimmäinen)) ja alkaa olla jo jollain lailla tiensä päässä ja olisi aika uuden puhelimen. Älypuhelin on itselleni erittäin tärkeä, koska se kulkee kaikkialle ja käytän sitä aktiivisesti. Esimeriksi minulla ei ole televiota tai kannettavaa, niimpä laskut tulee maksettua sekä ohjelmia tulee katsottua puhelimen kautta.

Tykkään tosi paljon kuvata maisemia ja koiraani, joten tähän tarkoitukseen tämä puhelin on oiva. Instagram on itslläni kovasti käytössä ja näitä kuvia tulisi sinne myös ladattua.

Olisi kiva päästä testamaan, että miten tämä puhelin selviytyy arjesta, siinä missä nykyinen puhelin juuri ja juuri jaksaa vielä olla matkassa. Kun en tällä hetkellä koe tarvitsevani televisiota tai kannettaa/tietokonetta.
Rouvalle tuli hankittua 7, itsellä on nelonen. Kyllähän vanhoille silmille olisi parempi isompi näyttö.
haluaisin testata uutta note8 edge6 jälkeen. kynämahdollisuuden avulla kalenterin ja muistiinpanojen kanssa olisi helpompaa.
Kaikki notet ollut usempaan kertaan Note 7 lukuunottamatta, eli kiinnostaisi tämäkin malli kokeilla miten on Notet menneet eteenpäin.