Osallistu kisaan ja voita Samsung Galaxy Note8 testikäyttöönNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

136 kommenttia

Olen innokas valokuvaaja, kännykuvaaja. Teen muokkauksia ja ideoin kaikenlaista kuvista. Olisi mahtava päästä kokeilemaan miten uusi puhelin vääntyisi mun ideoihin ja uskoisin että saisin uutta potkua kuviin.

Olis mukava kokeilla korkealaatuista Samsungia, jos vaikka Sony puhelimiin iskostunut innostuisi uudesta merkistä.. Ja vieläpä lippulaiva mallista..😜
Samsungia viimeiset 10v käyttäneenä haluaisin tietää kannattaako jatkaa merkille uskollisena.Nykyinen luuri on S7 ja vuoden sisään vaihto edessä.Käyttöni on paljolti netin käyttöä eri ympäristöissä myös ulkomailla.Itselleni tärkeimmät ominaisuudet on akun kesto käytettävyys sekä vesi- pölytiiveys.
Voi minhän tekisin puhelimella vaikka mitä , esim : testasin kaikenlaisia pelejä , lukisin päivän uutiset ja kirjoja elisa-kirja sovelluksella ,lapsenlapseni ovat niin ihania että kuvaisin heitä usein ja perheese on myös koiranpentu tulossa ja googlaisin paljon tietoa hyvästä hoidosta. Päivittäin olisi kovassa käytössä minulla.
Note 4 on ollut minulla käytössä julkaisupäivästä asti ja parhaillaan neljäs akku alla. Note on aina ollut minulla kovassa käytössä ja akun kokonaiskesto on viiden tunnin luokkaa normaalilla käytölläni. Moni-ikkuna on lempparini youtube/chrome/whatsapp/twitter yhdistelmillä. Haluaisinkin nyt päästä testaamaan kuinka Note8n akku/energiatehokkuus kestää kaltaistani multimedia-ahmiaa. Ps. Luvassa olisi myös lukuisia kissakuvia.
Minua kiinnostaisi päästä kokeilemaan uutta samsung note 8 puhelinta, koska olen omistanut samsung note puhelimia aikaisemminkin ja olen ollut aina tyytyväinen. Viimeisin käytössä ollut malli oli note edge. Käytän puhelinta erittäin paljon niin työssä kuin vapaa aikanakin ja iso näyttöiset puhelimet on kuin minulle tehty. Olen omistanut puhelimia vuosien varrella useita kymmeniä ja niiden käyttökokemusten ja niihin liittyvän tekniikan kertominen onnistuu varmasti. Olen myös sovellus/peli kehittäjä ja olisi hienoa päästä testaamaan miten note 8 pärjää esimerkiksi itse kehittämissä mobiilipeli hommissa, verrattuna muihin puhelimiin mitä olen omistanut. Kamera on minulle myös erittäin tärkeä puhelimessa, sillä tykkään kuvata ja olen tarkka laadusta ja muista ominaisuuksista mitä puhelimen pitää tarjota. Uskoisin, että voin tarjota sellaiset arvostelut, että jokainen ne lukeva saa kattavan tietopaketin siitä, minkälainen puhelin on kokonaisuudessaan. Kiitos tästä mahdollisuudesta ja jään odottamaan innolla vastausta siitä, että saanko puhelimen testikäyttöön ja pääsen jakamaan kokemukseni kaikille!
No nyt olis hyvä tilaisuus testata, kun vanha hyvin palvellut puhelin sano sopimuksen irti.
Tämä olisi mukava saada testattavaksi. Työssäni tarvitsen paljon laadukasta kameraa, joka kulkee näppärästi mukana. Lisäksi katson jonkun verran suoratoistolla ohjelmia, seuraan somea ja uutisia sekä teen muistiinpanoja.
Haluaisin Samsun tuote testaajaksi Elisaan!
Nyt on aikaa testailla tuotteita olen työeläkkeellä!
Haluaisin Samsun tuote testaajaksi Elisaan!
Nyt on aikaa testailla tuotteita olen työeläkkeellä!
Tota noin mä olen liijan kauan ollut kotiäitinä että tippunut kehityksestä.. ei hajuakaan uusista malleista, vanhassa jotain älyä jäljellä mitä nyt näkee lasin halkeilun takaan.
Haluaisin testata puhelinta töissä (tehdasympäristössä pölyä ym), harrastuksissa (partio, ulkoilu, lenkkeily, kuntosali). Lisäksi kiinnostaisi kokeilla käyttää näyttöä kynällä. Haluaisin kokeilla työn ja vapaa-ajan asioiden hoitamista yhdellä laitteella, valokuvauksesta aina sähköpostiin, urheilusuoritusten seuraamiseen ja leffojen/sarjojen katseluun. Mukanani puhelin pääsisi kovissa olosuhteissa monipuolisiin paikkoihin.
Olen neljä vuotta ollut Note3:n onnellinen omistaja. Olisin ostanut Note7:n. Ehdin jo kehuskellakin etukäteen, miten olen henkeen ja vereen Note-ihmisiä ja tottakai hankin uutuuden. Ja sitten alkoi se räjähtely... Jäi uusi Note hankkimatta 🙂. Edelleenkään Note3:ssani eli Notskussani ei ole muuta vikaa kuin että muisti alkaa täyttyä. Olen kovasti odottanut uutta Notea. Olen ammatiltani opettaja. Haluaisin olla raportoiva testikäyttäjä osoittaen, että Note8 taipuu myös täyspainoiseen työntekoon siten, ettei open nykyään digitalisoituneessa työssä tarvitse väkertää tietokoneen kanssa.
Testaisin verrokkina vajaan puoli vuotta vanhaan kilpailijan puhelimeen millainen suorituskyky on ja tietysti luvattu IP luokituksen kesto koska aiemmassa samsungissa ei luokituksesta huolimatta kestänyt vettä edes sitä ensimmäistä kastumista
tol tekis vaik mitä elokuvia kattelis,valokuvais,rahapelejä pelais,käyttäs obd2 ohjaimena,endoskooppin monitorina ois monta käyttökohdetta
Aiemmin käytin Samsung, vaan siitä, että hän usein ripustettu eikä voinut suorittaa kaikki tarvittavat toiminnot, olen jälleen Tal käyttää sitä, mutta heti kun Samsung julkaisee uuden, olen heti osti sen ja testata sitä! Arvostan sen laatua, paristoja, videoita ja kestävyyttä sekä liikkuvuutta! Samsung 7, ei selviytynyt tehtäviä, että olen asetettu ennen häntä, toivon, että kahdeksas versio puhelimen selviytyä!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Testaisin verrokkina vajaan puoli vuotta vanhaan kilpailijan puhelimeen millainen suorituskyky on ja tietysti luvattu IP luokituksen kesto koska aiemmassa samsungissa ei luokituksesta huolimatta kestänyt vettä edes sitä ensimmäistä kastumista veitkö laitteen huoltoon vai tyydyitkö vaan siihen että laite ei kestänyt vettä
tuotteessa on virhe jos laite ei kestä vaikka ip luokituksen mukaan pitäis
Kuvaan paljon kamppailulajitekniikoita, joissa tärkeää kameran hyvä laatu. Vedenpitävyys olisi omiaan kuvaamaan uintitekniikkaa veden alla. Tyttären voimistelukisoja pystyisi kuvaamaan ylemmältäkin penkkiriviltä.
Elokuvia katsoessa on hyvä näyttö omiaan. Nettipeleissä pitää puhelimen pysyä mukana, kovassakin käytössä.
Myös kesäisin purjehtiessa vedenpitävyys on ehdoton, kun kuvaat menoa ja maininkeja.
Nykyinen edge 6 ei oikein pysy enää vauhdissa mukana.
No nyt olisi ainakin houkutteleva testitilaisuus! Olin aiemmin pitkään karsastanut Samsungin laitteita etenkin ohjelmistopuoleen liittyvistä syistä, mutta S7 Edgen päädyttyä taannoin käyttööni jouduin tarkistamaan kantaani, sillä ohjelmisto oli tullut paljon siedettävämmäksi puhtaaseen Androidiin tottuneen kannalta. Valitettavasti vaan moneen mukautuva lihasmuisti joutui toteamaan pelin hävityksi Samsungin käyttämän takaperoisen toimintanäppäinjärjestyksen myötä. Note 8:ssa tätä ongelmaa ei mitä ilmeisimminkään olisi, sillä S8-sarjassa näppäinten järjestys on asetuksista vaihdettavissa, enkä oikein jaksa uskoa että Note 8 olisi mennyt tämän suhteen taaksepäin.

Toinen Note 8:n houkutteleva ominaisuus on dual-SIM, sillä työnantajani käyttämä operaattori ja kotonani hyvin kuuluva operaattori ovat valitettavasti kaksi eri operaattoria, joten sikäli kun haluan välttää akun kulumisen pikavauhtia, niin mahdollisuus täydentää kuuluvuutta (ja samalla paikata hieman vaatimatonta nettiyhteyttä paremmalla) omalla toisen operaattorin kortilla on erittäin tervetullutta. On erittäin positiivista nähdä, että Samsung tarjoaa vihdoinkin lippulaivatason dual-SIM-puhelimiaan myös Suomeen ja näitä olisi mukava päästä kokeilemaan käytännössä.

Note 8:n ominaisuudet sopisivat myös hyvin nykyiseen elämäntilanteeseeni IT-alalla työskentelevänä 2- ja 5-vuotiaiden aktiivisten lasten isänä. Lasten myötä kotona ei paljoa varsinaiselle työpisteelle ehdi, joten vapaa-aikana eniten käytetty tietokone onkin juuri puhelin, ja asiaa helpottaa jos itse puhelin kykenee hoitamaan mahdollisimman monta eri tehtävää. Etenkin S-penin potentiaali muistiinpanojen kirjaamisessa olisi mukava kokeilla käytännössä. Samsungin kameraosaaminen nostaa sekin Note 8:n kiinnostavuutta, sillä jo edellämainitut pienet virtapakkaukset asettavat paljon haasteita puhelinkameroille. Tilanteet tulevat ja menevät nopeasti ja automatiikan pitää osata päätellä nopeasti parhaat asetukset, tai muuten käyttökelpoinen kuva jää saamatta. Olisi mukavaa testata, että selviääkö Note 8:n kamera näistä tilanteista samoin kuin tarkemmin rajatuista ja harkituista kuvista. Vedenpitävyyden myötä Note 8:n kanssa ei myöskään tarvitsisi varoa, vaikka mentäisiin retkelle tai vaikkapa kalaan huonommallakin kelillä.

Toki Note 8:ssa on myös omat henkilökohtaisesti huolestuttavat puolensa, joista päällimmäisenä on sormenjälkilukijan sijoittelu. Niin hyvältä kun puhelin muutoin vaikuttaakin, niin en oikein uskalla kokeilematta laittaa yli tonnia likoon oman käytön kannalta keskeisen ominaisuuden ollessa hankalasti sijoiteltu. Puhelimen takana olevia sormenjälkilukijoita on tullut käytettyä ennenkin varsin sujuvasti, mutta näissä tapauksissa lukija on ollut keskellä. Olisi mukava päästä toteamaan, että oppisivatko omat sormet hakeutumaan lukijalle sotkematta kameran linssiä samalla. Yhtä lailla näin nykyisin silmälaseja käyttävänä olisi mielenkiintoista nähdä, että miten iirisskanneri kompensoi sormenjälkilukijan sijaintia.
Moi! Olen odottanut note 7 niin paljon mutta siellä tuli batteri vika, sillä välillä ostin iPhone 7 plus mutta tajusi ihan hyvin että Samsung on paras mulla ja varsinki note 8. 🙂 Helppo käyttö ja enemmen tekemistä. Olisi niin kiva tule takaisin Samsungin paras puhelin Note 8 kanssa... kiitoksia
Itse tykkään ottaa kuvia puhelimen kameralla. Tuolla saisi varmasti otettua hyviä ja laadukkaita kuvia. Hyviin puoliin myös kuuluu myös veden ja pölyn kesto. Olisi tosi mahtava päästä kokeilemaan.
Tätä Note 8 voisin testata meidän mökillä,koska tämä minun J5 minkä Elisalta ostin keväällä ei toimi kunnolla saaressa!
... Note Note Note...

Mitäs minä sillä nyt sitten tekisin?!?

Hetkinen: sehän on siis älypuhelin, vaikkakin melkoisen isokokoinen? Voisiko sillä katsoa elokuvia? Musiikki mahtuu kyllä pienempäänkin masinaan. Ja siinä lienee kamera? Eli voisiko ajatella että ottaisin kuvia ja jopa videonpätkiä? Ja jakaa niitä sitten kavereille - vaikka ne ei niitä haluaisikaan nähdä. Ja jos siinä nyt sattuisi olemaan hyvälaatuinen kamera, saisin siirrettyä sen ikiwanhan höyrykäyttöisen järjestelmäraahattavan tunkiolle.

Mitäs muuta sillä voisi tehdä?

Siinä on siis älyä? Eli voisi ajatella että sillä voisi tehdä kaikkea mitä itse ei osaa? Paikallistaa itsensä, jos sattuu olemaan eksyksissä kuvausmatkalla syksyisessä metsässä. Hankkia lisätietoa myrkkysienistä ennenkuin alkaa maistaa niitä. Löytää marjapaikat muiden arvosteluiden perusteella. Kuulee uhkaavista pedoista ennenkuin törmää niihin. Näkee sääolosuhteet ENNENKUIN menee ollenkaan metsään. Niin, ja onhan siinä se puhelinkin! Voi soittaa palo- ja poliisikunnalle kun sitten tippuu kalliolta tahi huomaa myrkkykäärmeen roikkuvan persieessä. Ja odotellessa apua lueskella joko iltapäivälehtiä tai lääkärikirjaa.

Entäs harrastukset? Voisikohan tuolla tallentaa esimerkiksi soittokeikan? Sekä yleisön että artistin suunnasta? Ei kai nyt sentään. Tai taltioisi musiikkia suoraan keikalta (siis omalta - muiden nauhoittaminenhan on hirvittävän vakavasti kiellettyä). Ajatelkaa - live-lähetys suoraan estradilta.Ja saisi murska-arvostelut heti eikä vasta seuraavana aamuna.

Mutta eihän tuollaista nyt voi tehdä? Ei ainakaan Notella...
Voishan tuota testata onko siitä mihinkään?
Näin maatilan emäntänä kokeilisin mielellään uutta puhelinta ja sen ominaisuuksia. Hyvien käyttökokemusten jälkeen pystyn suosittelemaan sitä erittäin laajalle tuttava- ja kaveripiirille.

Kännykkää käytän paljon asioiden hoitamiseen: puhelut, viestit, sähköpostit, pankkiasiat sekä monet sovellukset. Tv.tä en kotona juurikaan katso (ei ole aikaa), mutta puhelimesta katson sitäkin enemmän ohjelmia sekä kuuntelen musiikkia (mm. laitumia tehdessä soi puhelimesta radio tai spotify taskussa koko ajan).

Hyvä kamera on myös ehdoton. Sillä saa ikuistettua kauniin suomalaisen luonnon monimuotoisuuden, jokaisena vuoden aikana, kun usein tulee herättyä varsin aikaisin, ennen auringon nousua ja myös usein päivät venyvät pitkälle yöhön, jolloin taivas näyttää kauniin värikirjonsa (näin kesällä ja syksyllä) ja laitumella laiduntavat eläimet saa ikuistettua kuviin, toinen toistaan hienompiin maisemiin.

Kestävyys on myös ehdoton, sillä puhelin kulkee mukana liki 24/7 ja kokee monenlaisia olosuhteita, jo vuodenajoista ja lämpötilan vaihtelusta lähtien.

Uusi puhelin olisi vallan tervetullut tähän kiireiseen arkeen, jossa pyörii liuta eläimiä, lapsia ja työkoneita sekö työtä tehdään ajoittain 24/7.