Osallistu kisaan ja voita Samsung Galaxy Note8 testikäyttöönNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

136 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Ehdottomasti käytössäni Galaxy Note 8 tulisi käymään rankan testin ainakin seuraavissa kategorioissa:

Valokuvaus ja kuvien muokkaus
- Maisemakuvaus
- Henkilökuvaus
- Lähikuvaus
- Automatiikka ja manuaalinen käyttö
- Värien oikeellisuus
- Nopeus
Videoiden nauhoitus ja editointi
- Laatu
- Tärähtäminen
- Laitteen tehojen riittävyys
Sosiaalinen media
Musiikin kuuntelu ja editointi
- Äänen laatu kaiuttimessa
- Tehot editointiin
Kynä
- Toiminta
- Laatu
- Käyttäytyminen näytöllä
Muistiinpanojen merkitseminen
- Ohjelmat
Pienoisohjelmien käyttö
- Kalenteri
- Uutiset
- Pikalinkit
- Taskulamppu
- Kello
- Sijainti näytöllä
Puhelut ja viestit
- Toimivuus
- Nopeus
- Toiminnot
- Kustomointi viestien ulkoasu
Verkkosivujen selailu
- Firefox
- Chrome
- Laitteen oma selain
Infinity -näyttö
- Helppous
- Tarpeellisuus
- Toiminnot
- Tehot
- Värit
Muisti
- Sisäisen muistin riittävyys
- Toiminta ulkoisella muistikortilla

Käytössäni tällä hetkellä Galaxy Note 3 ja on palvellut tähän mennessä erinomaisesti. Odotukset ovat korkealla uuden version kanssa ja siksi olisi hyvä saada laite testiin. :)

Tuo listahan on kaikki itsestäänselvää peruskauraa josta me kaikki aloittaisimme puhelimeen tutustuessa.
Mutta miten uskot uuden Noten parhaiten palvelevan juuri Sinun tarpeitasi. Mitä olet aina toivonut tuolta laitteelta joka yhdisttää meidät ihmiset? Mitä Note 8 toisi lisää elämääsi?
Vitsivitsi, olisi hauskaa lukea arviosi laitteesta 🆒
Tämä laite olisi minulle aivan uusi tuttavuus ja kokemus. Testaisin sitä monipuolisesti monissa eri käyttötilanteissa eri olosuhteissa. Eniten kiinnostaa, miten hyvä ja kehittynyt on sen kamera käytännössä. Myös sen muu toiminnallisuus testattaisiin huolella. 🙊
Note8 tulisi testattua niin arkikäytössä kuin työpaikalla. Käytössä nyt samsung galaxy s7. Kuvien otto, muokkaus kiinnostaa, valokuvaus harrastuksena. Työpaikalla (liikkuva työ) tiedon haku, spostin käyttö.
Oishan tuota komiata kokeilla.
Käyttäjätaso 4
Voisin kokeilla, koska koolla on väliä. Mitä isompi sen parempi!
Olisi kiva jakaa käyttökokemuksia puhelimesta muiden kanssa testikäytön aikana. Minun käytössä puhelimen monipuoliset ominaisuudet tulisivat selkeästi ilmi. Käytän paljon kameraa, joten sen toimintakyky erilaisissa olosuhteissa, kuten hämärässä,valoisassa, auringonpaisteessa jne. tulee selkeästi ilmi. Sekä puhelimen oman kuvanmuokkaussovelluksen mahdollisuudet, sillä käsittelen kuvia tarpeen mukaan.

Käytän päivittäin paljon some-sovelluksia (facebook,instagram jne.), luen uutisia ja käytän verkkosivuja. Päivittäin puhelinta tulee käytettyä erittäin paljon (6-7h päivässä), joten akun kestosta ja puhelimen tehokkuudesta saa hyvän kuvan.

Myös näytön toimivuus ja tarkkuus sekä SPen kynä ovat esimerkiksi kuvanmuokkauksen yhteydessä tärkeitä ominaisuuksia, joten niiden toimivuus ja käytännöllisyys tulevat selkeästi ilmi.

En juurikaan käytä tietokonetta nykyään ollenkaan ja puhelimella hoidan kaikki asiat pankki- ja talousasioista lähtien. Jolloin verkkosivujen toiminta on tärkeää. On myös tärkeää, että puhelin toimii tehokkaasti.

Minun testikäytössäni note 8 saisi hyvän kuvan se ominaisuuksista ja suorituskyvystä erilaisissa käyttötarkoituksissa. 😊😎
Täällä Karjalan kunnailla on hyvä testata kun on aurinkoa, vettä,tuulta ja korpea jonne mennä
Note3 palvellut uskollisesti työ-ja hlökoht. käytössä jo 3 vuotta eli ois jo aika päivittää puhelin. Haluan nimenoman jatkossakin työskennellä pääosin puhelimella,joten uusi "kasi" ominaisuuksiensa ja kokonsakin puolesta kiinnostaa. Ja kyllä pelipuhelimessakin isompi näyttö on aina parempi 😉
Haluaisin kokeilla videoiden kuvaamista ja navigaattoria.
Uutta kiinnostaa kokeilla.
Täällä Note 8 pääsisi testattavaksi vaihteleviin olosuhteisiin ja joutuisi korvaamaan kameran, kannettavan, television ja puhelimen. Mitenhän mahtaisi moisesta selviytyä?
Varsin innokkaana valokuvaajana (IG:lifeofjou) kiinnostaisi kohdata Samsungin näkemys tupla kamerasta. Varsinkin se, että molemmat linssit sisältävät optisen vakaajan kiinnostaa ja luo uusia mahdollisuuksia puhelimella kuvaamiseen. Note 8 sisältämä live focus olisi myös hyvä päästä testaamaan ja vertaamaan vastaaviin jo markkinoilla oleviin. Samsungin näkemyksessä näyttäisi olevan hieman enemmän säätövaraa ja mahdollisuuksia kuin esim. Applen vastaavassa.

Kuvaamisen lisäksi Note 8 kiinnostaa monipuoliset S-pen ominaisuudet, jotka toisivat työelämään uusia mahdollisuuksia muistiinpanojen ottamisessa ja jopa dokumenttien muokaamisessa. Lisäksi ulkomailla paljon reissaavana olisi mahtava päästä käyttämään translate ominaisuutta ja kokeilla miten se oikeasti toimii.

Päivitetty Bixby ansaitsisi myös aidon mahdollisuuden tehdä vaikutus. Nyt se on mollattu, mutta kukaan ei oikeastaan ole sitä kunnolla testannut.
Kiinnostaisi tutustua ja testata uusi Samsung Galaxy Note 8 vertailuna muiden valmistajien lippulaivamalleihin.
Itsellä on kokemusta jo useamman merkin mm.Applen,Googlen,LG:n,Huawein ja
HTC:n uusimmista puhelimista ja testaamisesta vaikken noita kaikkia omistakkaan.
Olen kiinnostunut testaamaan eritoten kaikkia uusia ja eniten mainostettuja
ominaisuuksia mm. kaksoiskamerat,vakaimet joihin Note 8 mainostaminen lähinnä
julkaisun jälkeen on perustunut.Melkein kaikki muu on tuttua jo Note 7 mallista ja
etenkin Samsung 8 ja 8 plus malleista.Tehoja on toki nostettu.
Tottakai puhelin tulisi käytyä läpi tarkkailevan silmän alla erittäin huolellisesti muutenkin
ja 6Gt RAM-muisti laitettua koetukselle.
Teen viikon vaelluksia joten on aina mukava testata laitetta käytännössä luonnossa jossa
se toimii välillä haastavissakin olosuhteissa monikäytössä tv:nä,radiona,tietokoneena ja tottakai
puhelimena.Myös akun:8 käyttäytyminen vaihtelevissa olosuhteissa tulee testattua.
Olen varma että testistä tulisi erittäin perusteelinen ja kattava.
Hankin ensimmäisen Android puhelimen ja Samsungin samalla , nyt kelpaisi xcover4 mallia parempi malli käyttöön...
Ei kokemusta Notesta ennen. Olisi mielenkiintoista päästä vertaamaan Oneplus 3T jälkeen tuota aktiivisessa työkäytössä että miten se pärjäisi🆒
Testaisin mielelläni, koska minulla ei vielä ole ollut kuin ihan peruskännykkä. Kuvien ottaminen olisi ehdottomasti ensisijainen testi ja musiikin kuuntelu. Sitten pääsisin vihdoinkin testaamaan kunnolla internettiä että miten pystyisin hakemaan tietoa ja etsimään google mapsin kautta eri paikkoja.
Olen käyttänyt aina Nokiaa ja Microsoftia. Olen vaihtamassa puhelinta missä olisi Android-käyttöjärjestelmä. Mikä olisi parempi tapa kuin testata uutta Samsung Note 8.
Käyttäjätaso 1
Olen pitkäaikainen Note sarjan fani ja käyttäjä. Viimevuoden pettymyksen ja tilauksen peruuntumisen johdosta en malta odottaa että pääsen testaamaan mitä kaikkea uusi Note 8 tuo mukanaan niin raudassa kuin softassa.
Haluaisin testata puhelinta kotona, töissä, sisällä ja ulkona. Erityisesti kamera olisi kovassa käytössä, koska kuvaan paljon puhelimella. Vedenkestävyyden ansiosta kuvaamisesta tulisi entistä monipuolisempaa ja mielenkiintoisempaa.
Pudotuskoe
Testaan sitä arjessa eli monipuolisesti.
Käyttäjätaso 2
Käyttökokemuksiin on syytä saada myös vanhemman, jo eläkkeellä olevan henkilön mielipide. Minulla on entisenä IT-asiantuntijana näkemystä tekniikasta, valokuvauksen harrastajana kameroista. Vuosien iPhone-käyttäjänä näkemys puhelimen antamasta käyttökokemuksesta. Eläkeläisenä minulla on aikaa monipuoliseen testaukseen.
Testaukseni aion toteuttaa kokonaisvaltaisesti, keskittyen kuitenkin uuden kaksoiskameran sekä Note-malliston muista erottavan S Pen:n ominaisuuksiin.
Olen koko elämäni ollut Apple tuotteiden fani aina 3gs puhelimesta lähtien. Tälläkin hetkellä käytössä on iphone 6s. Muutama vuosi sitten omistin HTC:n android puhelimen, mutta puhelin ei kuitenkaan pärjännyt käyttömukavuudessa iphonelle, joten vaihdoin takaisin Appleen. Androidin monet lisäominaisuudet ovat aina olleet todella houkuttelevia, etenkin Samsungin puhelimissa. Samsung onkin ollut ainut valmistaja, jonka puhelimiin voisin kuvitella tekeväni vaihdon. Varsinkin sen jälkeen kun edge-puhelimet saapuivat markkinoille, Samsungin puhelimistakin on tullut todella miellyttäviä silmälle. Olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan edge puhelinta arjen käytössä, ja sitä, lisääkö kaareva näyttö todella käyttömukavuutta, vai onko se vain esteettinen ominaisuus.

Olen nuoresta pitäen ollut kiinnostunut tekniikasta ja etenkin puhelimista. Tällä hetkellä teen työkseni puhelimien korjaamista, ja siksi tiedän laajasti eri valmistajien ja heidän puhelinmallien ominaisuuksista. Uskon, että olisin sopiva henkilö testaamaan Samsungin Note:a, sillä minulta löytyy sekä henkilökohtainen mielenkiinto, että ammatillinen osaaminen siihen.

Harrastan vapaa-ajallani lyijykynätaidetta, ja olisi hauskaa päästä kokeilemaan taiteilua myös puhelimella. Olen myös harrastanut valokuvaamista, ja hyvä kamera kännykässä onkin ollut aina ehdoton vaatimus. Pidän myös laskettelusta, ja iphonen kanssa ongelmana on ollut, ettei se kestä pientäkään pakkasta kovin montaa tuntia ennen kuin puhelimesta tulee käyttökelvoton. Haluaisin testata, miten note pärjää Lapin pakkasissa.

Olisi mahtavaa päästä vihdoin kokeilemaan Samsungin lippulaivapuhelinta, ja katsoa, saisiko se minut kääntämään kelkkani Applelle.
Haluaisin testata Notea ja tietää onko samsungit niin hyviä kuin ihmiset väittää.