Osallistu kisaan ja voita Samsung Galaxy Note8 testikäyttöönNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

136 kommenttia

Jättäisin laturiin päiväksi ja laittaisin oneplussani kuvaamaan jos/kun samppa räjähtää. Viimeksi omistamani Samsung jäi suutariksi kun vain akku turposi ja tuli toimintasavut pihalle:8:8
Käyttäjätaso 4
Jättäisin laturiin päiväksi ja laittaisin oneplussani kuvaamaan jos/kun samppa räjähtää. Viimeksi omistamani Samsung jäi suutariksi kun vain akku turposi ja tuli toimintasavut pihalle:8:8
Turvallisuus ennenkaikkea. Muista suojalasit! 🆒
Olen pari kuukautta käyttänyt s 7 edgeä ja ollut positiivisesti yllättynyt!
Mutta haluaisin puhelimen näytön olevan isompi sekä ei ole kokemusta kynän käytöstä puhelimen ohjaukseen...
🆒
Käyttäjätaso 3
Hmmm.... melko iso näyttö. Olisi kiva kokeilla kuinka se selviää työpäivästä vanhusten parissa housujen taskussa.
Ja muutenkin, olisihan se kiva kokeilla millainen on uusi huippu(?) puhelin.
Testaisin sen akun kestoa,eri lämpötiloissa ja moniajolla, kameran tarkennusnopeutta, videokuvan laatua, yleistä käsiteltävyyttä, ja käyttölogiikkaa. Myös uusimman Android- version toiminnan sulavuus kiinnostaa.
Nuorena, viriillininä eläkeläisenä voisin paneutua testaukseen 24/7. Lisäksi matkusten hyvin paljon ja nappailen hyviä kuvia kaikesta mahdollisesta, näin lupaan että kamera tulee olemaan erikoistestauksessa! 😉
Haluaisin testata uutta laitetta. Katson paljon elokuvia ja selaan netissä. Näkö on huonontunut, joten isommalta näytöltä olisi helpompi katsoa. Muistiinpanoja olisi hyvä ja helpompi tehdä kun kaikkea ei muista eikä kynä ja paperi ole aina mukana. Tykkään ottaa paljon valokuvia, joten niitäkin olisi kiva ottaa hyvällä puhelimella ja kameralla. Samsung puhelin on joskus ollut ja laitemerkkinä hyvä. Testaisinielelläni millainen puhelin on käytössä.
Olen tutustunut Samsungin Galaxy -sarjaan hyvin aktiivisesti ja olen omistanut mm. Note 3:n, Galaxy S2:n, S3:n, S7:n ja S8:n. Lisäksi olen testaillut m. Huawein Honor -sarjaa ja muutamia iPhoneja, joten vertailupohjaa löytyy.

Tulisin testaamaan Note 8:n ominaisuuksia erityisesti seuraavissa kategorioissa:

Kamera

- Kuvaus pimeällä, muutokset kameran suorituskyvyssä
- Videokuvaus vaihtelevissa olosuhteissa
- Vakautusominaisuudet kuvatessa, kuvien tarkentuminen
- Vertailu aikaisempiin malleihin kameran osalta
- Eri kuvausmoodit; millainen lisäarvo käyttäjälle?
- Lähikuvaus/henkilökuvaus/maisemakuvaus
- Etukameran ominaisuudet valon määrästä riippuen
- Nopeus ja automatiikka
- Värit ja kuvien laatu

Suorituskyky

- Käyttöjärjestelmän ominaisuudet (Android, pienoisohjelmat/valmiiksi asennetut ohjelmat)
- Käyttöliittymän ominaisuudet, käytettävyys, erot aikaisempiin (Samsung, käyttökokemus/nopeus)
- Verkkoselauksen nopeus/käytettävyys (oma selain sekä chrome ja firefox)
- Useiden ohjelmien pyörittäminen samaan aikaan, miten suoriutuu?
- Pelaaminen, kuinka kestää (akkukesto, kuumeneminen, grafiikat)
- Puhelimen hallintaominaisuudet

Aplikaatiot

- Valmiiksi asennettujen appien ominaisuudet
- Sosiaalisen median ohjelmistot /FB,IG,SC,WA,TG,Twitter yms. (miten keskustelee, kuinkatehokasta/vaivatonta käyttö on, kuvien lataus, medioiden selaus)
- Pienoisohjelmien toimivuus (kalenteri, muistiinpanot, herätykset, kello, laskin, pikalinkit, uutiset, sää) -> miten toimivat kynällä, miten ovat sijoitettu näytölle/puhelimeen
- Kuvien muokkaus ja editointi eri sovelluksilla, millaisia vaihtoehtoja käyttäjälle?

Puhelimen ominaisuudet

- Kynä (millaisia käyttömahdollisuuksia, helppous, käyttökokemus)
- Infinity -näyttö (tarpeellisuus, värit, nopeus, koko)
- Turvallisuus (miten iiris-skanneri ja sormenjälkitunnistus toimivat käytännössä arjessa, muut turvallisuusasiat)
- Kokonaiskäyttökokemus (sulavuus, tehokkuus, helppous)
- Muisti (sisäisen ja ulkoisen muistin käyttö, arviot toimivuudesta)
- Muotoilu, tuntuma käytössä, koko, pito

Musiikin toisto

- Toistopalvelut
- Kaiuttimen ominaisuudet/suorituskyky
- Yhdistettävyys ulkoisiin laitteisiin
- Toiston laatu

Tarjolla olevat lisävarusteet

- Suojakuoret
- Kuulokkeet
- Yhdistettävät kaiuttimet/lisälaitteet

Olen odottanut tätä julkaisua kuin kuuta nousevaa ja kokemusta löytyy aikaisemmista malleista paljonkin ja siksi ottaisin uuden mallin erittäin mielelläni testiin. Lisäksi opiskelijana (mm. journalistiikka ja viestintä) olen tottunut tuottamaan erilaisia kirjallisia töitä/tekstejä/julkaisuja joten näkisin arvioiden tuottamisen erittäin mielekkäänä hommana itse puhelimen testauksen lisäksi! 🙂 Kiitos!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Voisihan se olla kiva kokeilla arvosteluvideon tekoa. Olisihan se puhelinkin myös plussaa 😃
Testaisisin Samsung Galaxy Note 8:a kotona ja ulkona kavereiden kanssa. Erilaisissa aktiviteeteissa kameran kanssa, pelien ja myös nopeuden kannalta. Olisi oiva mahdollisuus saada isälle uusi puhelin, koska vanha ei pelitä kauhean hyvin enää.
Olin tilannut Note7 ja ajattelin siitä olevan hyötyä työkäytössä mutta en lopulta koskaan saanut mahdollisuutta tähän. Olen odottanut ja skipannut S8/8+ ja nyt olisikin hieno tilaisuus testata millä tavoin S kynästä ja sen toiminnoista olisi käytännön hyötyjä työympäristössä. Mielenkiinnolla testaisin olisiko toiminnoista hyötyä myös digimarkkinoinnin ja somen parissa. (helppous, nopeus, toiminnot)
Uskon että vaikka en testaajaksi pääsekkään, tulen puhelimen silti hankkimaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Testataan, testataan, testataan.
Raportoidaan monen moisia ominaisuus- ja omituisuusjuttuja.
Edellinen puhelin oli Samsung eli logiikka tuttu, olisin kiinnostunut testaamaan ihan arkikäytössä, kuvaan paljon sisällä ja luonnossa.
Haluaisin testata note8 puhelinta samsung galaxy s6 minin jälkeen. Olen todella huono tekemään merkintöjä paperisille kalentereille, joten puhelin olisi todella hyödyllinen. Lisäksi tykkään ottaa kauniita luontokuvia puhelimella. Teen puhelimella lähes kaiken. Maksan laskut, sometan, merkkaan tärkeimmät asiat kalenteriin ja otan kuvia. Oma puhelin meni juuri rikki ja olenkin puhelinta vailla. Tässä olisi tosi hyvä tilaisuus kokeilla uutta puhelinta! 🙂
Olen ollut pitkään Sony Xperian käyttäjä. Testasin, miten Samsungilla menee.
Note sen pitäis olla!!!!
Erittäin tyytyväinen Noten käyttäjä!!!!
Vielä ei Samsungin puhelinta ole ollut, mutta mielelläni laittaisin testiin 🙂
Pitänee heti tunnustaa, että en ole mikään "tekniikan ihmelapsi", vaan aivan tavallinen puhelimen käyttäjä, joten en tiedä kovin paljoa puhelimien hienouksista. Kuvaaminen on kuitenkin lähellä sydäntäni, puhelimen lisäksi kuvaan myös järjestelmäkameralla, nyt älypuhelimien tultua markkinoille sen käyttö tosin on jäänyt vähemmälle. Muuten käytän puhelinta tavallisten arki-asioiden hoitoon esim. puhelut, netissä surffailu, verkko-ostokset, lehtien luku, pankkiasiat, mobiilimaksaminen, sähköposti y.m. Kokemusta on kertynyt Nokia 720/930, Microsoft 950 ja nyt viimeksi Samsung Galaxy s7 Edge puhelimista. Instagramissa olen julkaissut old_august nimimerkillä noin 770 kuvaa, jotka olen kuvannut edellä mainitsemillani laitteilla. Itse olen pannut merkille, että kuvien laatu on parantunut aina vaihtaessani puhelinta. Tosin on todettava, että kolmessa viimeisimmässä laitteessa on mielestäni ollut tosi hyvä kamera. Jos valitsette minut testaamaan uutta Samsung Galaxy Note 8 puhelinta, haluaisin perehtyä siihen tavallisen puhelimen käyttäjän näkökulmasta ja pyrkiä välittämään näkemyksiäni muille kiinnostuneille. Ajanpuutekaan ei ole ongelmana, koska olen jo jäänyt eläkkeelle offsetpainajan ammatista. Maisema- ja luontokuvaus on yksi kiinnostukseni kohde, samoin kuin matkat. Teen lokakuun alussa matkan Sardiniaan, joten siellä tulee varmasti kuvattua paljon. Tyytyväisenä Samsung Galaxy s7 Edge käyttäjäna toivotan hyvää ja "kuvauksellista" alkavaa syksyä kaikille Elisa Palstan lukijoille ja ylläpidolle!
Terveisin old_august
Ominaisuuksiltaan mielenkiintoinen ja varmasti testaamisen arvoinen laite. Pureudun aina uuteen asiaan suurella mielenkiinnolla ja käytän aikaa paljon perehtymällä pieninpiinkin yksityiskohtiin. Haluaisin testata uutta Notea koska uskon että sen monipuoliset ominaisuudet ja viimeisen päälle rautapuoli antaisivat minulle paljon kerrottavaa ja jaettavaa.
Terve!
Itselläni puhelin tulisi ihan hyvään tarpeeseen, koska nykyinen puhelin on alkanut jo hieman takkuilemaan ja uuden tarpeessa tietysti koitan päästä tähän mukaan ja saada Note8 testiin.
Olen suuri puhelimen käyttäjä joten tulisi hyvälle koetukselle kamera, laitteen tehot ja tuo kaunis näyttö. Uskoakseni osaisin tehdä videoitakin puhelimesta. Esittely videoita on katsottu ennenkin 🙂
Kiireinen yrittäjä kokeilisi mielellään olisiko puhelimesta niin paljon apua päivän hommiin, että voisi hoitaa kentällä sähköpostit ym. eikä illalla koneen ääressä. Kerrankin näyttää siltä tämän mallin kohdalla, että se voisi jopa onnistua!?
Käyttäjätaso 1
Haluaa kanssa testing, testing, testing....
Käyttäjätaso 2
Note seiska jäi saamatta joten tätä hetkeä on odoteltu.
Minulla laite tulisi käyttöön täällä Thaimaan auringossa.
Laite saisi kyytiä ja testiä niin merillä, kartingissa kuin Airsoft sodan melskeessä, mutta yhtälailla työn tuoksinnassa sekä ympäri kaunista maata ja sen värejä kuvatessa (video/still)
Lähin kiinnostus itse kameran videokuvaus sekä s-pen käyttö monenlaisissa vaativissa tilanteissa.
Myös iris-skannerin toiminta erilaisissa tilanteissa kiinnostaa.
Ja täällä kun ollaan töitä tekemässä niin aikaa on, eli testi olisi myös niin sanottu päiväkirja.

Ennen tänne lähtöä ostin Elisalta Samsung S7 Edgen, mutta sen kohtalo päättyi täällä bussin ajaessa punaisia päin päälleni. Sillä oli tarkotus ihan YouTube materiaaliakin kuvata.
No sitähän voisi pitää kirjaa heitoista, kun heittelee frisbee golffia. Uusi laji jonka aloitin vasta tänä kesänä. Tietysti tuplakameralla voisi tallentaa videolle heittotekniikkaa, arvioida sitä isolta ruudulta. Siinä parantuu pelitaidot ja tilastojen pito onnistuu helposti.

Tietysti 2 lapsen perheen arjessa tapahtuu vaikka ja mitä ja noten uusilla kameroilla kaiken saa talteen ja huippulaadulla!

Medialaitteena varmaan aivan mahtava tuo uusi näyttö, sillä katsotaan reissun päällä sarjat ja elokuvat!

Kyllä löytyy ominaisuuksia yhteydenpitoon ja kaikkeen mitä tämän päivän huippuluurissa pitää ollakkin.

Ennakkotilaus sisässä 😎
Puhelinta testaisin opiskeluvälineenä, etenkin kynällä muistiinpanojen ja muokkausten tekemistä. Videota ja kameraa tulisi varmasti myös testailtua, kun tallentelee vuoden ikäisen pojan taaperon edesottamuksia 😃