Osallistu kisaan ja voita Samsung Galaxy Note8 testikäyttöönNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

136 kommenttia

Haluaisin Note 8:n testikäyttöön mm. näiden ominaisuuksien ja asioiden testaamiseksi:

1. Kirjoneulemallien suunnittelu käyttäen S Pen kynää ja piirtosovellusta.
2. Kuinka kauan akku kestää jokapäiväisessä aktiivisessa käytössä?
3. Telakan testaaminen yhdistettynä näyttöön ja hiireen.
Mitä kaikkea Note 8 ja telakka pystyvät yhdessä tekemään? Entä toimiiko se hyvin?
4. Onko näytön tarkkuus ja laatu kuinka hyvä esim. videoiden ja elokuvien katsomisessa?
5. Miksi juuri tämä puhelin olisi samsungin lippulaiva?
6. Kun näytön jakaa, miten ohjelmat ja sovellukset pyörivät silloin?
7. Millainen on uuden kaksoiskameran laatu, toimivuus ja objektiivinen toimintakyky?
8. Kuinka paljon puhelin todellisuudessa pystyy tallentamaan tietoa, jotta samalla toimisi hyvin?

Testaisin myös puhelimen kestävyyden märissä olosuhteissa, onko helppoa ja toimivaa kirjoittaa näyttöä avaamatta muistiinpanoja sekä puhelimen nopeuden sitä käyttäessä. Olisi myös hurjan paljon apua maksaa mm. laskuja tällä meidän "välillä toimivan" tietokoneen sijasta Note 8:lla.

Entinen Note 4 puhelimeni oli erinomainen, kunnes päätti hajota. Nyt voisi ottaa Note 8:n testaamiseen ja samalla hieman verratta ja muistella onko Note 8 entisen Note 4 puhelimen voittaja. 🙂
Pistäisin puhelimen oikein kovaan teho testiin. Paljon appeja paljon erilaista tehtävää niillä. Kompassit kaukosäätenä käyttö ja ihan pelaaminen. Myös valokuvaus mm. Vaativat kuvaukset esim.. lisäksi käyttö eri ympäristöissä. Esim keskellä autoremonttia. Kämppäkin remontissa juuri niin siinäkin voi testata. Kuinka toimii likaisilla käsillä tai tietysti vähän pyyhityillä. Sitten kylmän kuuman kestävyys esim saunassa netin selaus tai soittaminen. Liikun ulkona retkeilen joten nyt sylsyn tullessa viileyden kestävyys tulee kokeeseen . Keksin kaikkea mahdollista todellista tehokäyttöö. En nyt kuitenkaan rupee katuun paiskoo tai seinään.. aiemmin minulla oli sansung Galaxyn s 4 active joka 5 pitkää vuotta kesti matkassani. Saaden vain näytönlasin halki. Tai reikä siin näytössä nyttemmin on.. Vieläkin se toimii ja on varapuhelin vieläkin vaikka sen kanssa menny ja meinannu paljo.. vasta viimevuonna vaihfoin uuempaan. Ei ollu kuitenkaan varaa samsung sillo niin päädyin huolesi heitä malliin. Mutta joo. Perusteellisen käyttötestin tekisin.
Hei!
Olen todellakin odottanut note 8:n julkistamista kuin kuuta nousevaa. Nyt ois todella hyvä tilaisuus päästä testaamaan tätä puhelinta. Olen ollut pitkään jo note fani, mutta monet kysymykset askarruttavat joten haluaisin saada niistä selvää.
Olen opiskelija joten puhelin tulisi testattua monipuolisesti ja varmasti hyvin. Meillä nuorisolla puhelin on koko ajan käytössä eli varmaan olisi jotain sanottavaa puhelimesta tänne palstalle!
Haluaisin tietää voisinko puhelin selkeyttää muistiinpanojen tekemistä. Rakastan myös piirtämistä mutta kynää ja paperia ei aina ole mukaan mutta puhelin on joten olisi kiva päästä piirtämään puhelimen näytölle. Valokuvaan myös paljon joten kamera ei varmasti jäisi käyttämättä ja se tulisi tutkittua läpikotaisin läpi. Paljon leffoja tulee katsottua puhelimella joten kiinnostaa näytön sopivuus tähän.
Opiskelijana osaan varmana kirjoittaa hyviä arvosteluja ja videot YouTubeen voisi olla mieluinen kokemus.
Hyvää syksyä kaikille palstan käyttäjille 🍁
-Pyry
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Vertaisin netin käytön sujuvuutta PC:seen. (Vanhoilla älypuhelimilla saman asian löytäminen netistä on ollut mielestäni 10-100 kertaa hitaampaa). Lisäksi vertaisin kameraa vanhaan järkkäriin, testaisin akkukestoa ja ottaisin testivideoita mm. kissastani ja laskeutuvista lentokoneista.
Pitänee heti tunnustaa, että en ole mikään "tekniikan ihmelapsi", vaan aivan tavallinen puhelimen käyttäjä, joten en tiedä kovin paljoa puhelimien hienouksista. Kuvaaminen on kuitenkin lähellä sydäntäni, puhelimen lisäksi kuvaan myös järjestelmäkameralla, nyt älypuhelimien tultua markkinoille sen käyttö tosin on jäänyt vähemmälle. Muuten käytän puhelinta tavallisten arki-asioiden hoitoon esim. puhelut, netissä surffailu, verkko-ostokset, lehtien luku, pankkiasiat, mobiilimaksaminen, sähköposti y.m. Eikä pidä unohtaa myöskään videokuvausta sekä Netflix-elokuvien katselua, jotka ainakin nykyisellä laitteellani ovat toimineet sujuvasti. Kokemusta on kertynyt Nokia 720/930, Microsoft 950 ja nyt viimeksi Samsung Galaxy s7 Edge puhelimista. Instagramissa olen julkaissut old_august nimimerkillä noin 770 kuvaa, jotka olen kuvannut edellä mainitsemillani laitteilla. Itse olen pannut merkille, että kuvien laatu on parantunut aina vaihtaessani puhelinta. Tosin on todettava, että kolmessa viimeisimmässä laitteessa on mielestäni ollut tosi hyvä kamera. Jos valitsette minut testaamaan uutta Samsung Galaxy Note 8 puhelinta, haluaisin perehtyä siihen tavallisen puhelimen käyttäjän näkökulmasta ja pyrkiä välittämään näkemyksiäni muille kiinnostuneille. Ajanpuutekaan ei ole ongelmana, koska olen jo jäänyt eläkkeelle offsetpainajan ammatista. Maisema- ja luontokuvaus on yksi kiinnostukseni kohde, samoin kuin matkat. Teen lokakuun alussa matkan Sardiniaan, joten siellä tulee varmasti kuvattua paljon. Tyytyväisenä Samsung Galaxy s7 Edge käyttäjäna toivotan hyvää ja "kuvauksellista" alkavaa syksyä kaikille Elisa Palstan lukijoille ja ylläpidolle!
Terveisin old_august
Pitänee heti tunnustaa, että en ole mikään "tekniikan ihmelapsi", vaan aivan tavallinen puhelimen käyttäjä, joten en tiedä kaikkea puhelimien hienouksista. Kuvaaminen on kuitenkin lähellä sydäntäni, puhelimen lisäksi kuvaan myös järjestelmäkameralla, nyt älypuhelimien tultua markkinoille sen käyttö tosin on jäänyt vähemmälle. Muuten käytän puhelinta tavallisten arki-asioiden hoitoon esim. puhelut, netissä surffailu, verkko-ostokset, lehtien luku, pankkiasiat, mobiilimaksaminen, sähköposti y.m. Eikä pidä unohtaa myöskään videokuvausta sekä Netflix-elokuvien katselua, jotka ainakin nykyisellä laitteellani ovat toimineet sujuvasti. Kokemusta on kertynyt Nokia 720/930, Microsoft 950 ja nyt viimeksi Samsung Galaxy s7 Edge puhelimista. Instagramissa olen julkaissut old_august nimimerkillä noin 770 kuvaa, jotka olen kuvannut edellä mainitsemillani laitteilla. Itse olen pannut merkille, että kuvien laatu on parantunut aina vaihtaessani puhelinta. On todettava, että kolmessa viimeisimmässä laitteessani on mielestäni ollut tosi hyvä kamera. Jos valitsette minut testaamaan uutta Samsung Galaxy Note 8 puhelinta, haluaisin perehtyä siihen tavallisen puhelimen käyttäjän näkökulmasta ja pyrkiä välittämään näkemyksiäni muille kiinnostuneille. Ajanpuutekaan ei ole ongelmana, koska olen jo jäänyt eläkkeelle offsetpainajan ammatista. Maisema- ja luontokuvaus on yksi kiinnostukseni kohde, samoin kuin matkat. Teen lokakuun alussa matkan Sardiniaan, joten siellä tulee varmasti kuvattua paljon. Tyytyväisenä Samsung Galaxy s7 Edge käyttäjäna toivotan hyvää ja "kuvauksellista" alkavaa syksyä kaikille Elisa Palstan lukijoille ja ylläpidolle!
Terveisin old_august
Tarkoitukseni oli muokata 10 päivää sitten julkaisemaani kommenttia, mutta lopputulos on se, että olen kaksi kertaa kommentoinut sitä. Näin siinä kävi, mutta toivon, että opin tästä jotain. Olen pahoillani._old_august
Käyttäjätaso 4
Täytyy tunnustaa että ilmaista puhelintahan minäkin tässä vain kärkyn .
Vastarannan kiiskenä olen lähes kaikkia valtavirtoja ja brändejä vastaan, kuten tässä kategoriassa Samsung ja iPhone.
Kännykkä on kuitenkin kasvanut käteen kiinni syrjäyttäen lähes kokonaan pc:n, perheen ja ystävät. Tiedostan kuitenkin etten ole antanut mobiilielämälle kaikkea ja pohjakosketukseen on vielä matkaa.
Enhän minä näillä laitteilla ihmeitä puuhaa, mutta hienot puhelimet kiinnostavat.

Honorista (6) ja Sonysta (Z2) olen oikeasti pitänyt, OnePlussasta vasta haaveillut ja uusi Nokia 8 voisi olla se oikea.
Mutta Samsung Note 8?
Työkaverit pitäisivät takinkääntäjänä.:?
Käyttäjätaso 3
Haluaisin testailla ihan matti meikäläinen -periaattella miten erottuu hyvästä/pahasta OnePlus 5seen,jonka ostin Elisalta (tietty).
En ole mikään atk asiantuntija,mutta kirjoittaisin näkemykseni niin että sen ymmärtää moni,jotka ei kaikenmaailman tietotekniikan sanoista ja asioista tiedä edes.Mitä hyötyä on sellaselle kertoa valotus systeemeistä,kun asiakas tahtoo selvällä Suomen kielellä tehdyt käyttökokemukset.
Juttua tulisi minulta ja tiivistäisin asiat 🙂
Hei!

Olen omistanut Note sarjasta yhden Noten. Se oli Note 3. Olin Note 3:meen todella tyytyväinen, mutta muutama viikko sitten puhelin alkoi koko ajan sammua ja sitä oli hyvin vaikea käynnistää uudelleen. Vein puhelimen Elisan liikkeeseen ja siellä he kertoivat, että puhelimessa olisi todennäköisesti akkuvika ja muita vikoja.

Olen todella surullinen kun jouduin luopumaan rakkaasta vanhasta puhelimestani, mutta niinhän siinä joskus käy. Tällä hetkellä minulla on väliaikas puhelimena samsung galaxy S7. S7 on ihan käytännöllinen puhelin, joksenkin pieni minun käsiin eikä ollenkaan minun tyylinen.

Olisi todella upeaa päästä testaamaan Note 8. Note 8:ssa on mukavasti uusia asioita testattavaksi.

Jos onnetar suosisi minua tekisin mielihyvin muutaman videon ja muutamia tekstinpätkiä kuinka puhelin on toiminut testikäytössä. Videoiden kuvaus alkaisi melko pian puhelimen tullessa perille, mutta ensin pitää varmaan hetki ihastella, että minä joka en koskaan voita mitään sainkin suurella todennäköisyydellä Samsungin parhaan puhelimen. 😃

Mutta nytten se asia joka kilpailussa kysytään: Miten haluaisin testata uutta puhelinta?

Tässä asioita mitä esimerkiksi haluaisin testaisin Note 8 puhelimesta:

- Uusi kaksoiskamera, sen tarkkuus ja laatu. Kuinka tarkan kuvan saa jos puhelin tärähtää?
- S Pen kynän soveltuvuus mm. erilaisiin sovelluksiin.
- Toimiiko kaikki ohjelmat kun näytön jakaa?
- Onko akku kestävä? Kuinka usein täytyy ladata puhelinta erittäin aktiivisessa käytössä?
- Pitääkö tehokkaasti veden ja pölyn ulkopuolellaaan?
Kuinka hyvin puhdistuu, jos saa näyttöönsä likatahroja?
Sanotaan, että näytön gorillalasi estää naarmuuntumista, mutta mikä on todellisuus?
- Onko näyttö väreiltään, kirkkaudeltaan ja terävyydeltään minkä tasoinen?
- Onko puhelimen koko ja ulkonäkö kädessä millainen?
- Kuinka tehokas ja nopea tämä puhelin on kaikilta ominaisuuksiltaan?
- Riittääkö muisti pitämään kuinka paljon sovelluksia ja ohjelmia?
- Toimiiko soittaminen ja viestien lähettäminen kuinka hyvin?
- Suuren näytön ansiosta onko elokuvien katsominen ja muu käyttö kuinka laadukasta?
- Onko iiristunnistin ja sormenjälkitunnistin kuinka turvallinen?
- Millä tavalla puhelin ja S Pen käyttäytyy kylmemmässä ilmassa, myös pakkasessa?
- Soveltuuko puhelin pienten lasten käyttöön mm. yhdessä pelattaviin peleihin?
- Onko infinity näyttö silmille ihanteellinen? ( edge näyttö ei ole ollut minun suosikkini)

Haluaisin testata myös muistiinpanojen kirjoittamista. Jos toteaisin Note 8:n muistiinpanojen kirjoittamisen suoraan näyttöön hyväksi, säästyisin joka päiväisestä paperisten muistilappujen etsimiseltä.
Lisäksi testaisin kuinka navigaattori puhelimessa toimii? Jumittuuko välillä vai toimiiko loppuun asti täydellisesti?
Sitten vielä äänittäminen ja äänenlaatu. Tuleeko äänittämisessä kuinka herkästi mukaan taustaäänet? Entä kuinka laadukas on äänenlaatu?
Pystyykö S Pen kynällä suunnittelemaan vaatteita, käsitöitä sekä piirtämään kuvia hyvin?
Jostain olen kuullut, että samsungin televisioon voi käyttää Note 8:a kaukosäätimenä. Tätä täytyisi myös testata toimiiko se ja onko siitä apua arkeen.

Aika kaikkea tulisi Note 8:sta testattua. Saas nähdä kuinka käy. :)

Iloista syksyä tämän kilpailun järjestäjille ja muille palstalaisille!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Voittajat on nyt valittu. Palstalla kisaan osallistuneista Samsung Galaxy Note8:n voitti testattavaksi Teksturi ja Facebookin puolelta Henri K. Tulemme kuulemaan syksyn aikana Teksturin ja Henrin kokemuksia Galaxy Note8:sta Palstalla. Onnea voittajille ja kiitokset kaikille kisaan sekä täällä Palstalla että Facebookissa osallistuneille 🙂