Palsta uudistui! Lue usein kysytyt kysymykset

  • 21 maaliskuu 2016
  • 207 kommenttia
  • 11513 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

207 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Aiemmin sivustolla reklamoimani vinkeät pallot tekstin lomassa -pulma ei ole kadonnut minnekään, vaan esiintyy edelleen OS X:n uusimmalla Safari-selaimella. Saitteko pulman esiin omilla laitteillanne?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Aiemmin sivustolla reklamoimani vinkeät pallot tekstin lomassa -pulma ei ole kadonnut minnekään, vaan esiintyy edelleen OS X:n uusimmalla Safari-selaimella. Saitteko pulman esiin omilla laitteillanne?

Saatiinpa hyvinkin 🙂 Syy palluroille on selaimen asetuksissa, joita muokkaamalla ne poistuvat. Tarkemmat ohjeet täältä: https://palsta.elisa.fi/muu-keskustelu-29/outoja-pallukoita-palstan-keskustelujen-paalla-499222
Eihän tätä osaa edes käyttää näyttää niin sekavalta ?? Ei tiedä mihin kohtaan kirjoittasi edes kysymyksensä ??
Täällähän se pitää kysellä kun Elisa ei vastaa asiakkaille enää mistään suoraan, chattikin on sitä ja tätä.
Laitanpa tähän kohtaan....
1) Miksi Elisa ei laajenna kuituverkkoaan Vöyrin keskustassa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Se on totta, että tämä uusi palsta ei ole vanhan veroinen. Mutta kyllä täällä selkeät alueet on eri palveluiden käsittelyyn. Alueissa on myös kuvaukset, jotka nyt jokainen lienee ymmärtää?
Kiinteän verkon liittymät ovat tuolla alempana, osastossa "Laajakaista ja lisäpalvelut" -> "Laajakaistaliittymät"
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
En ole ollut kuin vasta viime kesästä alkaen täällä mutta hyvinhän tästä saa tolkkua. Oon vähän sitä mieltä, että jos täällä on aikaa lueskella ja kysellä apuja niin sillon on aikaa tutustua muutenkin palstaan. Mie ainaki tykkään olla täällä ja niin kauan kuin tekstit on suomen fontilla niin ei ole mithään ongelmaa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
En ole ollut kuin vasta viime kesästä alkaen täällä mutta hyvinhän tästä saa tolkkua. Oon vähän sitä mieltä, että jos täällä on aikaa lueskella ja kysellä apuja niin sillon on aikaa tutustua muutenkin palstaan. Mie ainaki tykkään olla täällä ja niin kauan kuin tekstit on suomen fontilla niin ei ole mithään ongelmaa :)

Joo kyllähän tätä lueskella voi, mutta yritäppä vaikka etsiä ratkaisua johonkin ongelmaan. Suurin osa asioista on käsitelty jo 1000 + 1 kertaa, mutta jos erehtyy palstan omaa hakua käyttämään saa todellakin varata aikaa lueskeluun ja lopuksi kysyä uudelleen koska tulokset on ihan mitä sattuu ja järjestys saattaa alkaa jostain 7-vuotta vanhoista ketjuista. Google onneksi löytää.

Tässä nyt vaikka yksi esimerkki: Tällä hetkellä Viihteen sovellukset... Alueella ylimpänä on tämä ketju:
https://palsta.elisa.fi/sovellukset-ja-verkkopalvelut-16/elisa-sport-kanavat-509404
Muistat, että moinen ketju on olemassa ja päätät sitä yrittää etsiä, kirjoitat hakuun ketjun aiheen prikulleen oikein:
https://palsta.elisa.fi/search?q=elisa+sport+kanavat
Ketju löytyy ensimmäisenä tuloksista, mutta unohdappa vaikka pelkkä monikkomuoto:
https://palsta.elisa.fi/search?q=elisa+sport+kanava
Ja ketjua ei ole koko tuloksissa lainkaan. Tuloksia onneksi on vain pari sivua, niin niihin ei välttämättä jää turhaan viettämään sitä aiemmin mainittua aikaa.

Vähän palstan suuntaan ohjattuna sama haku googlella:
https://www.google.fi/search?ei=_NpZWobfJsyY6ATHz5ngBw&q=palsta+elisa+sport+kanava
Ja oikea tulos on ensimmäisenä. Ilman adblockia voi toki jotain mainoksia tunkea väliin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Onko valmista nettisivua tms. olemasakkaan? Ei palsta varmaan ainoa ole jossa jotain parantamista löytyy. Mutta saattaapi olla monesti se aika yleinen juttu, eli ihmiset ei välttämättä edes vaivaudu hakemaan itse vastauksia vaan lyödään kysymys eholle ja jos joku ei vastaa muutaman hetken sisällä niin alkaa: "Mikä homma se tämmönen on!? Ompa p*skaa palvelua kun ei kellään kiinnosta!" 😃 Tämän on saanut huomata monellakin keskustelufoorumilla. Ja nyt ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, vaan totesin sen ettei edes Google auta mikäli ei kiinnosta ottaa selvää 🙂