Palstan pikkuvikoja

  • 29 maaliskuu 2016
  • 300 kommenttia
  • 12410 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön ylläpitotonttu
  • 1677 kommenttia
Uusi Palsta täyttää kohta viikon! Kuten pienokaisilla yleensä, on Palstassakin hieman "lastentauteja".
Listataan tänne ylös uusia ilmenneitä ihmetyksen kohteita, vikoja tai ongelmia. Ylläpito kuittaa tilanteen ja kommentoi tähän ketjuun.

Tähän mennessä ilmi tulleita asioita ovat:

Kaikki yksityisviestit näkyvät lukemattomina - Tämä on jo korjattu :)

Kun avaa yksärin, ei keskustelu mene automaattisesti uusimpaan viestiin - Selvitetään, saadaanko korjattua.

Hymiö-valikko näyttää hymiöt turhan pieninä ja vähän suttuisina viestinkirjoitusnäkymässä. - Tätä ei valitettavasti ihan helpolla saada korjattua, mutta palaute on tukevasti korvan takana.

"Hampurilaisesta" puuttuu "svenska"-alafoorumi ja piilotetut foorumit - Svenska on lisätty :)

Muutamat yksittäiset käyttäjät (esim. NA) ei pääse muokkaamaan allekirjoitustaan. - Ongelman syynä on käyttäjän nimimerkki, joka on alle 3 merkkiä pitkä. Samaa ongelmaa on käyttäjillä joiden nimimerkissä on å,ä tai ö. Toistaiseksi asiaan ei ole näkyvillä korjausta, mutta selvitämme onko tässä mahdollisuuksia. Nimimerkin vaihtaminen ratkaisee asian,

Pitkät käyttäjänimimerkit eivät mahdu Hiljattain paikalla -valikossa profiilille valittuun boksiin - Fonttikokoa on pienennetty ja pitkät käyttäjänimet mahtuvat nyt laatikoihin :)

Mobiilinäkymässä skaalausongelmia, eritoten Windowspuhelimilla. Osa ongelmista on jo korjattu - osaa vielä viilataan :)

Muu keskustelu-keskustelualueella on ketju "*****", jota ei pysty avaamaan - Tämä johtui tähtimerkeistä ketjun otsikossa. Nykyinen Palsta ei tue moista otsikkoa. Otsikko on muokattu kuvaavammaksi ja ketju toimii taas :)

Osa käyttäjistä ilmoittanut, ettei etunimi, sukunimi, asiakasnumero/puhelinnumero ja mahdollisesti myös muita tietoja on poistunut profiilitiedoista - Asia selvityksessä

Merkitse tämä keskustelualue luetuksi antaa virhesivun - Tämä on korjattu :)

Käyttäjä ei voi poistaa kirjoittamaansa kommenttia - Kommentteja voi editoida ensimmäisen tunnin ajan, mutta valitettavasti kommenttien poistaminen ei ole mahdollista.

Lisäykset 30.3.2016

Kun hakee "Uudet keskustelusi viime käyntisi jälkeen", niin sivun alareunassa eteen tulee laatikko 'Aloita keskustelu', joka johtaa oikeuksien puuttumisesta johtuvaan virheilmoitukseen 'Sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle'. - Tämä on nyt korjattu :)

Jos selaimesta poistaa keksit/selailuhistorian , niin jo luetut ketjut näkyvät lukemattomina "Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen"-listalla. Tilanne on sama , jos kirjautuu palveluun toisella laitteella. - Tämä on uuden Palstan ominaisuus, lukemattomat viestit perustuvat selainhistoriaan.

Vastaamattomat kysymykset listaa kaikki ketjut eli myös ne , joissa on vastauksia. Pitäisikö nimetä pelkästään kysymyksiksi? - Vastaamattomat kysymykset listauksessa näkyy kysymykseksi merkityt keskustelut joihin ei ole merkitty parasta vastausta. Näkyykö listauksessa myös vihreällä ikonilla merkittyjä keskusteluja, joihin siis on merkitty paras vastaus?

"Merkitse luetuksi"-linkki ja sivunavigointi-linkit myös kaikkien sivujen yläreunaan , ettei tarvitse koko ajan rullata sivuja ylös ja alas - Selvitetään olisiko tällainen muutos mahdollinen :)

Yksityisviesteistä puuttuu otsake. - Yksityisviestit on nykyisin keskusteluketjun muodossa, yksittäisellä viestillä ei siis ole otsikkoa.

Avaamalla tunnuksensa pudotusvalikon ja valitsemalla yksityisviestit näkee vain saapuneet. Lähetysmahdollisuus puuttuu. Yksityisviestejä voi lähettää kullekin käyttäjälle hänen omalta profiilisivultaan 🙂 Käyttäjähaku pyritään saamaan osaksi Palstaa, ehkä jo tänä vuonna? Tarkkoja aikatauluja ei valitettavasti ole

Viestin editointiaika on liian lyhyt eli noin tunti. Vanhassa oli pari päivää. Tämä on uuden Palstan ominaisuus. Viestiä voi muokata tunnin ajan, sen jälkeen tarkennukset laitetaan uudella kommentilla :)

Viestin tekstimuotoilu on palannut kivikaudelle eli pitää kirjoittaa HTML:ää. Tämä on tosiaan ominaisuus, joka on voimassa ainakin toistaiseksi.

HTML-koodi ei kelpaa asetuksissa esim. allekirjoitukseen. Siis näyttää tekstin koodeineen eikä osaa käyttää koodia esim. muotoiluun tai väritykseen. Tämäkin on tosiaan ominaisuus, joka on voimassa ainakin toistaiseksi.

Kun kirjaudut ulos palstalta ja tyhjennät selaimen välimuistin , niin uudelleenkirjautuessa tulee vikailmoitus "The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form." Kirjautuminen onnistuu taas kun sulkee ensin selaimen ja yrittää uudelleen. Mikään "refresh" ei auta. Virheilmoitus on nyt korjattu. Mikäli törmäät tähän virheeseen ja sivun uudelleen lataaminen tai selaimen uudelleen käynnistäminen eivät auta, niin ilmoitathan asiasta Palstatiimille, jotta voimme tutkia, missä kiikastaa.

Kun lukee esim. tämän ketjun viestit ja klikkaa selaimesta edellinen sivu, niin pääsääntöisesti juuri luettu ketju näkyy lihavoituna eli lukemattomana. Vasta F5 tai päivitäklikkaus korjaa tilanteen. Selvitellään, epäilen että kyseessä on ominaisuus :)

Perusteksti liian pientä! Viestin otsikko jumalattoman isoa. Eli perusteksti hieman isommaksi, otsikot pienemmiksi. ja Hampurilaisvalikko on aivan tolkuttoman väljä. Ihan liian paljon tyhjää tilaa. Esim. Elisa Viihde osiot löytääkseen pitää pyörittää hiiren rullaa ihan kunnolla. Tämä on nyt valittu tyyli tällä erää, katsotaan tehdäänkö tähän vielä myöhemmin jotain fiksauksia :)

Palstalle ei pääse suoraan, vaan pitää aina ja aina kirjautua. Tuskastuttavaa! Palstaa voi toki lukea ilman kirjautumista, ihan kaikkeen ei siis tarvi kirjautumista 🙂 Klikkaamalla "Muista kirjautumiseni" säilyy sisäänkirjautumistiedot selaimessa :)

Mitä on meneillään ja Hiljattain paikalla -tieto-osiot täysin turhia, samoin osa muista, sen sijaan tarpeellisia vanhoja juttuja puuttuu. On kirjaltu aiemmissa viesteissä nuo. Tämä oli uudenlainen juttu, jota halusimme kokeilla - ainakin tämä tuo hieman vaihtelua vanhaan :)

Kuvien lisäämisessä ongelmia, ei hyväksy kaikkia kuvia. Tällä hetkellä kuvia voi lisätä omalta koneelta. Netistä lisääminen ei valitettavasti vielä onnistu.

'Uusimmat' ja 'suosituimmat' keskustelut on listattu ihan hölmösti, kun otsikon alla ilmoitettu ainoastaan ketjun aloitusaika. Esimerkiksi tällä hetkellä 'Uusimmat' kolme ketjua on päivätty "3 vuotta sitten", "9 päivää sitten" ja "1 tunti sitten". Järkevämpää olisi merkata siihen ketjun viimeisimmän viestin aikaleimaa. Tuollaisenaan tuo antaa aika hiljaisen vaikutelman koko Palstasta, jos kolmanneksi uusin viesti on kirjoitettu kolme vuotta sitten. Tähän on tulossa muutosta :)

Myös etusivulla ilmoitettu 'Suosituimmat' voisi indeksoida jotenkin muuten, kuin vain puhtaasti kirjoitettujen viestien määrän mukaan. Nyt ollut suosituimpina keskusteluina ketjuja joissa tolkuton määrä kyllä viestejä, mutta mitään sinne ei ole kirjoitettu viimeiseen vuoteen. Ja tämäkin tullee muuttumaan :)

Iso vika on se, ettei Elisa enää pidä yllä keskustelupalstaa. Tällainen kysymys - vastaus -palsta helpottaa asiakaspalvelun työtä, mutta ei tällaisenaan enää meitä osa-aikanörttejä, jotka huvinkin vuoksi täällä kirjoittelevat, ja saattoivat jopa kirjoittaa ketjuun, jossa ratkaisukin jo on löytynyt, palvele millään tapaa. Tässä uudistuksessa tavoiteltiin keskustelupalstan lisäksi myös apua asiakaspalvelulle, ehkä tästä ajan kanssa saataisiin molempia hyvin palveleva muoto? :)

Hampurilaisvalikosta "Viimeisimmät viestit" -listaus näyttää joidenkin aiheiden kohdalla lukemattomien viestien määräksi saman kuin kirjoitettujen viestien. Tämä siitäkin huolimatta, että on itse kirjoittanut tuohon aiheeseen vastauksia ja kaikki vieläpä samalla laitteella. Selvitellään, erikoinen juttu!

Jos klikkaan nimimerkkiäni, avautuu valikko.. Mielestäni ensimmäisillä käyttökerroilla nimimerkin klikkaaminen avautuneesta valikosta ohjasi suoraan "Asetukset" -sivulle. Nyt ei tapahdu enää mitään, vaikka nimimerkissä (kursorista päätellen) olisi edelleen linkki olemassa. Se ei vaan taida enää ohjautua mihinkään. Nyt kun mainitsit, huomasin itsekin saman. Ja mielestäni se aiemmin toimi kuvailemallasi tavalla. Selvitellään!

Lisäyksiä 31.3.2016

Windows Phonella (IE -selaimena) ei voi muokata kirjoitustaan. Vika raportoitu eteenpäin.

Kaikkein oleellisin korjausta kaipaava asia on kuitenkin se, että nykyisellään näkyvyys viesteihin on kovin heikohko eli se pitää mielestäni korjata. Uudella Palstalla uusia viestejä voi katsella "sämpylän / hampurilaisen" kautta esimerkiksi katsomalla "Viestit viimeisimmän kirjautumisesi jälkeen" tai "Viimeisimmät".

Lisäyksiä 1.4.2016

Viimeisimmät keskustelut -listassa linkki "kirjoitettu x tuntia sitten" vie ketjun alkuun. Vika raportoitu eteenpäin!

Androideissa palsta.elisa.fi herjaa suojauksista - Vika korjauksessa

Onko niin, ettei Palstalla voi enää moderaattorit mainita käyttäjää nimellä niin, että ko. käyttäjä saisi tästä myös ilmoituksen? Näin on tosiaan. Katsotaan saadaanko tähän muutosta jossain vaiheessa :)

Listaa muokattu ja lisäilty joitain puuttuvia 2.5.2016

Viimeksi aktiiviset keskustelut- ja Aktiiviset viime käyntisi jälkeen- sivulla lukemattomien viestien määrä ei täsmää todelliseen lukuun. Tämä korjattu nyt :)

Ilmoitukset yksityisviesteistä puuttuivat "omasta valikosta" Tämä nyt korjattu 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

300 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Lisätkääpä selvitettävien ja korjattavien listalle myös nämä:

1. Jos selaimesta poistaa keksit/selailuhistorian , niin jo luetut ketjut näkyvät lukemattomina "Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen"-listalla. Tilanne on sama , jos kirjautuu palveluun toisella laitteella.

2. Vastaamattomat kysymykset listaa kaikki ketjut eli myös ne , joissa on vastauksia. Pitäisikö nimetä pelkästään kysymyksiksi?

3, "Merkitse luetuksi"-linkki ja sivunavigointi-linkit myös kaikkien sivujen yläreunaan , ettei tarvitse koko ajan rullata sivuja ylös ja alas

4. Yksityisviesteistä puuttuu otsake.

5. Avaamalla tunnuksensa pudotusvalikon ja valitsemalla yksityisviestit näkee vain saapuneet. Lähetysmahdollisuus puuttuu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kun hakee "Uudet keskustelusi viime käyntisi jälkeen", niin sivun alareunassa eteen tulee laatikko 'Aloita keskustelu', joka johtaa oikeuksien puuttumisesta johtuvaan virheilmoitukseen 'Sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle'.
Käyttäjätaso 7
Jaahas edellisen viestini editointiaika meni umpeen. No lisäilläänpä asioita sitten tänne:

1. Viestin editointiaika on liian lyhyt eli noin tunti. Vanhassa oli pari päivää.

2. Viestin tekstimuotoilu on palannut kivikaudelle eli pitää kirjoittaa HTML:ää.

3. HTML-koodi ei kelpaa asetuksissa esim. allekirjoitukseen. Siis näyttää tekstin koodeineen eikä osaa käyttää koodia esim. muotoiluun tai väritykseen.

4. Kun kirjaudut ulos palstalta ja tyhjennät selaimen välimuistin , niin uudelleenkirjautuessa tulee vikailmoitus "The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form." Kirjautuminen onnistuu taas kun sulkee ensin selaimen ja yrittää uudelleen. Mikään "refresh" ei auta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kun lukee esim. tämän ketjun viestit ja klikkaa selaimesta edellinen sivu, niin pääsääntöisesti juuri luettu ketju näkyy lihavoituna eli lukemattomana. Vasta F5 tai päivitäklikkaus korjaa tilanteen.
Käyttis W7
Selain Chrome
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Perusteksti liian pientä!
Viestin otsikko jumalattoman isoa. Eli perusteksti hieman isommaksi, otsikot pienemmiksi.

Palstalle ei pääse suoraan, vaan pitää aina ja aina kirjautua. Tuskastuttavaa!

Mitä on meneillään ja Hiljattain paikalla -tieto-osiot täysin turhia, samoin osa muista, sen sijaan tarpeellisia vanhoja juttuja puuttuu. On kirjaltu aiemmissa viesteissä nuo.

Kuvien lisäämisessä ongelmia, ei hyväksy kaikkia kuvia.

Allekirjoitus ei toimi kunnolla (hymiöt ja rivinvaihdot ja monet muut)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
- 'Uusimmat' ja 'suosituimmat' keskustelut on listattu ihan hölmösti, kun otsikon alla ilmoitettu ainoastaan ketjun aloitusaika. Esimerkiksi tällä hetkellä 'Uusimmat' kolme ketjua on päivätty "3 vuotta sitten", "9 päivää sitten" ja "1 tunti sitten". Järkevämpää olisi merkata siihen ketjun viimeisimmän viestin aikaleimaa. Tuollaisenaan tuo antaa aika hiljaisen vaikutelman koko Palstasta, jos kolmanneksi uusin viesti on kirjoitettu kolme vuotta sitten.

Myös etusivulla ilmoitettu 'Suosituimmat' voisi indeksoida jotenkin muuten, kuin vain puhtaasti kirjoitettujen viestien määrän mukaan. Nyt ollut suosituimpina keskusteluina ketjuja joissa tolkuton määrä kyllä viestejä, mutta mitään sinne ei ole kirjoitettu viimeiseen vuoteen.

-Iso vika on se, ettei Elisa enää pidä yllä keskustelupalstaa. Tällainen kysymys - vastaus -palsta helpottaa asiakaspalvelun työtä, mutta ei tällaisenaan enää meitä osa-aikanörttejä, jotka huvinkin vuoksi täällä kirjoittelevat, ja saattoivat jopa kirjoittaa ketjuun, jossa ratkaisukin jo on löytynyt, palvele millään tapaa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hampurilaisvalikko on aivan tolkuttoman väljä. Ihan liian paljon tyhjää tilaa. Esim. Elisa Viihde osiot löytääkseen pitää pyörittää hiiren rullaa ihan kunnolla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Hampurilaisvalikosta "Viimeisimmät viestit" -listaus näyttää joidenkin aiheiden kohdalla lukemattomien viestien määräksi saman kuin kirjoitettujen viestien. Tämä siitäkin huolimatta, että on itse kirjoittanut tuohon aiheeseen vastauksia ja kaikki vieläpä samalla laitteella.

Esimerkiksi aihe: Android 4.4.4 ei päästä kirjautuun Play-kauppaan on tällainen.Sen sijaan osassa keskusteluja uusien viestien määrä näkyy täysin oikein. Eli jos viimeisimmän lukukerran jälkeen on tullut kaksi uutta kirjoitusta, Palsta näyttää sen oikein. Jotkut aiheet ovat taas sellaisia, että Palsta näyttää uusien viestien määräksi kirjoitettujen viestien määrän, vaikka aihetta olisi luettu välissä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Jos klikkaan nimimerkkiäni, avautuu valikko.. Mielestäni ensimmäisillä käyttökerroilla nimimerkin klikkaaminen avautuneesta valikosta ohjasi suoraan "Asetukset" -sivulle. Nyt ei tapahdu enää mitään, vaikka nimimerkissä (kursorista päätellen) olisi edelleen linkki olemassa. Se ei vaan taida enää ohjautua mihinkään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En tiedä joko tästä oli juttua, mutta laitan kuitenki tänne.
Kun valitsee Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen ja sielltä sivun alhaalta klikkaa: Merkitse tämä keskustelualue luetuksi,
niin joutuukin sivulle jossa ilmoitetaan: Jotakin on mennyt vikaan,
siis en saa kaikkia merkittyä luetuiksi, vaan lukemattomat jää edelleen sinne ja minähän en lue kuin ne jotka sillä hetkellä kiinnostaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Olen nostanut keskustelussa esiin nousseita juttuja tuonne alkuperäiseen postaukseen. Jatkan kommentointia tänään 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
En tiedä joko tästä oli juttua, mutta laitan kuitenki tänne.
Kun valitsee Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen ja sielltä sivun alhaalta klikkaa: Merkitse tämä keskustelualue luetuksi,
niin joutuukin sivulle jossa ilmoitetaan: Jotakin on mennyt vikaan,
siis en saa kaikkia merkittyä luetuiksi, vaan lukemattomat jää edelleen sinne ja minähän en lue kuin ne jotka sillä hetkellä kiinnostaa.


Tämä on selvityksessä 🙂
Käyttäjätaso 7
Lisäykset 30.3.2016

1. Jos selaimesta poistaa keksit/selailuhistorian , niin jo luetut ketjut näkyvät lukemattomina "Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen"-listalla. Tilanne on sama , jos kirjautuu palveluun toisella laitteella. - Tämä on uuden Palstan ominaisuus, lukemattomat viestit perustuvat selainhistoriaan.

2. Avaamalla tunnuksensa pudotusvalikon ja valitsemalla yksityisviestit näkee vain saapuneet. Lähetysmahdollisuus puuttuu. Yksityisviestejä voi lähettää kullekin käyttäjälle hänen omalta profiilisivultaan :)


1. Tämä on typerä ominaisuus , sillä useimmat käyttävät palstaa eri laitteilla , jolloin viestit näkyvät eri laitteilla eri tavalla ja minulla ainakin selain on konffattu poistamaan selailuhistoria automaattisesti suljettaessa. Ei hyvä.

2. Mitenkä löydän tietyn käyttäjän profiilin , jos hän ei ole aivan hiljan kirjoittanut jotakin palstalle? Haku käyttäjänimellä ei listaa käyttäjää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mitenkä löydän tietyn käyttäjän profiilin , jos hän ei ole aivan hiljan kirjoittanut jotakin palstalle? Haku käyttäjänimellä ei listaa käyttäjää.

Tähän liittyen: Voisiko tuonne "Hiljattaen paikalla olleet käyttäjät" -listauksen yhteyteen laittaa pysyvän linkin Palstatiimin yhteisprofiiliin, esim. "Ota yhteyttä Palstatiimiin"? Helpottaisi yksityisviestin lähettämistä suunnattomasti, etenkin niissä tilanteissa kun Palstatiimin profiili ei näy tuossa Palstalla vierailleiden käyttäjien listauksessa.
Lisätkääpä selvitettävien ja korjattavien listalle myös nämä:

1. Jos selaimesta poistaa keksit/selailuhistorian , niin jo luetut ketjut näkyvät lukemattomina "Uudet keskustelut viime käyntisi jälkeen"-listalla. Tilanne on sama , jos kirjautuu palveluun toisella laitteella.

2. Vastaamattomat kysymykset listaa kaikki ketjut eli myös ne , joissa on vastauksia. Pitäisikö nimetä pelkästään kysymyksiksi?

3, "Merkitse luetuksi"-linkki ja sivunavigointi-linkit myös kaikkien sivujen yläreunaan , ettei tarvitse koko ajan rullata sivuja ylös ja alas

4. Yksityisviesteistä puuttuu otsake.

5. Avaamalla tunnuksensa pudotusvalikon ja valitsemalla yksityisviestit näkee vain saapuneet. Lähetysmahdollisuus puuttuu.
Käyttäjätaso 7
Yksityisviesteistä puuttuu otsake. - Yksityisviestit on nykyisin keskusteluketjun muodossa, yksittäisellä viestillä ei siis ole otsikkoa.

No jopas nyt jotakin. Jos yksittäisillä viesteillä ei otsaketta olisikaan , niin kyllä ketjuilla pitää olla.

PS. Tilapäiskorjauksena suosittelen , että kukin kirjoittaa vahvennetun tekstin leipätekstin alkuun , niin se näkyy listauksessa vähän otsikon tapaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


2. Mitenkä löydän tietyn käyttäjän profiilin , jos hän ei ole aivan hiljan kirjoittanut jotakin palstalle? Haku käyttäjänimellä ei listaa käyttäjää.
Toisen käyttäjän löytää keskusteluista, joihin hän on osallistunut ja toisinaan oikean laidan listauksesta.

Olisiko tarpeen, että toiset käyttäjät löytyisivät myös muuta kautta? Jos, niin olisiko haun yhteydessä oleva käyttäjähaku hyvä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Mitenkä löydän tietyn käyttäjän profiilin , jos hän ei ole aivan hiljan kirjoittanut jotakin palstalle? Haku käyttäjänimellä ei listaa käyttäjää.
Tähän liittyen: Voisiko tuonne "Hiljattaen paikalla olleet käyttäjät" -listauksen yhteyteen laittaa pysyvän linkin Palstatiimin yhteisprofiiliin, esim. "Ota yhteyttä Palstatiimiin"? Helpottaisi yksityisviestin lähettämistä suunnattomasti, etenkin niissä tilanteissa kun Palstatiimin profiili ei näy tuossa Palstalla vierailleiden käyttäjien listauksessa.


Hyvä idea! Otetaan tämä korvan taakse 🙂
Käyttäjätaso 7


2. Mitenkä löydän tietyn käyttäjän profiilin , jos hän ei ole aivan hiljan kirjoittanut jotakin palstalle? Haku käyttäjänimellä ei listaa käyttäjää.
Toisen käyttäjän löytää keskusteluista, joihin hän on osallistunut ja toisinaan oikean laidan listauksesta.

Olisiko tarpeen, että toiset käyttäjät löytyisivät myös muuta kautta? Jos, niin olisiko haun yhteydessä oleva käyttäjähaku hyvä?


Kyllä tuo keskusteluketjuista tai hiljattain paikalla olleista käyttäjän löytäminen on tuskaisen vaikeaa.

Käyttäjähaku olisi varmasti tarpeellinen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
] Toisen käyttäjän löytää keskusteluista, joihin hän on osallistunut ja toisinaan oikean laidan listauksesta.

Olisiko tarpeen, että toiset käyttäjät löytyisivät myös muuta kautta?


Jos etsit jotain tiettyä käyttäjää, niin on aikamoinen kahlaus lähteä lukemaan kaikkia viestejä läpi, josko sattuisi tämän kyseisen henkilön kirjoitus jostain löytymään, jota kautta pääsisi hänen profiiliinsakin ja laittamaan esim. yksityisviestiä.

Tottakai olisi tarpeen löytää kaikki käyttäjät jostain muualtakin! Tämä vain taas kertoo siitä, kuinka Palstasta ei ole haluttu tehdä uudistuksen myötä enää niinkään keskustelualuetta, vaan enemmänkin UKK-tyylinen -sivusto.
Käyttäjätaso 7
Yritin lisätä viestiini kuvan Speedtestistä , mutta ei onnistunut kuin linkkinä. Vanhalla palstalla oli mahdollista linkata kuva kuvana palstalle , mutta nyt kuvan pitää olla omalla koneella , että sen voi uploadata tänne.

Siis en löytänyt mahdollisuutta , että palsta hakee kuvan esim. Speedtestistä ja Speedtestistä ei voi downloadata kuvaa omalle koneelle. Mitkään muutkaan Speedtestin vaihtoehdot kuin linkitys ei näytä toimivan palstan kanssa.

Tämmöisiä on kyllä tarjolla:

http://www.speedtest.net/my-result/5209912339
http://www.speedtest.net/result/5209912339.png
[img]http://www.speedtest.net/result/5209912339.png[/img]

Speedtestin Embed-vaihtoehtoa palsta ei hyväksy edes linkkinä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jep, ei onnistu kuvat netistä suoraan, koneelta kylläkin:@
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kehno toteutus tuossa 'Hiljattain paikalla'-osiossa on myös, ainakin mobiilissa, tuo profiilikuva-pallukoiden avaaminen.

Puhelimella selatessa nuo pallukat ovat aina allekkain kahdessa rivissä. Jos painat yhden kerran jotain näistä pallukoista, nähdäksesi kenen käyttäjän profiilikuva se on, niin et saa sitä auennutta info-ikkunaa enää suljettua, ellet sitten paina jotain toista pallukkaa uudestaan. Ja koska nämä pallukat on asetettu kahteen riviin, en siis voi ensin katsoa kuka on 'pallukka nro 1', ja sen jälkeen heti alemman rivin ensimmäistä pallukkaa, koska 'pallukka nro 1:n' tiedot peittävät kaikki alarivin pallukat.

Pallukkaongelmani osoittautui varsin hankalaksi selitettäväksi näin kirjallisesti, mutta josko joku ymmärtäisi pointtini. Toivoisin siis, että saisin pallukkaa painamalla sen (tolkuttoman ja tarpeettoman ison) ikkunan, jossa käyttäjän nimimerkki, esiin. Ja esimerkiksi uudestaan painamalla sen saisi takaisin piiloon. Tai edes niin, että painamalla mistä tahansa tyhjää kohtaa, se ikkuna sulkeutuisi.

Huoh, pallukat ovat hankalia ihan näin niistä kirjoittaessakin..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kaikkein oleellisin korjausta kaipaava asia on kuitenkin se, että nykyisellään näkyvyys viesteihin on kovin heikohko eli se pitää mielestäni korjata.

Vanhassa yhteisössä oli "Ei vielä vastauksia" - osion jossa näkyi kivasti uudet viestit eikä tarvinnut kahlata kaikkia eri alueita läpi. Kommentoin silloin, että ko. näkymässä näkyneet vikatiedotteen olivat väärässä paikassa mutta nyt niitäkään ei sitten näe kuin erikseen menemällä tuonne häiriötiedotteet - alueelle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Windows Phonella (IE -selaimena) ei voi muokata kirjoitustaan. Oman viestin oikeasta alakulmasta pitäisi saada muokkaus -linkki auki, mutta kyseinen valikko vilahtaa ruudulla niin nopeasti, ettei ainakaan meikäläisen nakkisormet ehdi reagoimaan siihen millään tavalla.

Tietokoneella editointi onnistuu kuten pitääkin.