Palstan rakenteen uudistaminen

 • 15 lokakuu 2014
 • 12 kommenttia
 • 8985 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
 • Entinen elisalainen
 • 1635 kommenttia
Kuten varmasti uudistuneesta ilmeestämme ja tiedotteestamme huomasittekin, tuomme kaikki tuotteet ja palvelut tiiviimmin Elisa-nimen alle :) Kun kaikki muukin tuodaan entistä tiukemmin yhteen, on meidän vain järkevää jatkaa kulkua jatkossa myös yhdellä Palstalla.

Elisan ja Saunalahden Palstat tullaan siis yhdistämään syksyn 2014 aikana yhdeksi keskustelufoorumiksi osoitteen http://palsta.elisa.fi alle, ja tarvitsen apuanne keskustelualueiden määrästä ja jaosta päättämiseen 🙂 Olen pyöritellyt asiaa päässäni jo jonkin aikaa, ja valmistellut teille muutaman keskustelunavauksen eri aiheista, näitä ovat:

 • Viihteen tulevat keskustelualueet
 • Laitekeskustelu
 • Laajakaista, sähköposti, tietoturva ja Pilvilinna
 • Tupla-alueet 

Tervetuloa siis mukaan keskusteluun! Unohdinko jotain? Mitä muita keskustelualueita, tuotteita tai asioita tulisi ottaa tässä uudistuksessa huomioon? Ainakin Varmenteesta on puhuttu Ideapajan puolella, mutta herättääkö se tätä nykyä riittävästi keskustelua "seistäkseen omillaan", ja jos ei, minkä kanssa se sopisi yhteen? Kommentoi alle!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jostain syystä en näe kommentteja joita tähän tulee. Onko tarkoitus, että kommentteja ei nähdä, paitsi ylläpito?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Blogin kommenttien näkymisessä oli hetkellinen häiriö, joka saatiin nyt korjattua 🙂 Pahoittelen tapahtunutta!
Kaapeli-TV on yksi sellainen, joka tarvitsee oman aihealueensa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Saatat olla oikeassa, Antero. Nopea haku tuo aika paljon tuloksia: http://yhteiso.elisa.fi/t5/forums/searchpage/tab/message?q=kaapeli+tv&filter=labels

Itse mietin lähinnä minkätyyppisissä asioissa KTV-asiakkaat Palstaa käyttävät, ja miltä osin nämä tapaukset osuvat yhteen Elisa Viihteen asioiden kanssa.
Kaapeli-TV asiat poikkeavat sekä kaapelikortin osalta että hallinnan osalta täysin Viihtesstä, joten sekannuksia tulee liian helposti, jos ovat samassa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Siis mikä vika nykyisessä palstajaossa on? Luonnollisesti SL:n palstat integroidaan Elisan palstoihin mutta onko muu tarpeen jos kaikki on muuten hyvin (l. jos se toimii niin älä muuta sitä).

Mites tuo ideapaja jatkossa tulee toimimaan ja kuinka vastaatte ideoiden toteutuksesta? Ehdotan, että koko ideapaja lopetetaan, koska se ei täytä sille asetettuja vaatimuksia. 

Vastikään toteutettu-tilaan saatettu idea olikin aivan jotain muuta kuin idean varsinainen sisältö. Näin sumutatte käyttäjiä ja raiskaatte omaa tuotettanne jonka kiinnostus laskee kuin lehmän häntä. Siinä on turha sitten miettiä enää mitään palstajakoa kun koko palstan toiminta on kääntynyt itseään vastaan.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Elisa-yhteis%C3%B6-yhteiso-elisa-fi-Sivuston-p%C3%A4%C3%A4kuva-pilaa-palstan/idi-p/397367
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nykyisellään KTV-keskustelut näyttävät ripottautuneen niin yleiseen keskusteluun kuin Viihteenkin alueille, joten ehkä KTV:n on aika saada omansa. Varsinkin kun PPO:lta ja kumppaneilta tuli lisää käyttäjiä :)

 •  Ideapajat yhdistetään myös, niistä on keskustelua täällä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Palstan-keskustelualueiden/Tupla-alueet/ba-p/402779

  Kävin myös kommentoimassa tuota linkittämääsi ideaa suoraan, jatketaan siis sitä keskustelua tarvittaessa siellä 🙂
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Jeps. Kaapeli-TV:lle oma keskustelulaatikko.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Olisiko tuota Palstan etusivua mitenkään mahdollista tehdä "muokattavaksi" aihepiirien osalta? Äkkiseltään laskin, että niitä on 18 ja ainakin itselleni vähintään puolet niistä sellaisia, jotka eivät kiinnosta ja turhaan hankaloittavat selailua.

  Eli olisiko esim. omiin asetuksiin mahdollista lisätä valinta mitkä aihepiirit olisivat esillä, loput saisi esille etusivulla olevalla "Näytä kaikki aihepiirit" tms. painikkeella (tai sitten siellä olisi vain huomautus, jos on piilottanut joitain aihepiirejä ja ne pitää sitten muuttaa sieltä asetuksista näkyviin jos on tarvis...).

  Onko tässä muiden mielestä mitään järkeä ja pitäisikö tehdä kehitysehdotus Ideapajaan?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Ajatuksena ehdottoman hyvä, mutta valitettavasti käytännön tasolla toistaiseksi mahdoton toteuttaa Palstan alustasta johtuen 😞
  Olisi kyllä aiheellista selkeyttää näitä sivuja käyttäjäystävällisemmiksi! Sivut hyppii laidasta laitaan ja jatkuvasti kehoitetaan kirjautumaan sisään, vaikka sen on jo tehnyt! Keskustelupalstalle ei pääse esittämään kysymystään, joten esitän sen täällä.  Yksinkertaisesti, mistä saan tilattua uuden SIM-kortin? Ohjeissa kehoitetaan Oma Elisa > Liittymä > yläreunassa ASETUKSET > Tilaa uusi SIM-kortti. Mutta kun siellä yläreunassa eikä sivussa eikä missään ole palkkia asetukset!?!

  Tutustukaa Soneran sivuihin. Selkeää ja nopeaa, ilman ylimääräistä hyppyyttämistä sivulta toiselle. Helposti löytyy sim-kortin kuvake, jossa "tilaa uusi sim-kortti tästä".
  Käyttäjätaso 2
  Laitoin näkemykseni siitä, minkälainen Keskutelufoorumin rakenteen pitäisi mielestäni olla Ideapajaan, mutta ehkä sen olisi voinut tännekin laittaa:

  http://petke.info/elisa/1.html *)

  (demoesitys, vasemman valinnat toimivat). HTML-koodia, mikä on tehty ohjelmallisesti REBOL:lla. Siis koodi, mikä tehny ton koodin ja ne 24 sivua. Tollasella http://petke.info/elisa/kuvat.r ,mikäli ketään sattuu kiinnostamaan.

  *)=Vuorokautta myöhemmin: melko toimiva versio: http://petke.info/elisa/u1.html#roskatpois