Saitko Palstalta vastauksen kysymykseesi?

  • 21 huhtikuu 2016
  • 1 kommentti
  • 630 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Nyt tarvittaisiin Palsta-yhteisöltä apua tarinoiden muodossa! 🙂 Etsimme tarinoita positiivisista kokemuksista siitä, miten Palsta-yhteisö on auttanut Elisan asiakkaita löytämään vastauksen ongelmaan.

Millaiseen kysymykseen olet löytänyt vastauksen Palstalta? Löytyikö vastaus valmiina jo Palstalla käydyistä keskusteluista vai esititkö kysymyksesi itse? Entäpä antoiko vastauksen toinen palstalainen vai joku Palstatiimin jäsenistä ja löytyikö vastaus nopeasti?

Pyytäisinkin siis, että jos sinulla on tällainen tarina Palstalta, niin jätät kommenttina tähän keskusteluun mielellään lyhyen, noin muutaman lauseen mittainen kertomuksen, miten Palsta on auttanut sinua Elisan tuotteisiin tai palveluihin liittyvässä ongelmassa.

Huomioithan, että voimme käyttää keskusteluun jaettuja Palsta-kokemuksia esimerkiksi Palstan uutiskirjeissä ja kertoessamme potentiaalisille uusille palstalaisille, miksi juuri Palstalta kannattaa tulla kysymään neuvoja 🙂 Mikäli tarinaasi käytetään Elisan viestinnässä, niin oikeaa nimeäsi ei julkaista tarinan yhteydessä, vaan korkeintaan Palsta-nimimerkkisi.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Aikoinaan vanha Elisan toimittama modeemi alkoi sanoa sopimustaan irti langattoman verkon osalta. Palstan kautta sain uuden modeemin, joka ei toiminut sitäkään vähää ja se vaihdettiinkin nopeasti vielä kerran uuteen. Homma toimi Palstatiimin kanssa kuin rasvattu.

Myös vajaa vuosi sitten tapahtunut muutto ja muuttoilmoituksen/asennusosoitteen vaihdon tekeminen muutoksineen onnistui Palstatiimin kanssa vallan mainiosti.