Tämän hetken olisin halunnut ikuistaa! Osallistu kilpailuun ja voita Motorola Moto G6 Plus

  • 29 kesäkuu 2018
  • 17 kommenttia
  • 5738 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Kiinnostavatko älylaitteet sinua ja oletko sanavalmis ja kekseliäs tyyppi, joka ei ujostele tehdä myös videoita nettiin? 🙂 Etsimme kahta yhteisön jäsentä testaamaan Elisan verkkokaupassa nyt myynnissä olevaa Motorola Moto G6 Plus -puhelinta ja tekemään YouTube-videoarvostelun puhelimesta. Arvostelun voi toteuttaa esimerkiksi unboxing-henkisenä videona.

Kerro meille muutamalla lauseella tai lyhyellä YouTube-videolla tilanteesta, jonka toivoisit että olisit ikuistanut kuvana tai videona muistoksi itsellesi. Valitsemme kaikkien osallistujien joukosta 2 onnekasta voittajaa, jotka saavat Motorola Moto G6 Plus -puhelimen ja JBL GO+ kannettavan Bluetooth®-kaiuttimen omaksi. JBL GO+ kulkee näppärästi mukanasi ja tarjoaa jopa 5 tuntia soittoaikaa.

Tutustu tarkemmin Motorola Moto G6 Plus -puhelimen spekseihin Elisan verkkokaupassa.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kerro meille sellaisesta hetkestä, jonka olisit halunnut ikuistaa kommentoimalla tätä kisajulkaisua viimeistään tiistaina 10. heinäkuuta.
  • Perustelut voit kirjoittaa suoraan kommenttina tai kuvata YouTube-videona ja linkittää videon kommenttiisi.

Yhteisön ylläpitotiimi valitsee voittajat, joiden nimet julkaisemme tässä julkaisussa keskiviikkona 11. heinäkuuta. 😎

Kilpailun säännöt:Kaikkien 29.6.2018 - 10.7.2018 OmaYhteisön keskustelussa (https://yhteiso.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-71/) kilpailuun osallistuneiden keskuudesta valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Motorola Moto G6 Plus -puhelimen ja JBL GO+ kannettavan Bluetooth®-kaiuttimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat tekemään vähintään 3 minuutin YouTube-videona arvostelun puhelimesta. Arvosteluiden julkaisun yksityiskohdat sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Mikäli voittaja ei toimita arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Motorola Moto G6 Plus -puhelimen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat arvotaan 11.7.2018 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 31.7.2018, valitaan tilalle uusi voittaja 1.8.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

17 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jep, jep. ;)

Uusi Moto syyhyttää, sillä kokemuksia jo Moto G4:sta ja Moto G5 Plussasta parinkin kappaleen edestä.
Toki muitakin luureja ollut v:sta 1990-91, kun ensimmäinen inhimillisen kokoinen nmt-luuri oli saatavilla. No joo, silloin ei ollut kännyköissä kameroita ei mobiilinettiä, eikä sitä sun tätä, mutta puhelut onnistuivat, jos sattui olemaan tukiasemia lähellä, likikään joka paikassa ei ollut.

Videoitakin taidetaan vääntää monen moisia.
Nykyisen puhelimen kamera on rikki. Sen takia monta hauskaa koirien sekoilu tilannetta jäänyt kuvaamatta. Toinen koiristani oli ylittämässä pienen puron ylittävää siltaa kun vedessä ollut kala hyppäsi ilmaan ja säikäytti koiran sen verran pahasti että menetti tasapainon ja tippui veteen.
Joka kerran kun taivaalla on näkynyt superkuu, olen ajatellut että tuostahan saisi komean kuvan. Yhtä monta kertaa olen joutunut pettymään kun kännyn ruudulla näkyy pikkuruinen piste 😃
Käyttäjätaso 3
Olisin halunnut ikuistaa hetken, kun vaimon ja naapurin kanssa kasattiin grillikodan kattoa ja viimeistä kuudetta kolmio osaa paikalleen laittaessa kaikki levähti ja ikäänkuin sateenvarjo väärinpäin efekti tuli ja se ilme mikä mulla oli, ennenkuin sain koottua itseni ja uusi yritys.
=D

En ole YouTube videoita ennen tehnyt, mutta kokemuksia on ennestään monista eri android puhelimista, viimeaikoina honor 8, huawei mate 10 lite ja huawei mate 10pro ja monilapsisessa perheessä olisi tarve tälle luurille, joten lupaan tehdä videoarvostelun ja astua YouTuben maailmaan jos, jos valinta kohdalle osuu.
Erityisesti puhelimen perus käyttö, eri appien toimiminen tässä puhelimessa käytännössä, mahdolliset lagaamiset ja uudelleen käynnistämisen tarve yms asiat saa huomiota, myös kameran laadukkuus, tulee paljon otettua kuvia ja videoita ja kuvien tarkkuus automaatti asetuksella yms tärkeää. Myös kasvontunnistus ominaisuutta testailisin
Testijakson jälkeen puhelin tulisi koululaiselle käyttöön, specsien mukaan vaikuttaisi oikein kelvolliselta nuorisolle, muistia ja tehoa on tarpeeksi.
Kesän erinäisiä moottoriurheilu tapahtumia tulisi ikuistettua ✌️ aikaisemmat kokemukset vanhoista motorolan puhelimista ei kovin positiivisia joten nyt olisi hyvä hetki saada mielipide kääntymään 💪
Olisin halunnut ikuistaa kauniin kesäpäivän viimeviikonlopulta, kun kävimme veljiemme kanssa wakeboardilla lautailemassa veneen perässä Oulunjoella! Tilanne ja meininki olivat juuri sellaiset kuin Suomen kesässä kuuluukin ja ensikertalaisistakin olisi saanut hyviä kuvia. Varsinkin hetkellä jolloin tasapaino pettää.. 😃 Varmasti tulisi monia erinomaisia tilanteita ikuistetuksi käytännöllisemmällä älypuhelimella!
Miksi minä? Olen kyltymätön uuden tekniikan käyttäjä, haluaisin kovasti päästä testaamaan varsinkin kameraa, monesti pelkkä 12megan luku ei kerro tosisankaan kaikkea, lopputulos riippuu ohjelmistosta, vakaimista ja monesta muusta,
Mo!, olisin halunnut saada kuvattua kuin menin ottamaan renkaan nenääni, koska en pidä neuloista en luonnollisestikkaan pitänyt silmiäni auki joten jäi tämäkin näkemättä...
YT: Walleystone
Ehdottomasti lapseni ensimmäiset hetket tässä maailmassa.
Käyttäjätaso 4
Kuvaamisen arvoisia hetkiä olisivat olleet juhannuspäivänä lipun lasku kun lippu oli juuttunut ylös ja vaimolla oli todella hauskaa. Tallentamisen arvoisia olisivat olleet myös vaimon reaktiot kun hän löysi koiran päästä elämänsä suurimman punkin, todella ilmeikäs ihminen. Tai popparien valmistus metodilla ensin jyvät kuumaan öljyyn ja sitten etsimään kattilaan kantta. Tai...
Helppo :D
Olisin halunnut ikuistaa, kun iskä avasi ensimmäisen matkapuhelimimemme v.1995 ja se oli Motorola 🙂 Olin silloin 10v ja tilanne oli jännittävä 😃
Otan kuvia ja videoita lapsistani jatkuvasti puhelimella. Tällä hetkellä olen menossa Samsung S4 mini mallissa(on ollut todella hyvä, mutta akkua alkaa olemaan loppu). Kuvia katsellessa tulee aina samalla kiinnitettyä huomiota kuvien laatuun. Sitä tottuu pitämään jotain hyvänä ja ei tule testattua muiden paremmuutta, sitä vaan ns. Tulee tapojensa orjaksi. Olisi mukava saada nyt seuraavaksi uusi Motorola(kyseistä merkkiä en vielä ole omistanut), jolla voi jatkaa kuvien ja videoiden ottamista lapsista. Todennäköisesti sitä huomaa taas videokuvauksen menevän kehityksessä eteenpäin. Näkee lapset vanhempana kännyköiden kehityksen videoiden muodossa, kun kuvan laatu menee eteenpäin.

-Hyvää Kesää Kaikille-
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Minä en juurikaan enää valokuvia ota mainituista syistä:

1. On aina joku, joka ikuistaa valokuvan paremmin ja sen voi katsoa netissä.
2. Monien budjettipuhelimilla ei yksinkertaisesti saa laadukkaita kuvia.
3. Muisto menee samalla, kun yrität ikuistaa sitä kymmenettä kertaa onnistuneeksi.
4. Ihminen muistaa paremmin, kun keskittyy asiaan, eli tapahtumaan sen kuvaamisen sijasta.
5. Kun sata muutakin yrittävät samaa, näyttää se tyhmältä.

Olen aina halunnut ikuistaa täydellisen valokuvan, mutta nykyisellä puhelimellani se on lähes mahdotonta. Se on vanha, siinä on vain tyydyttävä kamera ja se alkaa olla hidas.

Tämä on se syy lukuisilla muilla budjetti-ihmisillä.
Käyttäjätaso 3
Pieni projekti.....Ja jatkuu....
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Näin jälkikäteen muisteltuna, olisin voinut useammin pysähtyä tien poskeen kuvaamaan täydellistä auringonlaskua. Siihen hetkeen, kun vielä saisi yhdistettyä sellaisen kesäsateen jälkeisen hurmaavanraikkaan metsän tuoksun. Onneksi mielikuvitukseni laukkaa edelleen..
Toivon, että olisin lapin reissulla videoinut noususta gondolihissillä levin huipulle ja sieltä huipulta ympäriinsä niitä upeita maisemia. Samoin perheen yhteisiä juhlia ja mökkireissuja olisi pitänyt ikuistaa kuviksi, sillä niihin pieniinkin hetkiin mahtui niin paljon iloa, tunnetta, rakkautta, että ne jos jotkin olisi pitänyt saada kuvina muistoiksi. Ensimmäiset kirmaamiset keväällä järveen uimaan ja yhtä nopeaa takaisin saunaan, grillin sytytystä ja kesän ensimmäiset makkarat tulille. Joskus pienet asiat ovat kuvissa niitä isoimpia.

Älylaitteet kiinnostavat ja olen tainnut peräti kaksi videota tehdä youtubeen, muuten myös kuvannut videoita jonkin verran lähinnä itselleni ja instagramiin. Valokuvia olen todella innokas ottamaan! Motorolan puhelimista ei ole minkäänlaista kokemusta, joten tämä olisi todella kiinnostava testattava Samsungin, Nokian ja Huawein jälkeen 🙂 Ehtisi vielä hyvin kesän seikkailuihin mukaan ja näin ollen pääsisin sitten kertomaan teille kokemuksia tästä puhelimesta. Koko päivän kestävä akku kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta joten se pääsisi todelliseen testiin sitten kanssani! 🙂

Suurella mielenkiinnolla jään odottamaan voisinko olla toinen onnekas testaaja 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitokset teille kaikille innokkaille YouTube-arvostelijoille! ☺️

Tiimimme on valinnut voittajat ja Motorolan Moto G6 Plus -puhelimet ja JBL GO+ kannettavan Bluetooth -kaiuttimet voittivat omakseen @KooMikko ja @mmaria. Onnea kummallekin!

Pääsemme näkemään voittajien Moto G6 Plus YouTube-arvostelut myöhemmin loppukesästä täällä OmaYhteisössä 👍