Tupla-alueet

  • 15 lokakuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 4953 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • Entinen elisalainen
  • 1635 kommenttia
Kun muuttaa toisen kanssa yhteen, on päätettävä mitä tehdään kuudella paistinlastalla, neljällä juustohöylällä ja kahdella sohvalla - vähän saman edessä olemme nyt Palstalla. Elisan ja Saunalahden Palstoilla on tällä hetkellä mm. omat kategoriansa tiedotteille ja yleiselle keskustelulle, mitä karsitaan vai karsitaanko mitään?

Itse luen "tupliksi" eli keskustelun alaisiksi alueiksi tässä kohtaa (ainakin, täydentäkää jos unohdin jotain)

- Saunalahti: Tiedotteet

- Saunalahti: Yleinen keskustelu

- Saunalahti Ideapaja

- Elisa: Tiedotteet

- Elisa: Yleinen keskustelu

- Elisa Ideapaja

Oma ajatukseni olisi vain lykätä nämä kaikki yhteen, miltä kuulostaa? Tiedotteissa ja yleisissä keskusteluissa on varmasti osittain päällekkäisyyksiä, mutta jatkossa niitä ei enää synny.

Ideapajan osalta kategorioita voisi vähän uusia tässä samassa yhteydessä. Esimerkiksi laitteet-kategoria löytyy tällä hetkellä molemmilta puolilta, mutta osassa viitataan kiinteän laitteisiin ja osassa mobiilin, nämä voisi siis erottaa toisistaan? Samalla OmaElisaa ja OmaSaunalahtea koskevat ideat voisi yhdistää uuden itsepalvelut-kategorian alle?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ilman muuta kyseiset alueet saa yhdistää mitä alussa kirjoitit. Lisäksi kiinteät ja mobiilit voisivat mielestäni olla erikseen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tarkoitatko kiinteitä ja mobiileja puheliittymiä? Vai nettiyhteyksiä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Lähinnä nettiyhteyksiä, mutta molempi parempi? Jotenkin pitäisi saada koko paketti kuitenkin tiivistettynä, kuitenkin siten että kaikki tarvittava löytyy. Ei ole helppo tehtävä, kun tavaraa on sen verran paljon mistä lähtee alueita perkaamaan 😉  Niin ja nuo ideat yhden alle ehdottomasti.
Tupla-aluetta on myös kiinteiden liittymien ja niihin liittyvien laitteiden ja palvelujen kohdalla. Nythän ne ovat pääosin Viihteen Yleisessä keskustelussa  ja Saunalahden Laajakaistaliittymissä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kiinteät puheliittymät uskaltaisin tässä kohtaa sivuuttaa, keskustelua on niin vähän tällä hetkellä ja ylipäätänsä tuote on poistunut uusmyynnistä. 

Kiinteiden laajakaistojen laitekeskustelu onkin ihan hyvä puheenaihe! Viihteen aluejaon keskustelussa pyöritellään mahdollisuutta avata digibokseille/laiteille oma keskustelualueensa, mutta osittain laitteet ja varsinkin keskustelunaiheet/ongelmat saattavat tosiaan olla samoja muiden kiinteiden yhteyksien kanssa. 

Alkaa tuntua siltä, ettei yhtä oikeaa ratkaisua noin vain löydetäkään 😃 Mutta uskon kyllä, että joku hyvä ratkaisu tästä on syntymässä!

Osallistu keskusteluun