Valoa pimeyteen! Osallistu kuvakisaan ja voita OnePlus 5T omaksesi

  • 16 marraskuu 2017
  • 205 kommenttia
  • 17667 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiMarraskuinen maisema voi olla harmaa ja pimeä, mutta ei anneta sen masentaa! 😉 Lähetä meille itse ottamasi valokuva tilanteesta, asiasta tai maisemasta, joka piristää mieltäsi ja ehkäpä samalla myös muita yhteisömme jäseniä. Kuva voi olla tilannekuva tai taiteellisempi otos. Tuodaan yhdessä hieman valoa ja iloa alkutalven pimeyteen 🙂

Valitsemme kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta yhden kuvan, jonka lähettäjän palkitsemme uudella OnePlus 5T -puhelimella.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Lähetä meille kilpailun teemaan sopiva itse ottamasi kuva tähän keskusteluketjuun viimeistään sunnuntaina 26.11.2017 ja olet mukana kisassa.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt Palstalle? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu Palstalle -linkkiä ja valitse "Luo Palsta-tunnus".

Palkitsemme yhden onnekkaan voittajan uudella OnePlus 5T -puhelimella 27.11.2017.

OnePlus 5T on nyt ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta. Elisalta saat puhelimen ilman varaus- tai toimitusmaksua ja halutessasi voit maksaa osissa 12 - 36 kk maksuajalla, ilman korkoa tai kuluja.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 16.11.2017 - 26.11.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/co-creation-42/valoa-pimeyteen-osallistu-kuvakisaan-ja-voita-oneplus-5t-omaksesi-508516) kilpailuun osallistuneista valitaan yksi OnePlus 5T -puhelimen voittaja maanantaina 27.11.2017.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Palstan yksityisviestillä 27.11. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstan kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 3.12.2017, arvotaan tilalle uusi voittaja 4.12.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

205 kommenttia

Eurajoen marraskuu 🙂 matka tarhasta kotiin :)

Kesä :)

Kuusamon Kiutaköngäs syyskuunlopulla.

Ensikohtaaminen talven ensilumissa.

Käyttäjätaso 4
Bad hair day

...
Kuumaa marraskuuta Goalla
Kaunis ilma oli
Vaakkolammin ilta.
Vaakkolammin ilta.
OnePlus3
Koli
Parasta talvessa ja pimeässä❤️❄️

Mihin se penteleen Myyrä oikeen meni?!
Näin tuumaili perä pystyssä perheemme rakas Suomenlapinkoira 😎👍

#shoton #OnePlus 3

Imagine it, be it.

#ShotOnOnePlus3
Hieman vielä valoa pimenevässä illassa!
Hyvältä maistuu

Himmelit luovat valoa pimeään =)

Kävelin viime viikolla leffan jälkeen keskustasta kotiinpäin, kun huomasin taivaalla mahtavat revontulet. Kävin hakemassa kameran kantoon ja lähdin ottaan kuvaa revontulista ensimmäistä kertaa ikinä. Ehdein ottaa viitisen kuvaa ennen kuin pilvimassa saapui ja peitti taivaan.Oma Oneplus One alkaa jo oikuttelemaan sekä akku vetelee viimeisiä. Puhelimen päivitys on alkanut kutkuttelemaan mieltä jo aika voimakkaasti.

Kukkia ja kynttilöitä kaamoksen keskelle 😊
Pimeän sekä märän marraskuun keskellä tulee ikävä Etelä-Euroopan lämpöä ja upeita auringonlaskuja. Kuva otettu Kroatiassa alkusyksystä.


#ShotonOnePlus

Kymijoki viimeviikolla. 🙂
Kuvattu oneplus 3T puhelimella.
Kaunis marraskuinen auringonnousu kotikulmilla Teijon Kansallispuistossa.
Marraskuinen auringonnousu kotikulmilla Teijon Kansallispuistossa.

Huawei P10 piiitkällä valoitusajalla
Marraskuun pimeyttä pakoon Thaimaan Krabille!