Voita liput itsellesi ja kaverillesi Game of Thrones ensi-iltanäytökseen!

  • 1 huhtikuu 2019
  • 48 kommenttia
  • 6939 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

48 kommenttia

Antaisin liput tyttärelle, jonka sain kiinnostumaan sarjasta. Itse katsoin 7 kautta kuukauden sisällä ja odotan kovin lopun tapahtumia.
En ole nähnyt ikinä minuuttiakaan
Täss jo perinteeksi muodostunut kisakatsomo olisi kyllä niiiin jees saada viettää ensi-iltanäytöksessä! Veisin ehdottomasti parhaan kaverini joka aikoinaan minut tähän maailman parhaimpaan sarjaan tutustutti! Hän on kyllä muutenkin kokenut niin paljon vastoinkäymisiä, että tämä jos joku kuuluisi hänelle. Vannoutuneina GOT faneina lupaamme vetää fanivermeemme päälle ja tulla ensi-iltanäytökseen meeilman onnellisimpina yksilöinä!
😍
Ystävän kanssa yhteistä aikaa vähän, tähän varmasti molemmille riittää aika 😉
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Olisihan se hyvä jos saisi tyttärenpojan joskus pelikoneelta vähäksi aikaa pois.
Me on katsottu vaimon kanssa kaikki kaudet kahteen tai kolmeen kertaan. Hänellä on loppuviikosta synttärit; olisi kiva yllätys kertoa, että maanantaina päästään leffaan kaksin katsomaan suosikkisarjamme ensi-iltaa (eikä tarvitsisi miettiä muuta lahjaa ;)).
Haluanhaluanhaluan! Koska en malta odottaa viimeistä kautta!
Game of thrones paras sarja koskaan!
Koska olen suuri fani, niin olishan se hianoo päästä ihan leffateatteriin kattomaan ekaa jaksoa, mitä ollaan jo ikuisuus odoteltukin. 🙂
Aloitin GTO-sarjan katsomisen vasta tämän puolen vuodellla jolloin rakastuin siihen täysin! Siitä tulikin nopeasti elämäni parhain sarja mitä olen ikinä katsonut! 7 kauden katsomisessa kestikin vain 2 viikkoa. Tämän jälkeen olen harmitellut sitä etten aloittanut sarjaa aikaisemmin, sillä en ole voinut hypettää muiden fanien kanssa pidempään. Siksi ensi-iltaan pääsy olisikin mahtavaa, sillä saisin 7 kauden edestä täydellisimmän fanikokemuksen ikinä! Ottaisin mukaan ystäväni joka onkin ollut pidempään fani. 🙂
Se nyt on vaan niin siistii 👍
Poikani lähtisi varmasti mukaan tähän ensi-iltaan.
Menisin katsomaan ensi-iltaa poikaystäväni kanssa. Olimme kesällä 2017 ensitreffeillämme vastaavassa tilaisuudessa katsomassa 7. kauden ensi-iltaa, joten olisi mahtavaa päästä kokemaan ensi-iltanäytös uudestaan. ❤️
Poikaystäväni ansaitsee päästä katsomaan, koska hän suositteli minulle tätä sarjaa ja hänen takia jäin siihen koukkuun. Olemme yhdessä katsoneet kaikki kaudet ja ties kuinka monta kertaa valvottu öitä ja vietetty Got-maratonia😁. Olisi aivan ihanaa yllättää hänet voittamalla nämä liput ja mennä yhdessä ensi-iltaan. Yllätys olisi samalla vuosipäivälahja hänelle. En usko, että häntä enään onnellisemmaksi saisi jos hän kuulisi minun voittaneen liput.
Olen ensimmäisellä kierroksella katsonut Game of Thrones -kausia kotikutoisessa kisakatsomossa tahdilla tuotantokausi per yö, sittemmin yksin ja yhdessä kaikki kaudet yhteensä neljä kertaa alusta loppuun ja ainoa mikä GoT-kokemuksistani vielä uupuisi on suuren yleisön ensi-iltanäytös elokuvateatterissa! Olemme viimeistä kautta odottaneet kuin kuuta nousevaa kumppanini kanssa, johon alunperin tutustuinkin näissä kaveriporukan GoT-kokoontumisissa. Seiskakauden jälkeen on ahkerasti kahlattu läpi recappeja ja faniteoriavideoita, omat veikkaukset juonenkäänteistä ja valtaistuinpelin voittajasta on mietitty ja hiottu loppuun saakka ja nyt malttamattomina odotamme että pääsisimme loppuratkaisun äärelle. Ainoa mikä viimeisen kauden kokemusta voisi enää parantaa olisi pääsy tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan. Alle viikko enää spektaakkelin alkuun ja vihdoin ja viimein Starkien pahaenteinen ennustus on käynyt toteen, winter is here!
Mies sai vihdoin koukutettua minutkin Game of Thronesiin, nyt haluaisinkin yllättää hänet lipuilla fani-iltaan. Molemmilla on juuri sopivasti tällä viikolla syntymäpäivät, joten voisimme samalla juhlistaa niitä. 😍
Voi että, odotan vikaa kautta kuin kuuta nousevaa! Ja samalla jo etukäteen surettaa, että kohta kaikki on ohi! 😅 Ensi-ilta olisi mieletön kokemus tällaiselle fanille, ja tiedän jo kenet nappaisin mukaani - kaverin, joka on yhtä hurahtanut sarjaan kuin minä! 😍 Sormet ristissä, että liput lennähtäisivät tänne suuntaan!🤞
Olisi hienoa saada tarjota ensi-ilta lähiomaiselle, joka taisteli itsensä takaisin elämään upean terveydenhuoltomme ansiosta. Mukaansa ensi-iltaan menisi kummityttärensä, sillä ”uusi elämä kantaa”.
Vanhana GOT-fanina tää olisi aika kiva!
Päätin kokeilla onneani ja googlata Game of Thrones ensi-ilta ja jumankekka! Täällähän on tosiaan kilpailu sinne! Tätä ollaan parhaankaverini kanssa odotettu piiiiiiitkät 1,5 vuotta.
Tasku on täynnä mulla jo monta teoriaa mitä voi tulla tapahtumaan. Mutta tunnetusti G. R. R. Martin aina vaan onnistuu puijjaamaan vaikka kuinka yritän.

Jos tämän voitan, tulen olemaan koko Elisan yhteisölle sieluni ja elämäni velkaa!

Mikä olisi sen hienompaa, kuin nauttia maailman parasta sarjaa kunnon valkokankaalla. Ja oikeestaa koko elämän suolaa!

Valar morghulis!
Käytiin tänään 9.4. elokuvissa osana puolison syntymäpäiväohjelmaa ja juteltiin kuin siistiä olisi jos GoTin jaksoja näytettäisiin elokuvateatterissa. Sitten löysin tämän kilpailun, onko kohtaloa vai mitä?
Peter Dinklage sanoi että he periaatteessa kuvaavat 10 elokuvaa vuosittain ja voi kuinka oikeassa hän onkaan. Ihailen niin paljon GoTin filmaattisuutta, että olisin niin kovin onnellinen jos pääsisin näkemään tämän upeuden valkokankaalta.

Itse olen lukenut kirjat nuorempana ja seurannut sarjaa alusta asti. Puolison kanssa tavattiin muutamaa vuotta myöhemmin sarjan alkamisen jälkeen, ja sain kun sainkin houkuteltua hänet katsomaan sitä (bonuksena ihanaa kun sai itse kokea ne uudestaan, tällä kertaa isolta TV ruudulta). Oli niin koukuttava ja mahtava kokemus hänellekin että katsottiin 4 kautta alle kuukaudessa. Ja hän ei todellakaan ole binge katsoja mutta tässä teki poikkeuksen!
Olemme käyneet Pohjois-Irlannissa pyörimässä kuvauspakoilla, olisi ihana nähdä myös muut paikat. Meidän piti lähteä ulkomaille vuodeksi ja vitsailtiin että lähdetään vasta sitten kun GoTin viimeinen kausi on tullut että varmasti nähdään se kunnon ruudulta, ja muutaman sattuman vuoksi reissumme lykkääntyikin näin että olemme kotona vielä tämän yli.

House Stark on paras eikä vaan siksi että toteemieläimeni on susi. Puolison on muuten korppi, vaikka ei olekaan kolmisilmäinen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Osallistumisaika on päättynyt puolilta öin - palaan julkistamaan voittajat myöhemmin tänään!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Voittajat on valittu - Onnea @Mirannailona ja @hiltu95! Laitan teille yksäriä 🙂