11kk vanha oneplus 5

  • 30 heinäkuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 111 katselukerrat

Moro! Olen ostanut 11kuukautta sitten oneplus 5 puhelimen ja akku on mennyt nyt ihan finaaliin, yön aikana valahtaa ~100% 5%:senttiin. Koskaan enole yön yli ladannut, alussa akku kesti helposti ~2päivää ja nyt kestää justjust aamupäivän... Mitenkäs onko tässä takuu viellä voimassa? Edellinen puhelin kesti 4vuotta ennenkuin akku rupesi tekemään samaa, ja tämä kestä edes vuotta..

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kyllähän laitteella on takuu 24kk. 🙂
Muut OP5 käyttäjät on valitellut samaa. Joillakin mennyt ohi kun käyttis on päivitetty, mutta asiasta voi vielä vaikka kysäistä suoraa OnePlussan tuesta: https://www.oneplus.com/fi/support
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos laitteessa ei ole irrotettavaa akkua, se on silloin kokonaisuus, ja akku menee takuuseen.

Ystävälläni on Oneplus 5T ja sekin on jo kai noin vuoden vanha, muttei ole akkuongelmaa pahemmin esiintynyt, vaikka toki akku heikkenee käytössä kun sitä lataa useammin.

Omassa Samsung J5 2016 -luurissani joka täyttää ensi kuussa kaksi vuotta, akku kestää todella pitkään edelleen, eli kyllä niitä laatuakkujakin löytyy/puhelimia. Siitäkään huolimatta seuraava puhelimeni ei tule olemaan Samsung, koska en ole tyytyväinen bloatwareen siinä.

Puhelin kannattaa myös resetoida tehdasasetuksiin, jotta näet onko vika akussa, vai korjaako uudelleenasennus ongelman jolloin se vika liittyy ohjelmistoon eikä akkuun.

Muussa tapauksessa onko sinulla kuittia? Ota se esille ja käy ostopaikassa.
Selvähomma, kokeilen resetoida kun saan tiedostot siirrettyä koneelle. Mutta puhelimen ostin täältä netistä ja kuitin sain sähköpostiini.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Selvähomma, kokeilen resetoida kun saan tiedostot siirrettyä koneelle. Mutta puhelimen ostin täältä netistä ja kuitin sain sähköpostiini.

Jos elisan myymälän kautta vie huoltoon niin ei siihen mitää kuitteja tarvii. 🙂 Tiedot löytyy sieltä koneelta kun netistä on tilattu.

Osallistu keskusteluun