Vastattu

3G verkko pätkii Huaweissa

  • 19 heinäkuu 2014
  • 12 kommenttia
  • 36583 katselukerrat

Tuli hankittua Sauniksesta Huawei Ascend G6 4G luuri. Jostain kumman syystä puhelin kadottaa 3G data yhteyden säännöllisen epäsäännöllisesti. Etenkin tätä tapahtuu silloin kun ottaa puhelimen taskusta ja se on ollut "lepotilassa". Myös silloin kun vaihtaa verkkoaluetta tai puhelin yrittää linkittää lähimpään linkkiin. Asetuksissa on "automaattinen verkon haku". Kokeilin kyllä manuaalistakin eli "Saunalahti 3g" mutta sekään ei auttanut. Missä vika, Saunalahdessa vai tässä luurissa? Kyseessä siis uusi puhelin.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 1 marraskuu 2014, 13:19

Mikä malli?Löytyisiköhän täältä käyttöohjeista neuvo?http://asiakastuki.saunalahti.fi/aihe/sl-mobiililaajakaista/380/
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

lisäksi on ilmennyt ongelma ettei multimediaviestit toimi. En pysty lukemaan luvaviestejä enkä lähettämään. Puhelin toimii kyllä netin osalta wifillä, mutta 3g ja mms asetukset ei pelitä. Tavallinen tekstiviestin lähetys toimii. Kokeilin vaihtaa verkkoasetuksia Saunalahden ohjeen mukaan, mutta vaikka tallennan asetukset, ne eivät jää muistiin kun puhelimen käynnistää uudestaan. oma sauniksen kautta luuriin ei voi lähettää sms asetuksia kun laite ei ole "tunnettu". Missä vika? Voiko Saunalahti lähettää oikeat asetukset jostain?
sim kortti alkaa 13 numerolla
Käyttäjätaso 3
Minä en ole koskaan vielä nähnyt kuluttajille suunnattua ja toimivaa laitetta Huawei:n suunnalta. Useita on ollut, ja todettu toimimattomksi. Enian "tyttö" on joskus yrittänyt myydä väkisin jotain Huawein *****aa tablettia onnistumatta siinä 🙂
Edellinen luuri oli ZTE ja siinä ei ollut ikinä mitään ongelmia yhteyksien kanssa. Sekin Kiinan ihmeluuri 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hyena2: Kertomasi perusteella tuo vaikuttaa vahvasti laiteongelmalta, eritoten jos laite ei suostu tallentamaan itse asettamiasi mms- ja internet-asetuksia muistiinsa. Lähettäisin toki asetukset puhelimeesi, mutta uudempiin älypuhelimiin asetuksia ei voi valitettavasti lähettää tekstiviestillä.

Tarkistetaan kaikesta huolimatta että liittymälläsi on kaikki ok, ja että saadaan ongelma rajattua ja sitä kautta ratkaistua. Teen tämän ilomielin jos lähetät liittymänumerosi meikäläiselle yksityisviestinä 😉
ok. laitoin yv:n
Käyttäjätaso 2
Puhelimen tiedoissa Saunalahden sivulla lukee seuraavasti:

"Tuki mobiililaajakaistalle, jopa 150 Mbps (4G/LTE, 4G/DC-HSDPA ja EDGE/GPRS)"

Eli 3G puuttuu kokonaan, vai olisiko vain painovirhe, kun DC verkossa kuitenkin toimii...?
Käyttäjätaso 5
pAy kirjoitti:
Puhelimen tiedoissa Saunalahden sivulla lukee seuraavasti:

"Tuki mobiililaajakaistalle, jopa 150 Mbps (4G/LTE, 4G/DC-HSDPA ja EDGE/GPRS)"

Eli 3G puuttuu kokonaan, vai olisiko vain painovirhe, kun DC verkossa kuitenkin toimii...?

4G/LTE on selvä juttu.

4G/DC-HSDPA on vain painovirhe. Tuolla halutaan sanoa että puhelin tukee 3G puolella DC:tä sekä HSDPA:ta. DC:tä tosin Saunalahti haluaa nimittää myös 4G:ksi.

EDGE/GPRS taas on 2G.
Taas puhelin kadottaa datayhteyden. Uudelleen käynnistyskään ei auta. Onko sauniksella nyt jotain asetussäätöjä menossa Tampereen alueella vai mistä johtuu? wifi yhteys toimii.
Hei mihin kohtaan mahtaa tulla sim kortti Huawein uusimmassa mobiilireitittimessä, Saunalahdelta ostettu. Akun alle laitettava kortti, ei toimi mitenkään päin eikä missään kolossa. Mikä sitte onkaan oikee asento!? Surkea opastus
Mikä malli?

Löytyisiköhän täältä käyttöohjeista neuvo?

http://asiakastuki.saunalahti.fi/aihe/sl-mobiililaajakaista/380/
Minulla pätkii myös Huawei Honor 7. DualSIM on käytössä ja operaattoreina DNA ja Elisa. Elisa ei ole toiminut koko aikana. DNA toimii niinkuin pitää, mutta Elisa ei lataa mms:siä ja verkkosivut latautuu todella huonosti.

Verkkoasetuksia olen koittanut laittaa manuaalisesti ja automaattisesti. Olen myös vaihtanut korttipaikkoja ja kahden kortin käyttöasetuksia.

Puhelinta käytän yleensä Tampereen keskustassa.