Kysymys

a...


...

10 kommenttia

Käyttäjätaso 3
En kyllä nyt tajua, miksi pistät ulkomaiset kaupat tämän ulkopuolelle, verkkokauppoja nehän ovat siinä samassa missä mikä tahansa verkkokauppa. Tai miksi huuto.net/tori.fi jätetään ulkopuolelle.

No, jos samasta tavarasta maksaa haluaa, niin aina joku välistä ottaa. Tässä esim. suojakuoria:

https://www.hudomishop.net/zte_blade_3 (ihan on suomalainen, Varkaudessa liike).

ja tässä muuta sälää:

http://www.mytrendyphone.fi/shop/external/pages/fi/search/search.asp?q=blade+iii

(osoite suomessa, domain on .fi ja sivut suomeksi... kai se on tarpeeksi suomalainen verkkokauppa?)

ps. Nuo kaikki ihan samat tuotteet saat n.5-15% hinnalla, jos tilaat esim. eBay:stä.
...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ostamalla merkkipuhelimen löytyy suojakuoriakin helposti.
...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kuten edellä mainittu, eBaystä näitä löytyy. Jos ei sieltä voi tilata ja Hudomissa ja ties missä muualla on huonoa palvelua ilman tuotekuvia, niin eipä niitä muualta löydy oikein.

Ja itse olen tilannut eBaystä akkujakin puhelimeen, aina ovat tulleet ja täysin priimatavaraa. Voithan pistää kaverin ostoksille 🙂 Jos ei sieltä pakettia tule, saa rahat takaisin PayPalilta. Englantia ei tarvitse osata, Googlen kääntäjä auttaa.
Käyttäjätaso 3
Miksi tarvinnut muokata omat postinsa tyhjiksi? 

EDIT: Nyt ei siis tiedä mitä täällä on puhuttu, eikä voi auttaa. Onko jollain tallessa mitä on vastattu, niin ois JOTAIN saumaa edes vastata?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
hpguru, consider yourself warned. Vähän tarpeettomaksi meni tässä tuo homma.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Aloittaja halusi suojakuoren puhelimeensa ZTE Blade 3. Kelpasi vain luotettava kivijalkakauppa, joissa ei sitten tätä tuotetta myydä. Ei kelpuuttanut eBaytä tai Hudomin tyylisiä nettikauppoja :)

Kävin piruuttani Lidlin matkalla kysymässä Verkkokauppa.comista asiaa ja siellä Pirkkalan myymälässä ei ainakaan puhelimeen sopivia kuoria ole. Käskivät sielläkin mennä katsomaan josko Zte Blade 3 -kuoria olisi netissä.

Ja täällä heti pidetään huonona ihmisenä, kun antaa oikean vastauksen mistä kuoria löytyy. Ei ne siellä Verkkokauppa.comissakaan mitään mahda, jos ei ole.
Käyttäjätaso 3
Juu alotuksen huomasinkin, mähän siihen vastasinkin :)

lähinnä nuo seuraavat postit. Eli nuokaan (hudomi, mytrendyphone) ei sitten kelvanneet? Miksiköhän? Nimenomaanhan aloittaja sanoi, että verkkokaupat (suomalaiset) käyvät?

"Ja täällä heti pidetään huonona ihmisenä, kun antaa oikean vastauksen mistä kuoria löytyy. Ei ne siellä Verkkokauppa.comissakaan mitään mahda, jos ei ole."

 

Niimpä. Jos kysyy jotain ja siihen annetaan vastaus, niin miksi se ei käy? Jos kerran aloittaja oli itse käynyt monessa liikkeessä, eikä niitä niissä ollut, niin ei Palstalla kysyminen niitä sinne tuo. Eikös yleensäkin tavara osteta sieltä missä sitä on?

 

No, jos annetut vaihtoehdot eivät käy, niin emme me täällä sille ikävä kyllä sen enempää voi. Suosittelen aloittajaa harkitsemaan uudelleen syitään, että miksi ne vaihtoehdot eivät käy. Jos syyt ovat tärkeämpiä kuin kotelon saaminen, niin sitten ei voi muuta kuin elää ilman sitä.

 

Minä? Minä jatkan eBay shoppailua luottavaisin mielin, koska kahteen vuoteen yhteensä en ole saanui kuin alle viisi "sutta" ja niistäkin kaikista ilman taistelua rahat takaisin (tai lähettivät maksutta uuden). Suosittelen eBayssa katsomaan myyjän palautteen laatua ja määrää. 99% positiivistä 50000+ palautteen jälkeen voi olla aika varma, että kauppa on luotettava 🙂
Itse olen ostanut kännykän kuoret aina Suomesta kun olen tarvinut. Tuotteet saa nopeasti ja ei hinnatkaan aivan älyttömiä ole. www.suojaapuhelin.fi

Osallistu keskusteluun