Kysymys

Android 3.0

  • 4 heinäkuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 3594 katselukerrat

Nyt kun 2.2 on saatu ns. liikkeelle, niin uuta pukkaa. Mikä on tietysti vain loistava asia Android piireissä. Tähän siis voisi koota kaikki "tihkuva"tietous uudesta tulokkaasta. ;D

Tuleeko Android 3.0 jo lokakuussa?
.Googlen Android-käyttöjärjestelmän 3.0-versiosta valuu lisää huhuja.

Toukokuussa alkoi liikkua tieto Gingerbread-koodinimellä kulkevan käyttöjärjestelmän ilmestyvän tämän vuoden loka joulukuussa. Uusimman juorun mukaan julkaisu on nimenomaan lokakuussa.

Lisäksi Android 3.0:ssa uskotaan olevan suuremmat minimivaatimukset laitteistolle.

Mobile Reviewin bloggaaja Eldar Murtazinin podcastin mukaan uusi versio vaatii vähintään yhden gigahertsin suorittimen ja 516 megatavua keskusmuistia. Gingerbreadissa on myös tuki 1280x760-resoluutioisille ja yli neljätuumaisille näytöille.

Muun muassa HTC Evo 4G -puhelimen arvosteluissa on juuri kaivattu parempaa erottelukykyä, sillä sen näyttö on yli 4 tuumaa. Resoluutiomuutos saattaa viitata myös siihen, että Androidista kehitellään tablet-käyttöjärjestelmää.

Useat laitevalmistajat ovat jo säätäneet alustaa itse saadakseen suuremman resoluution. Android 2-sarjan käyttöjärjestelmät eivät kuitenkaan ole optimaalisia tablet-käyttöön, sillä ne eivät esimerkiksi automaattisesti tunnista, onko laite pysty- vai vaakasuorassa.

Todennäköisesti Google pitää Android 2.2:n hengissä Gingerbreadin rinnalla. Vanhempaa versiota voidaan täten vielä käyttää alemman hintaluokan tuotteissa.

Vaikka Murtanazinin tiedot eivät ole varmoja, Ars Technica sanoo hänen huhujensa usein osoittautuneen tosiksi. Myös Engadget sekä Unwired Review tuntuvat uskovan häntä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Android 2-sarjan käyttöjärjestelmät eivät kuitenkaan ole optimaalisia tablet-käyttöön, sillä ne eivät esimerkiksi automaattisesti tunnista, onko laite pysty- vai vaakasuorassa.


Tarkoitatko että tablet-laitteet eivät tunnista vai että 2.x-käyttöjärjestelmät eivät tunnista?


Useat laitevalmistajat ovat jo säätäneet alustaa itse saadakseen suuremman resoluution. Android 2-sarjan käyttöjärjestelmät eivät kuitenkaan ole optimaalisia tablet-käyttöön, sillä ne eivät esimerkiksi automaattisesti tunnista, onko laite pysty- vai vaakasuorassa. tä.Toiha on iha bs:ää, markkinoilla on varmaan parisenkymmentä eri android-tablettia jotka tunnistavat itse suuntansa samalla tavalla kuin puhelimetkin.

Lisäksi toi koko artikkeli johon vetoat on jo debunkattu Googlen suunnalta. Asiasta oleva artikkeli engadgetissa: http://www.engadget.com/2010/07/01/android-teams-morrill-discounts-gingerbread-rumors/

Lisäksi aihe on aivan väärällä alueella, Android ei ole HTC:n tuote, vaikka HTC androidia käyttääkin.