Kysymys

Android akunsäästäjät

  • 13 lokakuu 2012
  • 7 kommenttia
  • 3761 katselukerrat

Mikä olisi hyvä akunsäästöohjelma android Jelly Bean käyttikseen? Puhelin on zte blade. Kys. ohjelmia on kymmeniä, mutta mikä olisi toimivin ja joka ei itse kuluta patteria liikaa.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kokeile Juice Defenderiä. Paras akunsäästövinkki on kuitenkin Android RAZR MAXX, jossa on tehokkain akku markkinoilla.
Maksaako hpguru Motorola palkkasi., sen verran on tuota Maxx hypetystä täällä :smileyazn:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Motorola on Motorola. Se ei ole suosittu, joten koen, että sitä pitää toitottaa jotta asia menisi kuluttajiin. Tänään puhelin aktiivikäytössä tuntitolkuilla ja akku 100 % -> 60 %. :)

Paras akunsäästövinkki on puhelin tehokkaammalla akulla. Nuo softat eivät juuri auta koska nekin usein kuluttavat akkua ainakin hieman toimiessaan.
mikähän olis paras akku zte bladelle?
Käyttäjätaso 3
Entä paras/riittävin akku Samsung Galaxy S+  (I9001)
Käyttäjätaso 2
Mulla on toi Juice Defender ultimate ja tän uusimman Androidin ohjelmistopäivityksen (4.01) jälkeen on alkanut puhelin (Samsung galaxy Note) boottailla itsekseen jos JD on päällä. Kun otan JD:n pois päältä niin homma ok..ei boottaile.
Olen odotellut jospa JD päivittäisi ohjelmaansa. Akun säästäjänä on kyllä erinomainen.
Itselläni akun kesto kaksinkertaistui, riippuu tosin asetuksista.
Älkää käyttäkö mitään prosessinhallintaohjelmia (juice defender ym) tai keskusmuistin vapautusohjelmia kun ne vain kuluttavat enemmän virtaa. Antakaa vain Linux käyttöjärjestelmän hoitaa tehtävänsä mikä sille kuuluu.

Myöskin kaikki kellotaajuuden pudottamiset ja schedulerin vaihtamiset "jähmeemmälle" kannattaa jättää pois. Sen sijaan antaa prosessorin kellotaajuuden olla maksimissa jolloin se säästää akkua kun se kykenee nopeammin suorittamaan koodin ja palautumaan idle-tilaan.

Jos jotain tekee niin näytön kirkkautta alemmaksi, verkko 3G > 2G kun ei tarvitse paljoa datayhteyttä ja sitten suurempi akku.

Omassa puhelimessa 4000mAh akku joka antaa suoraa käyttöä 8-9h eli pelaamista tai HD videon toistoa
, 20 tai 40h puheaikaa riippuen onko 2G vai 3G tai 41 PÄIVÄN valmiusaika.

Osallistu keskusteluun