Kysymys

Android-puhelinten asetukset SaunaWikissä

  • 26 heinäkuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 946 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 8456 kommenttia
Wikissä on näköjään laitettu uudelleenohjaus Desiren asetussivulle linkistä "Asetukset Androidia käyttäville puhelimille".

Nuo asetukset eivät kuitenkaan toimi läheskään kaikissa android-malleissa. Ainakin Motorolan ja SonyEricssonin puhelimiin kannattaa asetukset katsoa muualta.

4 kommenttia

Minulla on Samsung Calaxy S, en saanut toimimaan MMS- viestejä, kaikki muut toiminnat toimii. Eivät saaneet Elisallakaan, pyysivat viemään puhelimen huoltoon ja päivitettäväksi ver. 2.2.
Minullakin on Android vaihdoin tänään mobiililaajkaistani nopeammaksi Elisan liikkeessä en tuota nopsaa vaan 1Mt nopeuteen 9.90Eur/kk. Sama-asia on kuitenkin, ettei multimediaviestit toimi. Pyysivä Elisalla ottamaan yhteytä Saunalahden tekniseentukeen. En ole vielä ilmoittanut asiasta kun on muitakin ongelmia. Netti toimii hyvin muttei pyöritä yhtäkään videota, i Music ei toimi enään eikä edes alle minuutin kokoista videoklipsiä toista (Tätä videota ei voi toistaa) Aikaisempi nopeus Mobiililaajakaistana oli se kaikkein pienin (356?Mbit) ja silloin kyllä nytti joitakin?

Asetuksia ei edes muutettu. Missähän vika mahtaa olla? vienkö takuu huoltoon koko puhelimen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Aikaisempi nopeus Mobiililaajakaistana oli se kaikkein pienin (356?Mbit) ja silloin kyllä nytti joitakin?

384 kbit/s ei siis Mbit/s  ::)Aikaisempi nopeus Mobiililaajakaistana oli se kaikkein pienin (356?Mbit) ja silloin kyllä nytti joitakin?

384 kbit/s ei siis Mbit/s  ::)

 :D No sattuuhan sitä. Ei ainakaan mennyt yläkanttiin  :) Kiitos vaan korjauksesta  ;)

Edit. Tai siis meinasihan se mennä Mbit/s ja kbit/s  😉 Hyvää viikonloppua.

Osallistu keskusteluun