Kysymys

Asetukset Samsung Galaxyyn?

  • 24 lokakuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 19431 katselukerrat

Ostin Samsungin Galaxyn ja yritin tilata siihen kaikki asetukset. Ohjelma tunnisti kyllä kyseisen puhelimen, mutta mitään asetuksia ei ollut saatavilla. Kummallista, koska sama luuri näyttää olevan myynnissä täälläkin. Mistä löydän puhelimeeni asetukset?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuosta ei oikein käynyt selville, mitä operaattoria käytät. Eli et ole tilannut Saunalahdelta kytkynä puhelinta?
Operaattori on tämä Saunalahti, mutta puhelin tuli ostettua heräteostoksena muualta. Kasitykseni mukaan asetukset piti saada silti automaattisesti Saunalahdelta. Palvelu tunnistikin puhelimeni oikein, mutta paluuviestissä luki vain, ettei asetuksia ole saatavilla, ja mukana seurasi linkki erittäin maksulliseen palvelunumeroon. Päätin ennen maksamista kokeilla tätä foorumia apuvälineenä. En kai voi olla ainoa, jolla on sama ongelma.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En ole varma juuri tuosta laitteesta, mutta siinä voisi olla tallennettuna valmiiksi Saunalahdenkin asetukset. Kokeile seuraavan tyyppistä ohjetta. Nuo tekstit eivät välttämättä ole laitteen mukaan juuri oikealla tavalla mutta pääasia voisi olla tämmöinen.

Käynnistä -> Asetukset -> Yhteydet  -> Puhelin -> Verkko -> Operaattoriasetukset -> täppä saunalahden kohdalle ja sitten hyväksyt valinnan

Tämän jälkeen käytössä pitäisi olla kaikki saunalahden asetukset (mms, wap, internet, sähköposti)

Osallistu keskusteluun