Kysymys

Asus Padfone 2

  • 30 lokakuu 2012
  • 82 kommenttia
  • 8931 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

82 kommenttia

Kyllä minusta kolmen vuoden täysin koroton maksuaika kuulostaa ihan hyvältä, ja vielä kilpailukykyiseen hintaan. Suositushinta on 799,90 ja Saunalahden hinta on 788,40.

Sitä puhelinta saa tilattua Saunalahden kotisivuilta myös 12 ja 24 kuukauden maksuajoilla:

  • 12 kk 65,70 €/kk
  • 24 kk 32,85 €/kk
  • 36 kk 21,90 €/kk
Eilen pistin Padfone 2:sen tilaukseen ja se on näköjään jo nyt postitettu minulle. Kiitettävän ripeää toimintaa.
Käyttäjätaso 1
" Eilen pistin Padfone 2:sen tilaukseen ja se on näköjään jo nyt postitettu minulle. Kiitettävän ripeää toimintaa."

No joo, mä pistin tilaukseen niin samantien luki sauniksen omilla sivuilla että postitettu...:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kallis on sauniksen: Asus Padfone, puhelin / tablet
Huopa kirjoitti:
Kallis on sauniksen: Asus Padfone, puhelin / tablet

16gigaa versus 32gigaa
Tuossa Huovan antamassa linkissä on Padfone 1 (joissan kaupoissa se on nimetty Padfone 2in1:ksi), ei tämä Asuksen uusin malli.
Käyttäjätaso 6
tapio525 kirjoitti:

toimiikos toi elisa viihde hässäkkä tällä kakkosmallilla tablettiversiona, vai vaan kuten ykkösmallilla kännykkäversiona?

edit: onko toi muuten 4G aparaatti? sonera sitä ainakin sillä mainostaa....


Padfonet eivät ole virallisesti tuettujen laitteiden listalla, enkä vielä käsiini laitetta saanut, että olisin päässyt kokeilemaan, mutta ilmoitellaan, kun saadaan testattua. Tai jos joku laitteen omistaja voisi kokeilla ja ilmoitella nopeammin..;)

Näyttäisi olevan LTE ja DC-HSDPA vastaanotto, HSUPA lähetys.
Nyt on paketti Itellan logistiikkakeskuksessa. Ei taida paketti siltikään ihan ehtiä jouluksi perille.

Kylläpäs jännittää. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
RistoL kirjoitti:
Nyt on paketti Itellan logistiikkakeskuksessa. Ei taida paketti siltikään ihan ehtiä jouluksi perille.

Kylläpäs jännittää. :)

Ehtii ehtii. Oma TuplaLaajakaista on eilen EDI:nä, tänään logistiikkakeskuksessa lajiteltu, huomenna täällä Pirkkalassa :)

Mutta aiheeseen, Padfone 2 on ehkä turhin koskaan näkemäni keksintö.

Miten luuria voi käyttää jos se on jatkuvasti padissa matkalla? Menee koko puhelimen idea.

Maksimoi säästöt Padfonilla, koska tarvitset vain yhden datasopimuksen. Se on bullpiipitystä. En ole tarvinnut koskaan kahta datasopimusta Elisalle. Motorola RAZR MAXX suuren akkunsa ja näyttönsä ansiosta tarjoaa mahtavia elämyksiä joka päivä bussimatkoilla ja yhdellä tietoliikennesopimuksella. Ottamalla hitaampi Reilu 2M/2M vasta maksimoikin kaiken, koska Nopsa ei juuri missään toimi yli 6M.

Muutenkin, anteeksi kun sanon, tabletit ovat maailman hyödyttömimpiä kapistuksia heti minikannettavien jälkeen.

Muutenkaan en ymmärrä miksi ihmiset ostaa tietoliikennesopimuksia datalle. Hanki wifi-tabletin ja jakaa älypuhelimen dataa sinne vaikka aamusta iltaan tethering-ominaisuutta käyttäen. Sanoo Saunalahden ehdot mitä sanoo. Ja naurettavinta mielestäni on omistaa liittymiä useammalta eri operaattorilta esim. mokkula Saunalahdelta ja varamokkula DNA:lta...
Aletaan nyt seuraava nillitys heti putkeen, kun padfone 2 on saatu listoille. 😃 Eli onko vielä tietoa, että onko sitä 64gb mallia Saunikselle tulossa?
Harva tätä laitetta ostaa tuon tabletin vuoksi. Tabletti on tässä paketissa mukava lisä. Kun katsotaan itse puhelinta niin onhan se raudaltaan todella kovaa luokkaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
64 GB mallia ei ole tulossa Saunalahdelle asiakaspalvelijoiden mukaan.
Käyttäjätaso 1
hpguru kirjoitti:
Miten luuria voi käyttää jos se on jatkuvasti padissa matkalla? 

a. klikkaa sen irti siitä padi osasta

b. käyttää sitä siitä padistä

c. käyttää sitä esim BT hands freellä

siis tablettihan tuo ei ole, vaan puhelin missä on vaan lisänä vähän suurempi näyttö
Eilen aamupäivällä tilattu, mutta mulla lukee edelleen, että odottaa postitusta.

Noh, jospa se vielä tän vuoden puolella ehtisi perille...
Käyttäjätaso 6
ognznagates kirjoitti:
Aletaan nyt seuraava nillitys heti putkeen, kun padfone 2 on saatu listoille. 😃 Eli onko vielä tietoa, että onko sitä 64gb mallia Saunikselle tulossa?

Ei oo tulossa, vain tuo 32Gt malli:smileyrolleyes:
Mikähän kela tuossa on, ettei sitä 64 gigaista ole tulossa ollenkaan!? 😮 Eihän tuossa olisi mitään ongelmaa, jos laitteessa olisi muistikorttipaikka mutta, kun ei ole niin tuo 32gb jää auttamatta pieneksi. 😞 Enpä olisi uskonut, että joutuisi vielä alkaa harkitsemaan kilpailevan operaattorin leiriin siirtymistä. 😉
Käyttäjätaso 1
No jaa, nykyisessä puhelimessani on 8g muistia, eikä sekään ole ikinä ollut edes puolillaan... No, jokainen tyylillään
Tilasin laitteen keskiviikkona ja hain sen eilen perjantaina postista. Nopea toimitus, mutta tähän sitten hyvät uutiset loppuukin. Puhelin toimii moitteetta, mutta tabletti oli jo valmiiksi hajalla. Ei ota virtaa vastaan, eikä käynnisty. Kävin aamulla Elisa Shopitissa jossa totesivat, että ei ole antaa uutta tilalle niin postitapa poika se vekotin Ruotsiin huoltoon.

Luulisi, että saunalahdellakin tunnetaan sellainen käsite kuin DOA? Eli jos laite on valmiiksi hajalla jo tehtaalta tullessa vaihdettaisiin laite asiakkaalle uuteen. Tämän jälkeen jälleenmyyjä voi hakea tuotteen valmistajalta hyvityksen rikkinäisestä laitteesta.

Vaikka sitä uutta laitetta nyt ei ollut antaa sieltä liikkestä matkaan, niin ei varmaan liikaa olisi vaadittu, että olisivat ottaneet vastaan tuon vanhan vekottimen minulta ja postittaneet keskusvarastolta tai jostain toisesta liikeestä uuden tilalle.

EDIT. No sen verran sain asiaa eteen päin, että suostuivat asiakaspalvelun kautta ottamaan rikkinäisen palautuksena vastaan ja lähettämään uuden tilalle. Tosin uusi laite tulee varmaan vasta ensi vuoden puolella kun ei näitä arkipäiviä enää tämän vuoden puolella ole kovin monta jäljellä.
"tabletti oli jo valmiiksi hajalla. Ei ota virtaa vastaan, eikä käynnisty"

Itelläni oli sama vika Padfone ykkösessä. Olin jo viemässä sitä takuukorjaukseen mutta huomasin jollakin ulkomaisella forumilla että jollakin oli sama vika ja kysyin miten hän sai sen korjattua. Ohje oli että laittaa latausjohdon kiinni aivan pohjaan ja taas irti ja sama uudestaan joku 10-20 kertaa niin virta alkaa kulkea ja lataus onnistuu normaalisti. Ilmeisesti padfone stationin liittimessä on jonkinlainen ohut pinnoite joka kuluu pois kun liittimet hetken hankautuvat vastakkain.

 Tämä toimi ainakin omalla laitteellani! Kokeile jos et ole vielä vienyt huoltoon.
nykyisessä puhelimessani on yhteensä 34gb ja täällä hetkellä tyhjää tilaa vajaa 2gb.. Että kevyt kutina on tuon 32gb:n riittämättömyyden suhteen. 🙂
Nyt alkaa luotto asuksen tuotteisiin murentua oikein kunnolla. Padfone 1:n jouduin aikoinaan palauttamaan padfone stationin huonon laadun vuoksi (lasi irti vasemmasta reunasta ja kuoret irvistelivät). Odotukset padfone 2:n kohdalla olivat korkeammalla. Perjantaina sain postista tämän padfone 2:n. Puhelin toimii ihan ok, mutta tämä kyseinen station on täysin susi. Normaalissa käytössä station pelaa noin 1-10 minuuttia, jonka jälkeen se alkaa katkoa virtaa. Näyttö ei pysy päällä vaikka tekisi mitä. Pienoisen huilin jälkeen toimii taas vähän aikaa. Lisäksi olen huomannut että puhelin lämpenee helposti jo pienellä rasituksella. Miten tämän hintaluokan vehkeet voivat olla näin huonolaatuisia? En suosittele kyseistä laitetta kenellekkään. Minun padfoneni lähtee palautukseen heti seuraavana arkena.
Kiitos neuvosta, mutta ei auttanut 😞
Nyt kun tässä on joulun pyhien yli tuo puhelin ja padi ollut kovassa testissä, niin voi tänne kirjoittaa omista kokemuksista.

Minulla itselläni ei ole ollut mitään ongelmia, niin puhelimen kuin padinkään kanssa, päinvastoin molemmat ovat toimineet loistavasti.

Ohjelmiston puolesta ainoa ongelma tähän asti on se, että Tasker sammuu kun puhelimen liittää tai irroittaa padista.
Käyttäjätaso 1
Täällä aparaatti nyt toista tuntia käytössä ja hyvältä vaikuttaa.. miten tän helvetin autocorrectin saa pois päältä?
Käyttäjätaso 1
Liekö käyttäjän moka vai miten, mutta htc:stä gmailin kautta siirrettynä yhteystiedot on nyt laitteessa tuplana, ja jokaisen facekuva puuttuu.. muuten ei kyllä (toistaiseksi) pahaa sanottavaa. Vähän outo htc sensen jälkeen, mutta kai tähänkin tottuu....

Osallistu keskusteluun