Kysymys

Asus Padfone 2

  • 30 lokakuu 2012
  • 82 kommenttia
  • 8931 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

82 kommenttia

Kuinka pian muille on puhelin lähetetty? Tilasin 24.12 ja on sen jälkeen jo pari arkipäivääkin ollut.. tulee vaan kiire, kun pitää kolmeksi viikoksi reissuun ensiviikon jälkeen ja sitten en pysty puhelinta postista hakemaan. :(
Käyttäjätaso 1
Kolme arkipäivää kesti tänne toimitus
Laite toimi itselläni moitteetta noin pari tuntia, jonka jälkeen tablettia ei enää saa asetettua telakkaan. Myös puhelimen latausjohdon asettelussa on ongelmia. Liitinosa tuntuu olevan todella heiveröistä tekoa. Uskomatonta näin hintavalle laitteelle. 
Maanantaina tuli illalla seurantakoodi, mutta ei vieläkään mitään tapahtumia, kun itellan sivuilta katsoo. Milloinkahan saunalahdella on postituspäivä? Kohta kaksi viikkoa tilauksesta..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Vega_ kirjoitti:

Maanantaina tuli illalla seurantakoodi, mutta ei vieläkään mitään tapahtumia, kun itellan sivuilta katsoo. Milloinkahan saunalahdella on postituspäivä? Kohta kaksi viikkoa tilauksesta..


Maanantaina on lähtenyt meiltä toimitukseen, eli sen vuoksi Posti ei vielä ole omaan järjestelmäänsä rekisteröinyt. Huomioi välissä oleva uudenvuoden päivä, jolloin Postissa ei muutenkaan tapahdu liikennettä, tämä on vaikuttanut kokonaisen vuorokauden verran tuohon etenemiseen.

Mikäli maanantaina on seurantakoodi muodostunut, ei laitteen tuloon mene enää kauaa 🙂
Postista sanottiin, että paketista on vain ennakkoilmoitus ja sitä ei ole vielä edes toimitettu heille?

Harmi kun pitää lähteä viikonloppuna 3viikoksi reissuun ja en saa puhelinta mukaan.. :(
Käyttäjätaso 1
Mulla tuli se ennakkoilmoitus postista, jonka tila ei muuttunut pariin päivään, ja yhtäkkiä tulikin tekstari että puhelimen voi hakea postista, eli ei hirveän reaaliaikaine toi postin seuranta...
No joko sitä 64gb-mallia kohta olisi saatavilla? :)

Onko tähän 64 gigaisen pois jättämiseen joku järkevä syy vai onko tämä vain joku kummallinen periaatepäätös? Ottakaa nyt edes 1kpl myyntiin niin ostan pois. 😃
Käyttäjätaso 5
ognznagates kirjoitti:

No joko sitä 64gb-mallia kohta olisi saatavilla? :)


Mallistossa on vain 32 gigainen mallia ja tuota 64 gigaista ei valitettavasti ole tulossa meille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Eli tässä toimi aito LTE?
No perskules, ilmankos en löytänyt paikkaa johon muistikortti laitetaan 😞 Eli olisi ollut sitten sama ostaa vaikka iPad ?

Ja sim-korttikaan ei käy vanhasta Nokialaisesta vaan kai joku nanokortti täytyy hankkia. Siksiköhän Asuksella on 50 Gt tallennusmahdollisuus nettiin. Taas tyhmää jymäytettiin. Oli jo vanha malli kädessä vaikka olin uuden tilaavinani (Multitronic). Heillä oli vanhalle koneelle uuden kuvat. Siinä jymäytettiin. Mitähän hyötyä tästä kakksoesta sitten onkaan? No kai se on parempi kuin tuo vanha "luukkumalli".
Tammikuu 11. 2012 hintaan 741 € Vaasasta.
Kertokaapas enemmän kokemuksia itse laitteesta eikä vain postitusongelmista. Ne kai luulisi kuuluvan eri osioon. Itse en ole vielä saanut tablettiin eloa, kännykkä ilmeisesti kuitenkin toimii.
Monenko kilon voimalla kännykkä pitää työntää tablettiin ? Lieneeköhän liittimet ihan ok, ei tahdo mennä. Ilmankos ei toimi 😞
Voihan v.... minkälaiset on nuo liittimet laturissa. Meneekös tablettiin eripäin (ala/yläpuoli) kuin puhelimeen ?
Laturin kaapeli menee tosiaan eri päin puhelimeen ja padiin. Puhelimen sujauttaminen padiin ei pitäisi vaatia voimaa, puhelin tärisee kun se on oikein yhdistetty.

Mihin ihmeeseen sitä muistia tarvitsee niin paljon ettei 32 GB riitä? MP3-kirjastoko siellä on valtava, vai otatteko te vain ihan *****sti kuvia. Suosittelen Spotifyta ja ne kuvat saa helposti pilveen.
Juu pilvee vaan. Kai se riittää. Mutta puhelin vaan ei mene tablettin millään. Aikas kovasti yritin mutta huulille jäi ei sisään millään 🙂 Palautan pois *****n.
Ihan rehellisesti sanottuna, suurimman osan tilasta vie kyllä mp3:t, toki siellä on paljon muutakin tavaraa, tärkeää ja vähemmän tärkeää. Tai ihan virallisesti spotifyn offline-soittolistat on tuo tilasyöppö. Paljon, kun reissaa ja autossa musat aina puhelimen spotifystä, niin ei tarvitse juurikaan Jyväskylää pohjoisemmaksi liikkua niin ei edes Sauniksen mobiililaajakaista jaksa soittaa spotifyä pätkimättä. Eli ihan mukavuuden haluahan tuo, että tarvii tilaa niin paljon, että saa offline-soittolistat tulille. Toki soittolistoissa olis vähän siivottavaakin mutta miksi nähdä vaivaa, kun nyt 32gb:n muistikapasiteetilla ollaan jo ihan äärirajoilla, jotenka siivoamisesta olisi todennäköisesti vain hetkellinen hyöty. Ongelmahan tämä ei tosin olisi, jos Asus ei olisi päättänyt jättää muistikorttipaikkaa pois laitteesta. Kuinkas paljon tuosta padfonen sisäisestä muistista on jo valmiiksi varattu ohjelmistolle? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En tiedä Elisan mobiiliverkon toimivuudesta Jyväskylässä (on muuten hauska paikka) mutta ainakin Tampere-Helsinki-väli eksyen välillä peräkylille asti toistui Spotify 320 kbps Online-tilassa ja joka ikinen sekunti verkosta täysin pätkimättä - verkkona luonnollisesti Elisa. Siis kertaan, jok'ikinen sekunti toistui mobiiliverkon yli, ei välimuistista tai Offline-tilasta (jota siis ei ollut ladattu yhtäkään). Cache on putsattu ennen matkaa. ;)

En siis säilö Offline-soittolistoja 🙂
Käyttäjätaso 5
Itse ajelin jouluna Tampereelta Kemiin ja hyvin toimi puhelimessa verkko koko matkan. Itsellä ei Spotifyä ole, mutta kännykän Youtube-sovelluksella kuuneltiin musiikkia. Ja mulla on viä puhelimen datayhteys rajotettuna tohon 512kbps nopeuteen 🙂 toki huomasin sen, että androidin juutupe pakkaa aika pahasti noita videoita/ääniraitoja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Samat kokemukset kun Raiverilla. Tosin kävin viime päivinä esim. ihan perämettissä jossa ei ole edes mitään asutusta kilometrien säteellä ja Elisan verkosta katsoin YouTubesta HQ-leffoja täysin ongelmitta, nopeus oli 2-6 Mbps. Joten eiköhän tuo verkko toimine :D

Tosin, en tiedä ketään joka leffailisi talvella metsässä kävellen, mutta minä kaipaankin haasteita ja elämyksiä elämääni :)

Onko sinulla Raiveri muuten HQ-toisto valittu siinä YouTuben mobiiliversiossa? Se parantaa sitä laatua, tosin nettivaatimuksetkin sitten kasvavat. 0.5M ei taida riittää kuin nippanappa YouTubelle ellei sitten käytä sitä heikompaa oletuslaatua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Pitäkäähän "Padfonistit" ketjustanne vaan rohkeesti huolta, ettei mielenkiintoisen laitteen käyttökokemukset huku tuohon off-topic-p_aan.  
Käyttäjätaso 1
aika kakka toi asuksen usb liitin, kun tavallinen piuha ei oikein tahdo pysyä siinä.. esim htc:hen hommattu autolaturi (sama micro-usb) irtoilee lähes itsekseen
Ai jaa, vai niin. Mun padfone2:ssa eu olu USB:tä lainkaan vaan ASUS:en oma *****liitin. Sain laturinliittimen vihdoin sekä tablettiin ja sitten kännykkään mutta kännykkä ei "ui" tablettiin kunnolla. Ei tabletti tunnista kännykkää. Apuja kaivataan. Vaiko palautus ?
onkos kellään vielä tuo puhelin menny ihan tilttiin, mulla on vaan musta ruutu eikä mitään henkeä laitteessa?

Osallistu keskusteluun