Elisa viihde ei toimi

  • 12 lokakuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 1414 katselukerrat

tabletissa,kun yrittää kirjautua tulee ilmoitus,virhe palvelinyhteydessä. Kaikki muu toimii,mitä tehdä kun on niin toivoton näiden kanssa.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eli siis kun tabletin Viihde-sovellukseen yrität kirjautua niin se herjaa tuota palvelinyhteyttä? Oletko kokeillut asentaa tuon sovelluksen uudelleen?
poistin ja asensin uudelleen ,ei auta
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Oletko aikaisemmin käyttänyt sovellusta tuossa tabletissa? Vai onko kyse uudesta asennuksesta? Mikä laite ja käyttöjärjestelmä sinulla on käytössä?

Entä toimiiko sovellus tunnuksillasi esim. puhelimen kautta?
Toimihan se aiemmin,kokeilin puhelimellakin,sama vaiva siinäkin,android laitteita ovat,Lenovo tablet ja Cat puhelin
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuulostaa tunnusongelmalla. Testaa pääsetkö samoilla tunnuksilla kirjautumaan www.elisaviihde.fi-sivustolle, ja näkyvätkö kaikki sisältösi (tallenteet jne) siinä? Jos et pääse niin laita meille yksityisviesti kera asiakasnumerosi, http://elisa.fi/palstatiimi. Kiitos!
Todella tyytymätön olen kun mikään ei toimi.Ei edes omaelisaan pääse kirjautumaan,tunnus ja salasana on vaihdettu mutta ei ei ei toimi.Puolivuotta on ollut,kertaakaan ei tallennus ole toiminut,välillä ei näy mitään ja kun digiboksin resetoi kanavajärjestys on aivan sekaisin,surkea systeemi. Kerran viikossa kun jaksaa rassata niin tilattuja kanavia voi katsella.Mainittakoon että tämä läppäri toimii hyvin samalla reitittimellä
Ja vielä aivan törkeetä tuo hinnoittelu kun soittaa omagurulle,monta euroa soitto,eihän se ole asiakkaan vika kun tuote on huono eikä toimi,kyllä mämä puhelut pitäisi olla ilmaisia.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei make.s !

Kurjaa, jos palveluiden kanssa on ongelmia. 😞 OmaElisaan https://verkkoasiointi.elisa.fi/ pääsee verkkopankkitunnuksilla kohdasta "Luo Elisa -tunnus tai tunnus unohtunut" , jos tunnukset eivät toimi tai ovat unohtuneet.

Elisa Viihteen osalta, eikö tallennus toimi siis digiboksilla, Viihde Sovelluksella vai ei millään laitteella? Tallenteita varten laitteessa tulee olla nettiyhteys, joten olethan varmistanut, että tämä puoli on kunnossa? Kannattaa lähteä liikenteeseen ihan digiboksin ja modeemin tehdasasetusten palauttamisella ja kytkentöjen tarkistamisella. Modeemi resetoidaan painamalla laitteesta löytyvään reset -reikään terävällä esineellä virtojen ollessa päällä, noin 15 sekunnin ajan. Jos sinulla on käytössä musta pieni digiboksi, tuo resetoidaan painamalla viisi kertaa nopeasti power -nappia laitteen etupaneelista.

Omaguru on käytönopastuspalvelu ja siksi maksullinen. Vika-asiat tietenkin hoidetaan asiakaspalvelussamme ilman erillistä maksua. 🙂 Meille voi täällä Palstallakin laittaa yksityisviestiä http://elisa.fi/palstatiimi , jos tuntuu että homma ei toimi vaikka kaikki kytketty ja asennettu niinkuin pitääkin. Selvitellään sitten yhdessä tilannetta. 🙂

Osallistu keskusteluun