ELISAN mobiili

  • 29 kesäkuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 184 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Voitteko hetimiten vastata. Suviseurat on alkaneet, ja Android käyttöjärjestelmällä voi kuunnella,tiedot on heidän sivuilla. MUTTA

PITÄÄKÖ MINULLA OLLA ELISAN BOBIILISOVELLUS, ensiksi puhelimessa android

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tuo ei liity Elisan sovelluksiin tai muihin palveluihin mitenkään.

Kuuntelu Androidilla onnistuu seuraavasti:
Android-käyttöjärjestelmän laitteilla voi nettilähetystä kuunnella myös suoratoistoa käyttäen. Kopioi linkki puhelimen selaimeen, jolloin se avaa puhelimen oman soittimen: http://playlist.stream.kepit.fi/kesaseuraradio/adaptive/playlist.m3u8
- Lähde: https://srk.fi/fi/seurat/kesaseuraradio/

Eli avaat puhelimesta joko Chrome -selaimen tai puhelimen oman selaimen -> selaimen osoiteriville tuo http://playlist.stream.kepit.fi/kesaseuraradio/adaptive/playlist.m3u8 (tarvittaessa seuraa näytölle tulevia ohjeita ja/tai hyväksy tarjotut ilmoitukset) ja sitten vaan kuuntelemaan.
Käyttäjätaso 4
KIITOS. Juuri tuo http rimpsu minulla on, mutta hyvä kun tämäkin tuli selväksi. Kyllä tätä tyhmyyttä meikäläisellä piisaa,mutta syksyllä mennään varttuneiden tekniikkaoppiin. Ja apu tulee palstalta.

Vielä pitää ihmetellä hienoa tekniikkaa,kun lähdet, kulkee puhelimessa koko "kodin"tieto mukana, ei tartte kotona ootella. Hauskaakin tässä tiimille varmasti on nää "kysymykset."
Käyttäjätaso 4
DJ-God ei onnistunut,mutta ihme tapahtui,sitten HOKSASIN radion,jota en ole käyttänyt kertaakaan, ja nyt kuuluu 92,7 on tää vaan niin ihmeellistä, ilahduin niin,että kerroin tän sinnekin.

Hyvää viikonvaihdetta kaikille.

Osallistu keskusteluun