Vastattu

galaxy a40 huono?

  • 9 kesäkuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 2539 katselukerrat

Eli Samsung Galaxy a40 käytössä ja sovellukset jumittaa ja sekoilee. Whatsapp viestit tulee usein perille vasta sitten, kun näpäyttää kuvaketta. Jos sattumalta tulee ilman näpäyttämistä niin ihan randomilla tulee ääni tai värinä tai kummatkin, vaikka asetuksissa laitettu kummatkin päälle. Whatsapp asetukset muutenkin kunnossa. (ilmoitukset, luvat jne)

Jos ilmenee, että puhelimen tehot ei riitä tavallisten sovellusten käyttöön, niin voiko puhelimen palauttaa tai vaihtaa johonkin muuhun?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jniiranen 9 kesäkuu 2019, 17:52

Entä jos puhelimesta ottaa virransäästötilan pois päältä tuleeko silloin whatsapp viestit normaalisti perille? Jos tällöin tulee normaalisti viestit perille, mahdollisesti silloin virransäästötilassa on taustadatan rajoitus päällä, sen rajoituksen voi ottaa virransäästö asetuksista pois käytöstä.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Entä jos puhelimesta ottaa virransäästötilan pois päältä tuleeko silloin whatsapp viestit normaalisti perille? Jos tällöin tulee normaalisti viestit perille, mahdollisesti silloin virransäästötilassa on taustadatan rajoitus päällä, sen rajoituksen voi ottaa virransäästö asetuksista pois käytöstä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Minulla oli Samsung Galaxy J5 2016 ja oli todella huono. Hidasteli ja sovellukset bugitteli. Minä löysin ratkaisun, kaksi vuotta jaksoin, ja sitten vaihtoon. Miksi. Koska Samsung laittaa puhelimiin RUNSAASTI roskasovelluksia, ja niitä on luuri täynnä, eli tehot menee turhien vakisovelluksien ajoon joita ei edes käytä koskaan. Samsungeissa on niin paljon roskaa, etten koskaan enää osta niitä! En koskaan osta Samsungin puhelimia! Tämä on lupaus, minkä lunastan!

Nyt Xiaomi Mi A1 ollut, AITO Android ilman roskasovelluksia. Liukkaasti toimii, vakiona vain kourallinen OIKEASTI tärkeitä sovelluksia. Lisää voi ladata jos haluaa.

Puhelinta voi joskus vaihtaa toiseen. Gigantissa 50 pv palautusoikeus, jos ei ole tyytyväinen, myös kivijalassa. Elisalle kun kirjoitat, niin varmaan luurikin sieltä? Myymälässä ehdoton ei, netissä voi palauttaa, jos on palautusoikeutta jäljellä. Voi olla nähdäkseni käyttöönotettu, kunhan käytetty hyvin. Toisaalta aina voi myydä pois ja ostaa tilalle jotain.

Kun kävin DNA-myymälässä Ratina 08.08.18 ja sanoin että haluan uuden luurin, myyjä ei edes alkanut suositella Samsungin puhelimia, koska "On parempia valintoja".

Xiaomi Mi A1 oli juuri sellainen, se parempi valinta.

Vaikka tulisi Samsung Galaxy S14, S30 tai jopa S252, en osta.

Nyt soi Coone - Beat On My Drum (NSCLT Remix) (Extended Mix).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Samsung J5 2016 ja a40 -malleja ei kannata lähteä vertaamaan keskenään. Tuossa a40 -mallissa on sen verran potkua kuorien sisällä, että perussovellusten pitäisi rullata ihan mukavasti.

Itsekin lähtisin veikkaamaan virransäästöön liittyviä asetuksia syyllisiksi tähän ongelmaan. Itselläni ei ole virransäästöön liittyviä asetuksia käytössä lainkaan ja kaikki ilmoitukset tulee kiltisti perille asti. Puhelimena Galaxy S9.

Osallistu keskusteluun