Vastattu

galaxy s 8 activen toimivuus Suomen verkossa

  • 20 January 2020
  • 3 kommenttia
  • 593 katselukerrat

Hei! aion ostaa Galaxy S 8 Active puhelimen. Se tomiis USA:ssa T-mobile verkossa. Ilmoittaa:


UNLOCKED STATUS OF PHONE This device is T-Mobile branded and LOCKED to T-Mobile. It can also work with some of T-Mobile affiliate companies such as Family Mobile, Simple Mobile, Ultra Mobile, Straight Talk (to activate Straight Talk you need to get a specific SIM card from Straight Talk for T-Mobile phones).   This device IS NOT compatible with Sprint, Verizon, Boost Mobile, Virgin and/or any other CDMA network. Buyer is responsible for checking with their service provider to make sure which band they use.
Network Generation 4G, 2G, 3G
Type Smartphone
Network Technology LTE
  Siis: Toimiiko Elisan verkossa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 20 January 2020, 16:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Hei @skaroliini ja tervetuloa OmaYhteisöön. :slight_smile: Kylläpä tuossa tekstissäsi niin lukee, että laite on lukittu vain T-Mobilen ja sen tytäryhtiöiden verkoissa  toimivaksi. Monessa maassa on tapana myydä puhelimia operaattorilukituksen kanssa ja valitettavasti silloin toimivuus muiden operaattoreiden liittymillä on rajallista. :confused:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Toisesta maanosasta puhelinta ostettaessa kannattaa kiinnittää myös erityistä huomiota puhelimen tukemiin taajuuksiin. Niissä nimittäin saattaa olla eroja eri maanosien / markkina-alueiden mukaan.

 

On nimittäin täysin mahdollista, että ulkomailta hankittu puhelin ei tue kaikkia Suomessa käytettäviä taajuuksia, jolloin puhelimen osalta kuuluvuus voi olla hyvinkin rajoittunutta.

Kiitos roopeg ja Di.. God. Näyttää että puhelin on avattu ja tukee FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20. Onkohan näissä taajuuksissa muita lisäyksiä tai ominaisuuseroja siten ettei toimisikaan Suomessa?

Entä jos joudun palauttamaan tehdasasetukset. Onkohan puhelin vielä sen jälkeen auki näille taajuuksille. Kiitos etukäteen tietäjälle.