Kysymys

Galaxy S + Tikka+ +MLK mini -tarjous

  • 12 elokuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 1757 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Hei

Galaxy S -kampanjapakettiin kuuluu Tikka+ ja Minilaajakaista. Liittymän osuus on 1,9e/kk, jos puhelimen maksaa kertamaksuna 360e.

1) mikä on liittymän hinta 24 kk sopimuskauden jälkeen?
2) mikä on paketin hinta 12 kk sopimusjaksolla?

Kiitos

4 kommenttia

Hei!

Määräaikaisten liittymien hinnat säilyvät samana määräaikaisuuden päätyttyä. Liittymät jatkuvat toistaiseksi voimassaolevina sopimuksina.

Kyseinen paketti on saatavana 24 kuukauden sopimuksena.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Miten muuten, kun Saunalahdelta on annettu täällä Palstalla myös sellaista tietoa, että määräaikaisuuden päätyttyä hinnat muuttuvat sen hetkisten normaalihintojen mukaisiksi. Esim Tuplalaajakaistassa molemmille osille tulee omat hintansa.
Galaxy-liittymää tilatessani ymmärsin, että koko paketin kuukausihinta on 16,90 ja siihen sisältyy Samsung Galaxy S -puhelin, Tikka+-liittymä ja minilaajakaista (384?). Miksi nyt seuraavan laskun tultua minulta on laskutettu puhelimesta 15e, Tikka+-liittymästä 1,90e ja ERIKSEEN minilaajakaistasta 5,08e (tai sinne päin, laskutuskausi ei ollut tasakuukausi)?
Hei Hyvis,

joissakin kampanjapaketeissa on asia tosiaan näin. Siitä mainitaan aina toimitusehtojen ja kampanjatietojen yhteydessä. Mikäli asiasta ei ole erikseen mainintaa (esim. Otso -liittymä puhelimen kera), jatkuu sopimus ennallaan määräaikaisuuden päätyttyä.

Osallistu keskusteluun