Kysymys

Galaxy s2 ja jelly 4.1.2

  • 1 maaliskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 1507 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 23 kommenttia
Ennen tuli sähköposti aina heti kännyyn, mutta päivityksen jälkeen ei enää ole tullut ollenkaan ilman, että manuaalisesti laittaa lataamaan. Asetuksista ei apua saa ongelmaan. Itse, jos lähetän itselle toisesta osoitteesta, niin tulee heti perille. Mikä mättää? Tietääkö kukaan?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Aluksi voisi lähteä liikkeelle siitä, että sanoisitko minkälaista sähköpostiohjelmaa käytät puhelimessa? Itselläni on käytössä Gmailin oma ohjelma Gmail-tiliä varten ja työsähköpostia käytän Androidin omalla sähköpostiohjelmalla.

Gmailista en edes löydä synkronointiasetuksia, taitaa tulle Push-tekniikalla puhelimeen, kun posti saapuu laatikkoon. Tosin itse olen huomannut, että välillä aika vaihtelevalla viiveellä ne sinne tupsahtelevat, välillä lähes heti ja toisaalta taas tuntien viiveellä.

Työsähköpostille käytössä olevasta sähköpostiohjelmasta löytyy päivitysasetukset, jotka kannattaa käydä tarkistamassa. Itsellä on Exchange-tili, joten siinä myös tulee Push-tekniikalla spostit, mutta ohjelma tarjoaa vaihtoehdoksi 5 minuutista 1 tuntiin synkronointivälin.

Tuo kyllä kuudostaa oudolta, että päivitystaajuudella olisi jotain tekemistä sen kanssa, mistä sposti lähetetään o.O
Nimenomaan käytän androidin omaa sähköpostia. Minulla on kolme osoitetta ja ne kaikki postit tulee androidin sähköpostiin. Gmailin sähköpostiin  ei ole mielestäni koskaan viesti tullut ilman manuaalista lataamista. Ihmettelen kyllä miksei. On kyllä kumma,  kun ennen päivitystä jellyyn tämä toimi kuin unelma. Posti tuli välittömästi ja heti kun oli lähetetty. Ne aikatauluasetukset eivät tunnu miitään vaikuttavan. Noh tämän kanssa vaan täytyy oppia elämään.
Muuten kaikki toimii uudella versiolla, mutta akku tyhjenee kovin nopeasti. Siellä Media Server prosessi on päällä koko ajan, vaikken ole mitää musiikia tai viideota käyttänyt.

Tämä Jelly Bean muuten sitten päivittyi moinen kuukauden odottamisen jälkeen Thaimaan Cha-amissa ravintolassa jossa oli free wifi.
Tein sitten Factory Resetin ja nyt ei akku enää lopu ennen aikojaan.
Joo kyllä ainakin tähän s2 ja vaimon s3 miniin oli tehtävä tehdasasetuksien palautus. Ei kyllä muuten toiminut oikein. Että jos on ongelmia päivityksen jälkeen, niin tuo kannattaa tehdä.

Osallistu keskusteluun