Vastattu

Galaxy s4Näytä ensimmäinen kirjoitus

436 kommenttia

Käyttäjätaso 1
itsellä sgs1 ja ikinä ollut suoja kalvoa töissä koitetiin naarmutaa lihakirveellä näyttöä (ei millään kauhealla voimalla mutta normaalisti hinkatiin) ei tullut naarmuja.
Näin on päässyt käymään. Myös lajiteltu. Tovi on vielä puhelimella matkaa mutta uskoisin että huomenna saapuu.
Noniin, nyt on paketti lajiteltu! Taitaa sittenkin valkoinen S4 keretä viikonlopuksi 🙂
Voikos värin vaihdon tehdä yhdellä puhelin soitolla vai pitääkö perua koko tilaus ja tilata uudestaan valkoisena
Ilmestyi myös tieto, että on lajiteltu ja tosiaan tänään vähän ennen yhtä oli EDI-sanoma jätetty
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
luuranko3 kirjoitti:
Voikos värin vaihdon tehdä yhdellä puhelin soitolla vai pitääkö perua koko tilaus ja tilata uudestaan valkoisena
Pitää.
Voi himputti.... Tilauksesta on kuitenkin jo jonkin aikaa eli se on jo liian myöhäistä Perua
18.4 tilattu musta ja samaan aikaan vaimolle valkonen s4. Vaimo saa tänään ja itse ehkä 2vko päästä. Kyllähän tämä odottavan aika pitkäksi käy ei voi mitään! 😞
Oho, ikinä ei ole paketti ollut aamulla perillä mutta nyt on. Erittäin tervetullut ylläri :smileycool:

20.3 klo 20:30 tilattu musta. Eli tokasta erästä lähti tiistaina ja noutopaikkana Hämeenlinna.

Kiitos! Viikonlopuksi räpläämään kinuskin sijasta jälleen Korealaista  😉
Käyttäjätaso 1
onko joku mustan tilaaja saanut koodeja jo 1.4-10.4 ???
Kävin Elisa Shopitis kokeilemas S4 ja isohan näyttö siinä oli, mutta puhelin kokonaisuudessaan ei tehnyt juurikaan vaikutusta S2 jälkeen. Kai se oli ulkoinen olemus, joka tuotti pettymyksen. 

HTC One lähti tilaukseen viime kuun lopussa ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, etten hankkinut ylihinnoiteltua S4:sta. 
Juu tais olla se perjantain eräksi tarkotettu, mitä lähettelivät tiistaina. Tiedä sitten milloin seuraava erä mustia tulee. 😕
Käyttäjätaso 1
vois ne modet päivitellä sitä tilannetta. Omasta saunalahdesta kyselin miten ne korvaa tän källin kun puhelinta saa odottaa vaikka kuinka ja kauan. vaustaus oli

-Jos teillä on jotain kysyttävää autan mielelläni :D

näin saunalahden asiakas palvelussa
Täällä odotellaan mahtaako se paketti enää ennen iltaa keretä paikalliseen postiin.. Mitään liikettä ei ole rekisteröity tapahtuneeksi sitten eilisen illan, jolloin se on lajiteltu Helsingissä.
Eipä tullut tänään vaimon puhelintakaan (valkoinen). EDI ***** lukee vieläkin lähetysseurannassa. Eilen 11 aikaan tuli viesti, että paketti on postitettu. Odotellaan! Outoa kyllä, että paketti seisoo jossain HeLLsingissä reippaan päivän ja näillä näkymin koko viikonlopun on jossain missä lie.
Tänään kilahti ennen kahta viesti, että puhelin on noudettavissa. :)

Eilisen 18.30 jälkeen, jolloin oli lajiteltu ei mitään muuta liikettä näkynyt. Ja siis kyseessä 12.4 tilattu valkoinen.
Käyttäjätaso 1
tais saunalahti taas keksiä omasta päätään tuon sanahelinän että perjantaina tulee mustaa ja postitetaan mustaa... alkaa luotto karista saunalahteen... asiakas palvelussa kestää 7pv saada vastaus ja kukaan ei kerro mistään mitään. kaikki on vaan ehkä viikolla 19-20. ja sivuilla lukee vieläkin ennakomyynti 😃 huh huh roskapostia tulee kyllä facebookin ja sähkäpostin kautta 5minuutin välein.
Itse sain tänään loistavaa asiakaspalvelua saunalahdelta.... Soitin värin vaihdosta niin he sanoivat että kyllä se onnistuu ja sen jälkeen yhdistivät minut toiselle henkilölle ja hän kyseli asiakasnumeroa ja posti numeroa ja tien nimeä ja lopuksi sanoivat että nyt on väri sitten vaihdettu ja mikä parasta koko prosessi kesti vain 5min
Ja aiemmin mainitsemani valkoinen noudettavissa. Meinas alkaa jännittämään..
Hyvät viikonloput kaikille tunti värin vaihdosta ja tilaiskoodi tuli että se on postitettu 🙂
Eipä tainnu tulla tänään pakettia.. Eilen illalla lajiteltu helsingissä eikä oo sen jälkeen mtn tapahtunu. Eipä tainnu keretä Ouluun asti. Piiitkä vkl
ainakin täällä sai postin sivuja päivitellä. tänään klo 6.42 oli jo kuopiossa lajiteltu.. klo 16.00 menin postiin kyselemään lähetystä, niin kertoivat, ettei heillä tiedonsiirtojärjestelmä toimi eli ei päivity nettiin. 

nyt vain sitten odotan omaani..

mietin kyllä htc one:a.. onko paremman näköinen.
Käyttäjätaso 6
Verkkokauppaan päivitetty seuraava tieto koskien saatavuutta: "Valkoisen värin osalta kaikki ennakkotilaukset on nyt toimitettu ja saatavuus on kohtuullisen hyvä ainakin tällä hetkellä. Valkoinen väri tulee saataville myös Elisa Shopiteissa perjantain (3.5.) aikana. Mustan värin osalta saatavuus on ollut hieman heikompi ja toistaiseksi saamamme erät eivät ole riittäneet kaikkiin ennakkotilauksiin. Viimeisimmän toimittajalta saamamme tiedon mukaan mustan saatavuus paranee merkittävästi viikolla 19 ja arvioimme, että loputkin ennakkotilaukset saadaan postitettua viimeistään maanantaina 13.5."
-RD- kirjoitti:
ainakin täällä sai postin sivuja päivitellä. tänään klo 6.42 oli jo kuopiossa lajiteltu.. klo 16.00 menin postiin kyselemään lähetystä, niin kertoivat, ettei heillä tiedonsiirtojärjestelmä toimi eli ei päivity nettiin. 

nyt vain sitten odotan omaani..

mietin kyllä htc one:a.. onko paremman näköinen.

No tottavie se nyt paremman näköinen on, mutta onko se sitten muuten parempi puhelimena niin siitä voidaan olla montaa eri mieltä.
No nyt näky lähetysseurannassa, että on logistiikkakeskuksessa. Kello 17:40. Jännä juttu kieltämättä, että paketti pyörii HeLLsingissä pari päivää liikkumatta mihinkään? Noh jospa se olis maanantaina täällä 🙂

Osallistu keskusteluun