Vastattu

Galaxy s4Näytä ensimmäinen kirjoitus

436 kommenttia

Tehohäviöistä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Onkos millainen varastotilanne mustalla versiolla tällä hetkellä? Löytyykö suoraan varastosta?

EDIT: Noh musta laitettu tilaukseen, ja ONE:n tilaus peruttu.
puhelin ollut noudettavissa jo aamusta. kohta noutamaan. jihuu!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Ja ha paketti laitettu postiin 🙂
Hei. Toimiiko muilla ns. Älykäs tauko puhelimessa? Itselläni ei toimi vaikka asetukset ovat kunnossa ja oon päivittäny tänään puhelimen. Tietääkö kukaa mistä voisi johtua?
Olethan huomioinu asiat jotka puhelinki mainitsee että älä kokeile pimeässä, pidä räpylää edessä jne. Itsellä toimii hyvin ainakin youtube sovelluksella sekä puhelimen videoplayerillä, selaimella ei. Starti puhelin uudestaa jos ei ala pelittää?
Kaikki on huomioitu ja jopa palauttanut tehdasasetukset mut mikään ei tunnu auttavan. Hyvässä valossa kokeiltu ja puhelimen omalla playerilla..
Nojuu sainpa toimimaan sen? En tiedä kyllä mitä ihmeellistä tein mutta näyttäis nyt toimivan 🙂 hyvä fiilis kun kaikki taas toimii. muistakaanhan kaikki päivittää puhelin uusimpaan versioon!
Vielä jos joku ei tiennyt niin vielä TOISTAISEKSI on saatavilla samsung apps kaupasta Need For Speed - Most Wanted ilmaiseksi (oikea hinta 4€) kipin kapin lataamaan (:
Jokos tätä on shopittien hyllyt väärällään, ettei tarvitse tilata?

Edit: Olihan niitä hyllyssä, tosin nyt yksi vähemmän.
Moro! Onko muilla ollut sellaista ongelmaa, että puhelin ''ylikuumenee'' normi nettiselailussa ja lämmöt ovat prosessorissa 56C ilman , että mikään sovellus olisi auki ja lämpötila katsottu *#0#* koodilla sensor ja thermometer kohdasta.

Osallistu keskusteluun