Kysymys

GalaxyS:n ja Googlekalenterin päivitys

  • 24 elokuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 2372 katselukerrat

Saako jotenkin toimimaan puhelimen kalenterista googlen kalenteriin synkronointia? Toisinpäin menee kyllä hyvin.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Toimii varsin hyvin! Kun teet merkinnän kalenteriin päivä/klo/alkaa/päättyy  niin huomaa että sen alla on "Kalenteri" valikko josta valitset Google tilisi  (toinen vaihtoehto Oma kalenteri eli puhelimen) ja homma toimii. Tän asian kans pähkäilin kunnes huomasin tän kohdan, harmi ettei sitä Google kalenteria saa defaultiksi (ilmeisesti ei) vaan pitää muistaa joka kerta käydä laittamaan.


Eikö tosiaan saa defaultiksi mistään asetuksista? Onpas persiilleen tehty.
Kiitos neuvosta. Tulipa nopeasti apu....
"Elämä helpottu huomattavasti" ;D
Ihme vaan, ettei tuo pysy oletuksena
Moro! Onko viisaammilla tietoa - onko kapulaan tulossa/olemassa Outlookin suora synkronointi ilman nettikikkailuja. Ilmeisesti Android -päivitykseen sitä ei ole luvattu? Olisikohan erillistä ohjelmaa tyrkyllä. En saanut Googlettamalla(kaan) sen viisaampaa tietoa. Työjutut jättäisin mieluummin kierrättämättä Googlen kalenterin kautta. Nimimerkki "kapula tulossa"
Tänkiu! Kohta entisenä S60-tyyppinä en osannut hakea oikeasta paikasta. Pitää kokeilla trial -versio ja ihmetellä sitten. Tarve on niin polttava, että pitää laittaa eurot riviin, jos tietää saavansa huolettoman syknronoinnin ilman Googlen kautta kierrätystä.

Osallistu keskusteluun