Kysymys

Google Brut maps ongelma RATKAISTU

  • 26 helmikuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 2154 katselukerrat

Moro,

On tässä viime aikoina ilmennyt seuraavanlaista ongelmaa: Google Brut maps ei löydä sijantiani, vaan se ilmoittaa ensin "waiting for location" ja hetken päästä "your temporary location is currently unavaible" tai sitten se antaa sijainnin vain parin kilometrin tarkkuudella kun aikaisemmin on tullut ihan tarkka sijainti hetkessä. GPS-tila sovellus löytää kyllä satelliitteja, mutta sekään ei löydä sijantiani ainakaan 10 min odottelun jälkeenkään. Sijainti ja turvallisuusasetuksissa minulla on täpättynä kaikki kohdat "oma sijanti"-otsikon alta eli "käytä langattomia verkkoja", "Käytä GPS-satelliitteja" ja Käytä avustettua GPS paikanninta".

Onko vika siis puhelimessa  vai käyttäjässä ? ;D

ONGELMA RATKAISTU:

Käynnistin luurin uudestaan ja nyt löytyy sijanti taas hetkessä  😉

5 kommenttia

Hei Petteri,

Ihan vaan mielenkiinnosta, kun olet lähettänyt tämän kysymyksen nyt muillekin foorumeille, niin kerrothan täällä jos saat muualla vastauksen kysymykseesi.
Voin kyllä kertoa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Hieman vastaava havainto:
avaan näytön, laitan gps-toiminnon päälle näytön ylälaidan kuvakkeesta (se satelliittilautasen näköinen), käynnistän Google Brut mapsin (tai jonkin muun gps:sää käyttävän ohjelman). Sijaintia ei löydy.

Korjaus: Sijainti ja turvallisuusasetuksista täplä pois kohdasta Käytä GPS-satelliitteja ja sitten täplä takaisin.
Nyky puhelimissa lähes kaikki toimimattomuus ratkeaa buuttaamisella tms. mielestäni aika itsestäänselvyys jossei joku toimi niin kokeillaan käynnistää ohjelma/toiminto/puhelin uudestaan.
Juu, ainakin vakio-rommilla tuntuu tuo GPS joskus jäävän nukkumaan ja sitä pitää potkia persukselle että se taas herää. Itselläni on auttanut ihan siitä nappulapalkista (missä on sync, valoisuus, wlan sun muitakin) painelemalla ensin pois päältä ja sitten muutaman sekunnin jälkeen takaisin.

Osallistu keskusteluun